Els atletes Maria Julve, Pau Samaniego i Joan Mercé aconsegueixen arribar a la final del Campionat de Catalunya Infantil

Per Pere Ferrando

El cambrilenc Pau Samaniego va passar a la fase final del Campionat amb el salt amb perxa

El passat cap de setmana es va disputar la fase prèvia del Campionat de Catalunya Infantil a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Els 30 millors atletes de cada prova es donaven cita per a quedar entre els 12 millors en els concursos i entre els 16 millors en les curses per a poder accedir a la fase final. Per part del Club Atletisme Cambrils set van ser els atletes que van participar en aquesta jornada, assolint un excel·lent rendiment, doncs pràcticament tots milloraven els seus registres personals.

Pol Estadella corria els 60 metres tanques amb una marca personal de 12”33. Per una posició no assolia el passi a la fase final. Joan Mercé quedava 10è al llançament de pes amb una marca personal de 7.52 metres, assolint així el passi a la final. També participava als 60 metres llisos, assolint la 5a posició a la 3a sèrie amb 8”91, quedant-se a 6 centèsimes de segon de l’accés a la fase final.

Guillem Sarrà era 15è al salt de llargada igualant la seva marca personal de 4.12 metres, a només 6 cm del passi a la final. També participava als 60 metres llisos, assolint la 4a posició a la 4a sèrie parant el cronòmetre en un millor registre personal de 8”91, quedant-se, com el Joan, a 6 centèsimes de segon de l’accés a la fase final. Clàudia Buil quedava 16a al llançament de pes amb una marca personal de 7.86 metres, a 40 cm d’accedir a la final.

Maria Julve era 8a al salt d’alçada igualant la seva marca personal de 1.30 metres, assolint així l’accés a la fase final. Ariadna Esponey era 27a al salt de llargada amb un millor intent de 3.45 metres. I Pau Samaniego era 6è al salt amb perxa amb una marca personal de 2.00 metres, assolint el passi a la final. També participava al salt de llargada amb un nou registre personal amb un millor intent de 3.85 metres.