Camp

Salou tanca la primera edició de la fira gastronòmica "Sabor Salou" amb més de 15.000 visitants

Per Redacció

Imatge d'un dels estands participants en la fira gastronòmica

Al llarg d'aquest passat cap de setmana s'ha celebrat a Salou, l'esdeveniment gastronòmic "Sabor Salou". Durant tres dies, els visitants han pogut degustar les diferents opcions gastronòmiques que els han ofert els més de 30 expositors que han estat presents en la primera edició d'aquesta fira. Segons dades de l'organització, es calcula que més de 15.000 persones han passat per "Sabor Salou", i s'han servit més de 14.000 degustacions. Les xifres doncs, que demostren l'èxit d'aquesta primera edició. Una primera edició que va ser inaugurada el passat divendres a la tarda per l'alcalde de Salou –Pere Granados–, el vicepresident quart del Congrés dels Diputats –Jordi Jané– i del prestigiós cuiners, Sergi Arola.

Des del divendres fins ahir diumenge, els visitants d'aquesta fira gastronòmica hi han pogut trobar restauradors del municipi i productors artesanals de poblacions d'arreu de Catalunya, han pogut degustar la seva gastronomia, adquirir productes i participar en diverses activitats com per exemple el I Concurs de Fotografia Sabor Salou, organitzat per l'empresa San Miguel, un dels patrocinadors de l'esdeveniment.

Moment de la inauguració de la fira, amb l'alcalde Pere Granados i el cuiner Sergi Arola tallant la cinta

Comenta aquest article