Els regatistes cambrilencs Món Cañellas i Leandre García es classifiquen per a la Copa d'Espanya d'optimist

Imatge dels joves regatistes preparant les seves embarcacions

El Club Nàutic Cambrils estarà present en la Copa d'Espanya d'optimist, que tindrà lloc del 28 d'abril a l'1 de maig al Real Club Náutico de Santander. Els representants del club cambrilenc, els regatistes Món Cañellas i Leandre García, van aconseguir classificar-se gràcies a la seva bona actuació durant el VI Trofeu de Sant Feliu celebrat el passat cap de setmana a la localitat de Sant Feliu de Guíxols. A banda, cal destacar la bona trajectòria dels cambrilencs durant el darrer trimestre de 2010 i els excel·lents resultats de 2011 obtinguts en el circuit català d'optimist.

Més de 200 regatistes d'una vintena de clubs nàutics catalans es van donar cita els dies 26 i 27 de febrer per disputar aquest trofeu, una prova protagonitzada per uns vents inestables de llevant i l'amenaça de pluja que va obligar a suspendre la prova del dissabte. Les tres proves programades per al diumenge també es van suspendre per la forta tramuntana, i només es van poder disputar dues de les sis proves previstes.

Juntament amb la classificació aconseguida per Món Cañellas i Leandre García, el cap de setmana també va ser molt positiu pels regatistes del Club Nàutic Cambrils que van poder demostrar el seu bon estat de forma. Marcelo Cairo va quedar tercer del grup C (regatistes fins a 11 anys) i Míriam Oliva que també va pujar al podi, quedant tercera del grup B.