Informació general

El personal de l'Escola d'Adults passa a ser gestionat pel conveni general de l'Ajuntament

Per Raquel Samaniego

Vista del ple ordinari d'ahir al vespre corresponent al mes de febrer

Ahir es va aprovar durant el plenari, per unanimitat de tots els grups municipals, l'adhesió de tot el personal de l'Escola d'Adults 'Rosa dels Vents' al conveni col·lectiu de l'Ajuntament. Aquesta mesura de regulació dels llocs de treball suposarà un increment d'11.000 euros anuals en el sou que percebrà aquest personal, doncs s'han escollit també les figures directives i el cap d'estudis del centre educatiu.

En el ple d'ahir al vespre van faltar els regidors de l'oposició Carme Cros, del PP, Laura Mellau, de la PLIC i el no adscrit Iñaki Carnero. Els punts de l'ordre del dia que es van aprovar per unanimitat dels 18 membres de l'Ajuntament que hi havien van ser: aprovació de la modificació puntual del POUM a la zona de la Bòbila; aprovació de la modificació del POUM per un canvi a un parc de bungalows; suport al manifest per l'impuls de la declaració del dia internacional de la participació ciutadana; ratificació de l'acord de la Junta de Govern d'aprovar el conveni Localret per la compra de material de telecomunicacions; i adhesió a la Carta de Compromís amb la Qualitat en les Administracions Públiques de la FME.

D'altra banda, hi va haver dos punts que van comptar amb l'abstenció de la PLIC, que van fer referència a temes de personal de l'Ajuntament, manifestant que "en el que queda de legislatura no donaran suport a qualsevol canvi ni contractació de personal". CiU, per la seva part, es va abstenir de l'aprovació de les retribucions complementàries de la nova arquitecta cap del departament d'urbanisme. Segons va explicar Mercè Dalmau, l'anterior cap es va jubilar el 10 de setembre, i segons l'informe de l'interventor s'ha de fer una modificació de crèdit per tal de poder pagar-li l'augment de remuneració i altres retards. "Hi ha hagut una manca de planificació, ja que això no estava previst als pressupostos", manifestava la convergent. Per la seva part, Robert Benaiges, va dir que "això era cosa dels tècnics".

Comenta aquest article