Esports

El primer equip del Club Tennis Taula Cambrils es proclama campió de Segona Provincial i aconsegueix l'ascens de categora a Primera

Per Redacció

Palistes del club cambrilenc entrenant a les instal·lacions del pavelló

Una temporada després de perdre la categoria, el primer equip del Club Tennis Taula Cambrils ha aconseguit l'ascens de categoria a la Primera Provincial, i ho ha fet d'una manera espectacular. L'equip cambrilenc no ha perdut cap partit i s'ha proclamat campió de Segona Provincial a tres jornades del final de la lliga. En la darrera jornada disputada aquest passat cap de setmana, l'equip del CTT Cambrils "A" Autoplancha Platino va imposar-se de manera clara al Reus "B" per 4 a 0. Cal destacar l'excel·lent aportació del jugador cambrilenc Josep Pajuelo, el qual ha sigut el motor d'aquest equip que s'ha mantingut invicte al llarg de tota la temporada.

Resultat dels altres equips del CTT Cambrils
 
Tercera territorial, grup A:
Almoster "D" 0 - Cambrils "B" Fonda Montserrat 4
En aquesta categoria, l'equip es manté en la segona posició del seu grup. Per contra, l'equip Cambrils "C" que també competeix en aquesta categoria, va perdre els punts davant del Nàstic "C" per no presentar-se al partit. L'equip se situa en la sisena posició del grup.

Tercera territorial, grup C:
 Llops "E" La Bisbal 0 - Cambrils "D" Dinamyc System 5
Cambrils "D" Dinamyc System 5 - Llops "D" 0
Aquest equip està situat en la primera posició, empatat a punts amb un altre equip.

Equips base, grup A:
Cambrils "A" Autoplancha Platino 5 - Tarraco "C" 0
L'equip es manté en la segona posició.
 
Grup B: El partit del B es va ajornar i l'equip es manté en primera posició.
Grup C: L'equip va jugar tres partits que tenia ajornats i els tres van acabar amb derrota. Aquest equip segueix en la sisena posició.

Cal destacar les actuacions dels jugadors de Segona: Josep Pajuelo, Sergi Pérez, Albert Rodríguez i Guillermo González; dels jugadors de Tercera: Enric Rodríguez, José Rodríguez, Guillermo Servetti, Carles Ferrer i dels jugadors de promoció, Marc Marchante i Enric Rodríguez. També cal destacar l'excel·lent paper assolit per Enric Rodríguez en el campionat d'Espanya disputat la setmana passada a Almeria, on va quedar tercer en la seva categoria i cinquè en dobles.

Comenta aquest article