Informació general

Un vehicle de la Policia rep impactes de bala durant una persecució

Per Redacció

El vehicle de la Policia Local va rebre un impacte al mig del parabrisa i un altre al capó

La matinada de l’1 de juliol un cotxe patrulla de la Policia Local de Cambrils va rebre dos impactes de bala durant la persecució d’un vehicle. Un BMW amb tres ocupants era perseguit per la Polica Local de Mont-roig després d’haver robat en una ferreteria de Miami. A un quart de cinc de la matinada la Policia de Cambrils va rebre l’avís de la Policia de Mont-roig. El BMW es va localitzar a la cruïlla de la carretera del Parc Samà i junt amb la Guàrdia Civil van perseguir-lo en direcció Tarragona, fins que el van perdre de vista a l’alçada de la rotonda del Mas Gallau.

Una altra patrulla de la Policia Local de Cambrils, entrant per la riera d’Alforja, es va dirigir cap a Vilafortuny pel camí del Castell, que uneix la urbanització del Molí de la Torre amb la de Vilafortuny. A uns 400 metres es van trobar el BMW de cara, que anava a una gran velocitat. Com que el camí és molt estret, quan el BMW va passar el cotxe de la Policia es van trencar els retrovisors dels dos cotxes. Fruit de l’intercanvi de trets entre els ocupants del BMW i els agents, el cotxe patrulla va rebre un impacte de bala al capó i un altre a la part central superior del parabrisa. A les 11 del matí del mateix dia es va trobar al punt quilomètric 1 de la carretera T-3142 a Riudoms el BMW sense el material robat.

Detingut a Tarragona

Burin D., de 24 anys i veí de Salou, va ser detingut per la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Salou el passat 20 de juliol a Tarragona. B.D. és un ciutadà originari de Kosovo indocumentat. Se l’acusa de ser el presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a les coses en una ferreteria de Miami Platja, d’un robatori amb força d’un vehicle a Sitges i d’un possible atemptat als agents de la Policia Local de Cambrils que participaven en l’operatiu de recerca. Arran de la investigació es va saber que el BMW, amb matrícula russa, va ser robat la mateixa nit a Sitges.

Comenta aquest article