Esports

El FC Cambrils, el juvenil de l'EFVeterans i el CB Cambrils guanyen els seus partits

Per Èlia Bellmunt, Ramon Llobet, David Miró



Quatre jugadors de la Gimnàstica Iberiana envolten el porter del Cambrils, Morell
Futbol

Territorial Preferent
FC Cambrils 4 - Gim. Iberiana 1

El Cambrils es va imposar clarament a la Gimnàstica Iberiana en una gran primera part. A la segona, el ritme del partit va estar més trabat per la duresa que van exhibir els jugadors visitants. Valerio, amb dos gols, Llobet i Sugri van ser els golejadors del Cambrils mentre que Padilla II va marcar el gol de l'honor pels visitants.

Primera Territorial
Aldeana 3 - CF Oleastrum 0

Nova derrota de l'Oleastrum en un partit en què l'equip cambrilenc va desaprofitar un penal a favor i en què va veure com era expulsat el porter Quico als 16 minuts de joc. L'Oeastrum fa un nou pas enrere després de l'empat a 1 que va aconseguir el passat dimecres al camp del líder, la Sénia, en un partit ajornat.

Juvenil Nacional
EFV Cambrils 2 - Cornellà 1
Victòria que deixa l'equip sisè a la classificació, amb els mateixos punts que el quart. Després d'aquest resultat, el juvenil porta 6 partits sense perdre. Gols de Sergio i Robert.
 
 
Cadet Preferent
EFV Cambrils 4 - Amposta 4
L'anècdota va ser l'inici, el camp blanc de neu a les 10 del matí; després amb tants de gols es va anar desfent. Partit molt intens i amb excel·lent esportivitat. Gols de Robert, Saura i Herrera (2)
 
Infantil Preferent
EFV Cambrils 1 - Nat Terrassa 1
Empat injust, ja que el Terrassa va arribar una vegada i el Cambrils fins a deu ocasions clares i no va poder marcar. Ressaltar negativament l'espectacle que va muntar l'entrenador del Terrassa amb la permissivitat de l'àrbitre.

Bàsquet

Sènior A
CB La Palma de Cervelló 52 - CB Cambrils 78
El CB Cambrils aconsegueix una nova victòria davant el CB La Palma a Cervelló. Els cambrilencs es van refer –i de quina manera– de la derrota soferta la setmana passada enfront el CB Vendrell, líder de la categoria. Els errors en atac dels locals i la nova exhibició defensiva dels blanc i blaus va permetre els cambrilencs aconseguir la victòria per un clar 52-78. L’equip amb aquesta victòria segueix en la segona plaça de la lliga.  

Sènior B
D’altra banda, cal dir que el sènior B no ha pogut disputar aquesta setmana  el seu partit de lliga a causa de les nevades caigudes aquests darrers dies. L’equip que havia de viatjar a Santa Coloma de Queralt s’ha hagut de quedar a casa per la impossibilitat de circular per la zona.

Sènior femení
CB Cambrils 34 - CB Salou 39
Per contra, l’equip femení no ha pogut guanyar el seu partit contra el CB Salou. El partit que ha estat fins al final molt igualat s’ha decidit en jugades aïllades en moments claus del partit. La major experiència de les jugadores visitants s’ha fet palesa en aquestes jugades i en els instants finals de partit en els quals les cambrilenques s’han precipitat i no han pogut retallar els cinc punts d’avantatge, perdent el partit per 34-39.

Júnior masculí
La Salle Tarragona 62 - CB Cambrils 34
L’equip júnior també ha perdut aquesta setmana. El partit contra La Salle de Tarragona no ha tingut gaire història i els cambrilencs poc han pogut fer per evitar la derrota. Al final, 62-34.

Hoquei

Calafell 3 - Hnos. Berga Cambrils 3
El Cambrils va dominar la major part del partit i fins i tot es van posar 1 a 3 a favor. Finalment es va cedir un empat que no és un mal resultat atenent a les baixes que presentava l'equip cambrilenc. Els gols, per part del Cambrils, els van marcar Garcia, Baiget i Libiano.

Patinatge

Tres números del Club Patí Cambrils, classificats per al Campionat de Catalunya
El Club Patí Cambrils va participar ahir diumenge 29 de gener al campionat territorial de patinatge disputat a Reus. Tres conjunts del club cambrilenc van aconseguir classificar-se per al Campionat de Catalunya, que es disputarà el proper cap de setmana de l'11 i 12 de febrer a Lleida. El club cambrilenc va obtenir la segona posició amb el número "Guernika" del grup de xous en conjunt petit. Pel que fa als conjunts grans del grup de xous, el número "Equilibrium forcem" va assolir la tercera posició i el número "Contes" va assolir la quarta posició.

 


Comenta aquest article