Esports

Important victòria del CB Cambrils a casa que el manté al capdamunt de la classificació i nova derrota del Cambrils d'hoquei

Per Redacció

Un moment del partit entre el CB Cambrils i el BC Tecla Sala "B", el passat dissabte a la tarda

Bàsquet

CB Cambrils 71 - BC Tecla Sala "B" 65

Important victòria de l'equip sènior A del CB Cambrils en el seu enfrontament davant del BC Tecla Sala per sis punts de diferència, en un partit que es va disputar aquest dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports. Els cambrilencs van aconseguir vèncer un BC Tecla Sala, que tot i estar situat a la part baixa de la classificació, va posar les coses difícils als blanc-i-blaus. De fet, en els primers deu minuts de partit, els visitants van dominar el marcador amb diferències de 9 i 10 punts, davant d'un Cambrils que no es mostrava gaire encertat en el seu joc ofensiu. Tot i no començar gaire bé, els locals es van anar sobreposant i gràcies a les seves ganes i lluita van aconseguir retallar distàncies en el marcador i dominar el partit. Finalment, victòria ajustada però important, ja que manté als cambrilencs en la zona alta de la classificació. El CB Cambrils és segon del grup 3 de Tercera Catalana per darrere del CB Cantaires Tortosa.
El proper cap de setmana, els cambrilencs jugaran a la pista del CB Cubelles "B", un equip que ocupa el penúltim lloc del grup.

Hoquei

Cambrils CH 7 - Reus Deportiu 8


El partit corresponent a la 22a jornada, jugat el passat dijous a la nit, es va resoldre amb victòria visitant, i va suposar una immerescuda derrota pels homes d'Oscar Olea.
Els primers minuts de joc van ser de vigilància mútua. No va ser fins al minut 16, que un contraatac en superioritat roig i negre, va suposar el primer gol de la nit (0-1). Els cambrilencs es van refer de seguida. Una assistència de Jordi Mirado va acabar amb un gran gol de Jaume Altes (1-1). Un minut més tard amb una jugada personal, el mateix Jaume Altes amb un fort tir, va batre de nou al porter reusenc per tot l'escaire (2-1). Un Reus Deportiu molt efectiu en llançaments de falta directa va començar la seva nit particular al transformar el primer llançament al minut 21 (2-2). La reacció local va ser immediata, un gol de Robert Mena va tornar avançar als homes d’Oscar Olea al minut 23 (3-2).
Novament una falta directa sancionada contra el Cambrils va suposar el tercer gol reusenc, i l’empat a tres (3-3). Una jugada estudiada dels cambrilencs Jordi Mirado i Miki Castel, va acabar amb un gran gol d’aquest últim, que tornava a posar en avantatge els locals (4-3). Amb aquest resultat es va arribar al descans.
La represa de la segona part va ser molt semblant a la primera. Després d’uns minuts sense gols, van arribar els millors minuts dels cambrilencs. Es jugava el minut 8 quan un fort xut de Robert Mena entrava a la porteria reusenca (5-3). Un Miki Castel molt actiu va ser el protagonista del sisè gol local al finalitzar un contraatac amb assistència de Robert Mena (6-3). Tercera falta directa sancionada pel col·legiat de la nit a favor dels reusencs, i tercer gol de falta i quart dels visitants (6-4). Això va dur uns minuts de desconcert local, que els visitants va aprofitar per remuntar un partit que tenien coll avall. Jugada de contraatac que acaba amb el cinquè gol visitant (6-5). Nova falta directa a favor dels roig i negres, que suposa l’empat a 7 minuts del final del partit (6-6), i tot començava de nou.
Un clar penal a favor dels locals va significar el (7-6), i duia l’esperança d’endur-se finalment la victòria. Però la nit encara havia de donar sorpreses. Una jugada de falta estudiada del Reus Deportiu va fer pujar l’empat (7-7). I quan tothom veia que el partit acabaria amb empat, la cinquena falta directa a favor dels reusencs a 7 segons del final va donar la victòria al Reus Deportiu (7-8). Els cambrilencs sumaven una nova derrota que no ens mereixien. Divendres vinent, el Cambrils C.H. es desplaça a la pista del Bell-lloc (Lleida). Una nova prova de foc per treure, sigui com sigui, un resultat positiu per sortir de la zona calenta de la classificació.

Comenta aquest article