Esports

Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils és escollida l'entitat esportiva de l'any en una recuperada edició de la Festa de l'Esport

Per Lluís Rovira i Barenys

Membres dels equips dels Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils guardonats a la festa de l'Esport

Aquest passat divendres a la tarda se celebrava la 14a edició de la Festa de l'Esport, un any i mig després de la darrera edició. Aquest cop, la festa va disposar d'un nou format "adequat als temps que corren", tal com va dir l'alcalde, Robert Benaiges en el seu discurs de cloenda de l'acte. El format d'aquest any es va basar en ocupar els dos pavellons municipals en activitats esportives organitzades per les pròpies entitats i, més tard, en el lliurament de trofeus i premis d'homenatge als diferents equips i esportistes. Cada club havia proposat un equip o esportista promesa i un de major de 16 anys per a lliurar-li el guardó. A banda, es va lliurar el trofeu a l'entitat esportiva de l'any, per votació de la resta de clubs.

Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils, l'entitat esportiva de l'any

Tal i com havia passat a la darrera edició d'aquesta festa, els Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils van ser escollits com l'entitat esportiva de l'any gràcies al bon paper fet pels diferents equips de l'entitat en les competicions d'aquest darrer any.
En el capítol de guardons a esportistes i entitats es van lliurar a l'equip de l'Escola d'hoquei del Cambrils Club d'Hoquei; a Noèlia García Sánchez, del Cambrils Club Natació; a Antonio López Carvajal, del Club d'Arquers de Cambrils; a Carolina Molina Pérez i Elisa Laguna Rivas, del Club Atletisme Cambrils; a l'equip cadet blanc masculí i a Rubén Martínez Gómez, del Club Basquetbol Cambrils; a Sergio Bautista Blanco, del Club Cambrils Kàrate; a Laura Estrada Salter i Anton Llaveria Forcadell, del Club Escola de Judo de Cambrils; a l'equip infantil masculí i a l'equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils; a Paula Bonillo Rovira i a Marina Fornós Nolla, del Club Patí Cambrils; a Marc Marchante i Guillermo González, del Club Tennis Taula Cambrils-Oleastrum; al segon equip de la Unió d'Escacs Cambrils i a l'equip infantil i a l'equip absolut femení dels Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils.

Comiat públic del regidor d'Esports

L'acte va servir, també, com a comiat públic davant les entitats del regidor d'Esports, Joan Recasens, que no anirà a les llistes de les properes eleccions municipals o, si més no, no ho farà en els llocs capdavanters. Recasens va dir que havia treballat dur "per a donar resposta a les necessitats que se m'han plantejat" i va mostrar la seva esperança a que es conservi "la proposta de l'INEF". Pel que fa a la festa de l'Esport, el regidor va dir que confiava que en un futur "tornés a ser una cita important en el calendari cambrilenc".
L'alcalde, per la seva part, també va voler agrair la feina feta pel regidor d'Esports, aquests darrers quatre anys i pel que fa a l'INEF, Benaiges es va mostrar confiat que que el projecte aprovat per la Generalitat l'any passat es portarà a terme.

Comenta aquest article