Informació general

Entrega de diplomes pels alumnes dels cursos subvencionats i organitzats per l’Ajuntament i CEPROM-CCOO

Per Raquel Samaniego

Alguns dels alumnes van assistir a l'entrega de diplomes dels cursos subvencionats

Un total de 34 persones van finalitzar amb èxit els seus cursos de formació organitzats pel departament de Polítiques Actives d'Ocupació en col·laboració amb CEPROM-CCOO. La cloenda dels cursos es va celebrar ahir a la tarda, al Centre Cultural, on també van rebre el seus diplomes que acrediten l'assistència i aprofitament dels cursos. Enguany la formació en oferta, i dirigida principalment a les persones treballadores, va ser de comptabilitat, de navegació i comunicació en internet, i de disseny de pàgines web.

Són cursos subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua i el Fons Social Europeu. Aquests pretenen incentivar a la població treballadora per tal que ampliï els seus coneixements i pugin millorar en la seva feina, garantint així la formació al llarg de la vida i l’adaptació dels treballadors de les empreses a la nova societat basada en el coneixement i als canvis productius.

Tot i ser dirigits de forma prioritària a treballadors ocupats, també es permet l’assistència de treballadors que es troben a l’atur, si bé en un percentatge més baix i amb l’objectiu de facilitar la seva inserció al mercat laboral.

Comenta aquest article