Esports

El Club Nàutic de Cambrils organitzarà el campionat de Catalunya de pesca de bonítol amb grumeig, amb més de 200 participants

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una embarcació participant en un campionat de pesca de bonítol

El Club Nàutic de Cambrils organitzarà el campionat de Catalunya de pesca de bonítol amb grumeig, el qual preveu la participació de més de 50 embarcacions i uns 200 esportistes. El patrocinador del campionat serà Portman Nautic, el qual ha arribat a un acord amb el club nàutic cambrilenc per organitzar la primera edició del Trofeu Portman Nautic, que es farà del 16 al 18 de setembre en aigües cambrilenques. L'esdeveniment compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Federació Espanyola de Pesca i Casting. 

Des del Club Nàutic de Cambrils s'està treballant per organitzar aquesta competició. Segons el delegat de pesca del Club Nàutic Cambrils –Alfredo Macià–, el campionat de pesca de Catalunya, "és un acte d'enorme responsabilitat que el club ha acollit amb orgull" i serà la primera vegada que s'organitzi un esdeveniment d'aquestes característiques, tot i que des del Club Nàutic Cambrils compten amb una àmplia experiència en l'organització d'altres esdeveniments esportius.
 
Un concurs amb finalitat benèfica

El concurs tindrà una finalitat benèfica, ja que tot el que es recapti per la venda dels exemplars capturats durant la competició es donarà a l'ONG Càritas Interparroquial de Tarragona, per destinar-ho a alguines de les seves activitats.

Cal destacar que el campionat de Catalunya de pesca de bonítol amb grumeig és un dels esdeveniments esportius més importants de la temporada de pesca esportiva i un dels actes més destacats del Club Nàutic dins del seu calendari d'activitats per aquest 2011. La pesca amb grumeig és una de les modalitats més tradicionals de la costa mediterrània. Juntament amb Catalunya i la resta d'Espanya, Portugal, Gran Bretanya i Sudàfrica són els països amb una major tradició pesquera en aquesta modalitat.

Comenta aquest article