Esports

Victòries del Cambrils Unió i del Marina en camp contrari i derrotes del FC Cambrils i el Vilafortuny, en futbol

Per Redacció

El jugador del FC Cambrils Eze disputa una pilota al porter del Jesús Catalònia en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal de futbol

Futbol

Primera Territorial

FC Cambrils 1 - Jesús Catalònia 3

Els 10 primers minuts de partit van ser molt bons pel FC Cambrils ja que va aconseguir avançar-se al marcador al minut 4, amb un gol de Robles, i va desplegar un joc espectacular. Però a partir del minut 13, en què el Jesús Catalònia va aconseguir el gol de l'empat, els locals van anar perdent intensitat en el joc. A la mitja part es va arribar amb el resultat d'empat. A la segona part, el Jesús Catalònia va fer dos gols en les dues úniques ocasions que va disposar. L'1 a 2 arribava al minut 50 i l'1 a 3 en un ràpid contraatac, al minut 81 de partit.
Amb aquest resultat el FC Cambrils ocupa la setena posició. La setmana vinent, el dissabte a la tarda, es juga el derbi cambrilenc de Primera Territorial entre el Cambrils Unió i el FC Cambrils. En aquests moments, el FC Cambrils es troba 10 punts per sobre del Cambrils Unió.

Aldeana 1 - Cambrils Unió 5

Victòria contundent del Cambrils Unió al camp del cuer. Els cambrilencs van dominar el partit i no van tenir cap problema en imposar-se amb tota claredat a l'Aldeana. A la mitja part es va arribar amb el resultat de 0 a 3, amb dos gols aconseguits per Mañas i un en pròpia porteria d'un jugador de l'Aldeana. A la segona part es va seguir ampliant el resultat. El 0 a 4 va ser obra de Matar i el 0 a 5 de Mauri. A falta de dos minuts per a la finalització del partit l'Aldeana va aconseguir el seu gol.
Amb aquest resultat el Cambrils Unió ocupa la 13a posició, encara en zona de descens.

Tercera Territorial

Porrera 5 - Vilafortuny 0

Contundent derrota del Vilafortuny al camp del Porrera per 5 a 0. El partit va començar molt malament per a l'equip cambrilenc, ja que en els cinc primers minuts de joc ja perdien per 2 a 0. A partir d'aquí, l'equip va desconcentrar-se, mentre que els locals van controlar amb comoditat el joc i el marcador. A més, el Vilafortuny va patir les expulsions de dos dels seus jugadors, David Espejo i Reca. Amb només nou jugadors, el partit va decantar-se cap al costat local, els quals van sumar tres gols més i van sentenciar la golejada. En la propera jornada, el Vilafortuny s'enfrontarà al Riudecols

Riudecols 2 - Marina 4

Victòria de Marina per 2 a 4 al complicat camp del Riudecols. En el minut 30 de la primera part, l'equip cambrilenc es va avançar en el marcador amb un gol de Rafa, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la represa, els cambrilencs van seguir dominant i fruit d'això va arribar el segon gol, en el minut 12, obra d'Edgar. Nou minuts després va arribar el gol local que posava un perillós 1 a 2 en el marcador. Tot i això, el Marina va sobreposar-se i en el minut 28 de joc, Diop feia l'1 a 3. El Riudecols va seguir pressionant i va marcar novament, retallant distàncies. Finalment, però va arribar un nou gol per a l'equip de Cambrils, en el minut 38, obra de Suli. El proper dissabte, el Marina s'enfrontarà a La Riba.

Bàsquet

CB Àguiles 57 - CB Cambrils 64

El CB Cambrils va fer un bon inici de partit a la pista dels de Santa Coloma de Queralt i va arribar a la mitja part amb un resultat clarament favorable de 16 a 37. El partit estava ben encarrilat amb aquest avantatge de 21 punts. Però els locals van sortir, el tercer quart, amb esperit de remuntada. Aquest tercer quart va ser força igualat, només un punt favorable a l'Àguiles. Però al quart període va tocar patir. A falta de 10 punts per acabar el partit la diferència només era de 10 punts. Finalment el triomf va ser pels cambrilencs tot i que el parcial es va saldar amb un resultat de 25 a 12 favorable a l'Àguiles.
El CB Cambrils disputarà el seu proper partit a casa, aquest diumenge al matí, davant el CB Sant Josep Obrer.

Hoquei

CP Juneda 7 - Cambrils CH 2

El Cambrils CH no va poder amb un Juneda superior, i ferm candidat a l’ascens. Ja des dels primers minuts es va veure que el Juneda no ho posaria fàcil als cambrilencs. El primer gol local va arribar al minut 7’ (1-0), i el segon dos minuts més tard (2-0). Tot i l’embranzida dels locals, el Cambrils es va poder refer amb un gol de Jaume Anglès a pocs segons del segon gol del Juneda (2-1), que donava
esperança als cambrilencs. La igualtat en el joc es va mantenir fins a 5’ minuts del final de la primera part, quan el Juneda va donar un cop d’efecte al partit. Només en un minut els locals van incrementar l’avantatge amb dos gols, deixant el marcador al descans amb un còmode (4-1).
Només començar la segona part, el cambrilenc Miki Castel va escurçar la diferència (4-2), i va fer pensar en una possible remuntada. Però un Juneda superior i més efectiu va matar el partit amb tres gols a nou minuts del final del partit. Els cambrilencs es van desmoralitzar amb el cinquè gol dels locals (minut 6’), que va trencar el partit. El sisè (minut 14’) i setè (minut 16’) gols del Juneda ja van ser de tràmit en la victòria local.
El cap de setmana vinent el Cambrils tornar a tenir un complicat enfrontament amb la visita al Palau d’Esports Municipal del CH Castellet, el líder de la categoria.

Futbol sala

Lluita per la pilota en el partit diputat el passat dissabte a la tarda entre el Mediterrani i el Nàstic

CFS Mediterrani G Sirvent 2 - Nàstic de Tarragona 3


Els cambrilencs van notar la falta de ritme en la competició, desprès de no haver competit en les últimes quatre setmanes. Així doncs, desprès d´aquesta derrota, el Mediterrani veu truncada la seva ratxa de quatre victòries consecutives al seu camp.
 A l´inici del primer temps, el conjunt cambrilenc va tractar de tu a tu al Nàstic, un dels tres equips que aspiren a guanyar la lliga, creant perill i encara que el domini era de l'equip visitant, el Mediterrani va disposar de les oportunitats més clares per inaugurar el marcador. Però la rotació de la banqueta en l´equip cambrilenc, per tal de donar descans als jugadors d´inici,va fer baixar la intensitat defensiva, cosa que va aprofitar el Nàstic per marxar al descans amb un avantatge de dos gols en el marcador, primer mitjançant una recuperació de pilota a mitja pista amb el posterior contraatac i, segon, desprès d´un error en una sacada de banda del conjunt cambrilenc. Gràcies a les bones intervencions del porter del Mediterrani, la diferència en el marcador no va ser més gran.
  A la represa el partit va tornar a equilibrar-se, però el Nàstic va aconseguir el tercer gol desprès d'una recuperació de pilota precedida d'una falta a un jugador del Mediterrani, la qual, incomprensiblement, l´única persona que no la va veure va ser l'àrbitre del partit. Desprès del tercer gol el Nàstic es va relaxar una mica i això va ser aprofitat pel Mediterrani, que encara que sense gaire encert en el seu joc, va posar setge a la porteria visitant. Fruit d´aquest setge, el conjunt cambrilenc va reduir diferències amb un gol de falta obra de Lòpez i, posteriorment, a falta de tres minuts per finalitzar el partit,el conjunt cambrilenc va posar emoció al partit gràcies a un gol de Fran. En els darrers minuts el Mediterrani va tenir opcions d´empatar el partit,sobretot en un doble penal que Àlex no va transformar, però tot i jugar amb porter jugador i posar setge a la porteria visitant, el marcador no es va moure i el Mediterrani va sumar una nova derrota.
La propera setmana el Mediterrani jugarà a la pista del Mont-roig.

Handbol

CH Canovelles 25 - CH Cambrils 28
 
Importantíssima victòria dels nois del sènior que han aconseguit un triomf que els hi aplana el camí cap a la permanència. La primera part va ser molt ajustada i el Cambrils va notar en excés que s'havia desplaçat a Canovelles amb un sol canvi. La igualtat en el marcador va ser absoluta excepte als minuts finals que els locals van aconseguir un parcial de 6 a 2 i s'en van anar amb avantatge al marcador. A la segona part hi va haver reacció dels cambrilencs i dues exclusions seguides dels locals van provocar que el Cambrils fes un parcial de 10 a 2. Fins al final del partit es va mantenir l'avantatge i d'aquesta forma es va aconseguir la primera victòria fora de casa a la fase de permanència.
El proper cap de setmana el CH Cambrils rep el Polinyà.

Comenta aquest article