Camp

Del 18 al 20 de març Salou organitzarà l'esdeveniment gastronòmic "Sabor Salou"

Per Redacció

Pere Granados i Maria José Rodríguez, durant la presentació de "Sabor Salou"

Entre els dies 18 i 20 de març, Salou acollirà l'esdeveniment gastronòmic "Sabor Salou". Una fira, que s'instal·larà al passeig de Jaume I de Salou, i que es posa en marxa amb l'objectiu de promoure la gastronomia, els productes tradicionals i les denominacions d'origen. Durant els tres dies, els visitants podran trobar restauradors del municipi i productes artesanals de poblacions properes i d'arreu de Catalunya. També podran degustar i adquirir els productes i participar en diverses activitats de caire gastronòmic. El passat dimarts, l'alcalde de Salou –Pere Granados– i la coordinadora de participació ciutadana de Salou –Maria José Rodríguez– feien la presentació d'aquesta fira. L'alcalde salouenc es va mostrar satisfet de realitzar un esdeveniment d'aquest característiques per aconseguir que Salou sigui un referent gastronòmic. Per la seva part, la coordinadora de participació ciutadana també va explicar que l'objectiu és crear un producte que contribueixi en la qualitat i diversitat turística de Salou.

El xef Sergi Arola inaugurarà "Sabor Salou"

El divendres 18 de març a les 18 hores tindrà lloc l'acte d'inauguració de la fira de la mà del xef Sergi Arola. També hi seran presents el director de l'Agència Catalana de Turisme –Ignasi de Delàs–, l'alcalde de Salou –Pere Granados– i altres autoritats del consistori salouenc.

Pack degustació i d'altres activitats

Durant la fira, el públic podrà adquirir un "pack degustació" per un preu de 5 euros, amb el qual se li farà entrega de 4 tiquets de degustació i una copa. D'aquesta manera, el visitant podrà assaborir les diverses ofertes dels més de 25 estands que hi seran presents. D'altra banda, també hi haurà instal·lada una carpa central on hi tindran lloc diverses activitats gratuïtes com maridatges, tast de vins i tes, xerrades informatives, demostracions culinàries, etc. El visitant trobarà tota la informació de la fira en el programa que se li entregarà en mà al comprar el "pack degustació".

Concurs fotogràfic San Miguel

A més, al comprar el "pack degustació", el públic present a l'esdeveniment podrà participar en un sorteig de diversos productes. També es podrà participar en el "Concurs de fotografia" San Miguel, on captar "el moment Sabor Salou" tindrà premi.

La fira obrirà les portes el divendres 18 a les 17 hores i estarà oberta fins les 22 hores; el dissabte l'horari serà des de les 11 hores a les 23 hores i el diumenge de les 11 a les 20 hores.

Comenta aquest article