La cinquena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya passa per Cambrils

Un moment de la Volta Ciclista al seu pas pel vial del Cavet. Fotografia cedida per Eduardo Baixauli

El passat divendres 25 de març, al voltant de les onze del matí, Cambrils va ser zona de pas de la cinquena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2011, disputada entre els dies 21 i 27 de març. L'etapa, amb sortida des del Vendrell i amb arribada a Tarragona, va recórrer un total de 205 quilòmetres, passant per diferents poblacions de la demarcació, escalant dos pics de muntanya com l'Alt de Fatxes i el Coll de Paumeres. A Cambrils, el pilot de ciclistes va travessar bona part del vial del Cavet, procedents des de Salou, i va enfilar el seu recorregut en direcció a Reus. Finalment, el corredor francès Samuel Dumoulin de l'equip Cofidis va guanyar la cinquena etapa, disputada a l'esprint a la línia d'arribada situada a la rambla Vella de Tarragona.

La Volta Ciclista a Catalunya va acabar ahir diumenge al migdia amb la darrera etapa que es va disputar entre Parets del Vallès-Barcelona, amb un circuit urbà per la ciutat comtal. Novament, el francès Samuel Dumoulin va imposar-se a l'esprint, tot i que al victòria a la classificació general va ser per al ciclista madrileny Alberto Contador, el qual va endur-se la Volta a Catalunya en l'edició del seu centenari.