Esports

Talls de circulació al vial del Cavet pel pas de la Volta Ciclista a Catalunya, aquest proper divendres

Per Redacció

Imatge d'arxiu del pas de la Volta Ciclista a Tarragona 2009, per Cambrils

Aquest proper divendres 25 de març al matí, la Volta Ciclista a Catalunya passarà per Cambrils. Per aquest motiu, entre les 11.30 hores i les 12.30 hores es produiran alguns talls de circulació a diferents carrers. Està previst que el recorregut dels ciclistes entri a Cambrils –provinent des de Salou– pel vial del Cavet (carretera T-325) i enfili en direcció a l'avinguda del Castell de Vilafortuny, passi per l'avinguda de Vilafortuny i segueixi en direcció a Reus per la TV-3141.

Així doncs, els carrers afectats pel pas de la Volta Ciclista a Catalunya entre les 11.30 i les 12.30 hores, seran els següents punts: la rotonda del vial del Cavet amb el carrer del Castell d'Almansa; la rotonda del vial del Cavet amb l'avinguda de Mas Clariana; el vial del Cavet amb el carrer del Castell de Palau Tordera; la rotonda del vial del Cavet amb l'avinguda de Vilafortuny; l'avinguda de Vilafortuny amb l'entrada a la urbanització Els Tallats; la rotonda de l'avinguda de Vilafortuny amb els carrers d'Arístides Mallol i el carrer del Castell d'Almansa; l'avinguda de Vilafortuny amb el carrer de Frederic Marés i per l'avinguda de Vilafortuny amb el carrer de Mas d'en Bosch. Les vies alternatives de circulació seran per l'avinguda de la Diputació.

Des de la Policia Local de Cambrils s'ha informat que no es procedirà a prohibir l'estacionament al llarg del recorregut de la prova, sempre hi quan no es detecti cap vehicle que pugui entorpir el pas de la cursa.

Comenta aquest article