Esports

Empats del Cambrils Unió i el FC Cambrils i victòries del Cambrils Club d'Hoquei, del CB Cambrils i del Club Handbol Cambrils

Per Redacció

L'acumulació d'aigua sobre la gespa del nou estadi municipal va dificultar el joc dels dos equips

Futbol

Primera Territorial

Cambrils Unió 0 - Ulldecona 0

El partit es va disputar sota la pluja i amb un camp força pesat per l'aigua caiguda durant tot el dia. En aquestes circumstàncies, l'Ulldecona es va adaptar millor al terreny de joc i va tenir un major domini de la pilota. A la segona part els visitants van disposar de diverses ocasions de gol que no van arribar a transformar.
El proper partit del Cambrils Unió serà al camp de l'Aldeana, el cuer de la classificació.

Alcanar 3 - FC Cambrils 3

Partit intens i emocionant el que van disputar el FC Cambrils i l'Alcanar. La primera part va acabar amb un 1 a 0 a favor de l'Alcanar. A la represa el conjunt del Montsià va fer el 2 a 0 i el FC Cambrils va remuntar aquest resultat amb gols de Samu, de penal, i d'Andreu. L'Alcanar es tornava a avançar al marcador al minut 81 de partit i dos minuts després era Toni qui posava el 3 a 3 definitiu.
El FC Cambrils rep la propera setmana el Jesús Catalònia.

Jugada d'atac del Vilafortuny davant l'Alcover B en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal

Tercera Territorial


Vilafortuny 0 - Alcover B 3

Contundent derrota del Vilafortuny a casa davant de l'Alcover B per 0 a 3. En la primera part, l'equip cambrilenc va gaudir de nombroses ocasions per marcar, però no es va mostrar encertat de cara a porteria i es va marxar amb empat a zero gols. A l'inici de la represa, en el minut 7 de joc, l'Alcover B es va avançar en el marcador aprofitant una errada del Vilafortuny. Després d'això, els cambrilencs van treure des del mig del camp i a conseqüència d'una altra errada en zona defensiva va ser aprofitada pels visitants per marcar el seu segon gol. Amb un 0 a 2 en contra, el Vilafortuny va tenir alguna ocasió per marcar, però el gol va arribar novament per part de l'Alcover, després d'un excel·lent xut que va entrar per l'esquadra. Finalment, 0 a 3 i derrota per a l'equip cambrilenc.
De cara als propers partits, el Vilafortuny ja podrà recuperar tots els jugadors que estaven sancionats o lesionats. A més, pel que queda de temporada, l'equip també s'ha reforçat amb tres nous fixatges. El proper partit del Vilafortuny serà contra el Porrera.

Marina - Porrera (ajornat)

El partit va quedar ajornat a causa de la pluja. La propera setmana el Marina jugarà al camp del Riudecols

Hoquei

CP Bell-lloc 2 - Cambrils CH 4

El Cambrils CH va treure una important victòria en la seva visita a la pista del CP Bell-lloc. El marcador no es va obrir fins al minut 8’, i va arribar de la mà de Jordi Mirado, que avançava als cambrilencs en el marcador (0-1). Però la reacció local no es va fer esperar i tan sols un minut més tard, els lleidatans van neutralitzar l’avantatge (1-1). La seriositat en el joc cambrilenc va tenir el seu fruit. Un gol de Miki Castel al minut 14’ de joc tornava a posar al Cambrils per davant en el marcador (1-2). Amb aquest resultat es va arribar al descans.
La represa va ser un calc de la primera part, però en aquesta ocasió el gol va arribar al minut 18’ del costat dels locals (2-2). Amb l’empat a dos, i amb set minuts en joc, tot quedava per resoldre. Però
la poca fortuna dels cambrilencs en la jornada anterior, la van compensar davant el Bell-lloc. A un minut del final, un Miki Castel efectiu, va sentenciar el partit amb dos gols, l’últim sobre el xiulet final “in extremis” (2-4). Una important victòria que caldrà confirmar el proper cap de setmana a la
pista del C.P. Juneda, un seriós aspirant a l’ascens.

Jugada d'atac del Cambrils CH davant el Banyoles en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Handbol

CH Cambrils 31 - H Banyoles 30
 
Partit molt igualat el que es va viure el dissabte al Palau Municipal d'Esports de Cambrils. Primer encontre de la fase de permanència on visitava la pista cambrilenca un equip, el Banyoles, amb només 2 punts. Però realment l'equip gironí va ser tota una sorpresa ja que va plantar cara i en cap moment de la primera part hi va haver diferències de mes de dos gols. Els visitants amb bones individualitats no desaprofitaven les ocasions. A la segona part els cambrilencs van sortits despistats i els visitants es van arribar a avançar de 3 gols. A continuació els locals van remuntar i també s'en van anar de 3 gols i a partir d'aquí una altre vegada igualtat. El partit es va decidir als últims segons on el Cambrils va marcar un gol decisiu i el porter Gerard va aturar dos penals als darrers minuts que li van donar la victòria.
La propera setmana el CH Cambrils jugarà a la pista del Canovelles.


Bàsquet

CB Cubelles B 59 - CB Cambrils 79

El partit es va decantar pels interessos dels Cambrilencs en un partit molt igualat que no es va decidir fins el darrer quart. Tot i que el marcador assenyali una diferència de 20 punts, no va ser fins el darrer quart del partit que el CB Cambrils va aconseguir distanciar-se en el marcador gràcies a un parcial de 16 a 28.
La propera setmana el CB Cambrils jugarà a la pista del CB Àguiles.

Comenta aquest article