Esports

Victòries del FC Cambrils, Cambrils Unió i Marina en futbol i del CB Cambrils en bàsquet

Per Redacció

Jugada corresponent al partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal entre el FC Cambrils i La Sènia

Futbol

Primera Territorial

FC Cambrils 2 - La Sénia 0

Important victòria del FC Cambrils que el consolida en la zona de permanència. El partit no va ser gaire vistós degut a les ratxes de mestral que bufava ahir a la tarda. El primer gol va arribar al minut 8 de partit i va ser obra de Pau. El mateix Pau va intervenir a la jugada del segon gol fent la passada a Dani que va marcar el 2 a 0 al minut 61. El FC Cambrils va tenir alguna ocasió de clara per a marcar mentre que la Sènia es va mostrar inoperant davant l'àrea cambrilenca.
El proper partit del FC Cambrils serà al camp de l'Alcanar d'aquí a quinze dies ja que la setmana vinent s'atura la competició pel Carnaval.

La Cava 1 - Cambrils Unió 2

Bon partit del Cambrils Unió que va endur-se els tres punts en la seva visita al camp de La Cava per 1 a 2. En el minut 21 de la primera part, el jugador de l'equip cambrilenc Maestre, marcava el primer gol, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la represa, el Cambrils Unió va seguir dominant el partit amb nombroses jugades de contraatac per trencar la defensa local. Tot i la pressió dels jugadors cambrilencs va ser La Cava qui va aconseguir posar l'empat en el marcador en el minut 70 de partit. Lluny d'enfonsar-se, el Cambrils Unió va sobreposar-se i va tornar a marcar cinc minuts després mitjançant Joel, en el 75. Finalment, la victòria va caure del costat dels cambrilencs. Amb aquesta victòria, el Cambrils Unió se situa en la tretzena posició i la propera jornada rebrà la visita de l'Ulldecona, un equip que ocupa el penúltim lloc de la classificació.

Tercera Territorial

Alcover B 0 - Marina 1

Tres punts més que s'emporta el Marina fora de casa. El partit disputat aquest cap de setmana pels cambrilencs va ser equilibrat i amb bon arbitratge, tot i que la sort finalment va fer costat al conjunt de Cambrils. Aproximadament a la mitja hora de començar el partit, Ionut avançava als visitants, sent aquest l'únic gol de tot el partit. El Marina va continua a la part alta de la classificació. El proper partit serà d'aquí 15 dies, al camp municipal de futbol contra el Porrera.

Maspujols 3 - Vilafortuny 2

Derrota per la mínima del Vilafortuny al camp del Maspujols, 3 a 2, en un partit on l'equip va tornar a tenir moltes baixes per sanció, lesió i d'altres motius. De fet, l'equip només va disposar d'onze jugadors. En el minut 15, els locals s'avançaven en el marcador, resultat amb el qual es va arribar al descans. En el minut 7 de la represa, el Maspujols tornava a marcar, posant les coses més difícils per a l'equip cambrilenc. Tot i això, cinc minuts després, Fontfreda retallava distàncies de penal, 2 a 1. En el minut 30 de la segona part, el Maspujols feia el seu tercer gol i tres minuts després Javi feia el segon pel Vilafortuny. Finalment, el marcador ja no es va moure i els locals es van endur els tres punts. La propera setmana, el Vilafortuny recuperarà a tres dels seus efectius, en el seu enfrontament davant l'Alcover B.

Bàsquet

CB Montblanc 94 - CB Cambrils 96

Important victòria cambrilenca a la difícil pista del CB Montblanc. Els blanc-i-blaus es van imposar per un ajustat 94 a 96, després de disputar dues pròrrogues.
En els primers instants del partit, els locals van sortir molt endollats i van aconseguir marcar tres triples consecutius, mentre que el Cambrils no es mostrava tan encertat. Tot i això, els jugadors de Toti Marsal es van sobreposar i van aconseguir tancar el primer període amb un parcial de 22 a 21. En el segon quart del partit, el CB Cambrils va capgirar el marcador i va marxar al descans amb 4 punts a favor. En la represa del partit, els cambrilencs van anar incrementant les diferències en el marcador, però el Montblanc novament es va mostrar molt endollat des de la línia de triples, anotant quatre en els moments decisius. La diferència en el marcador es va anar reduint fins arribar al 58-61 del final del tercer quart. En els darrers deu minuts va seguir el recital de triples dels montblanquins, els quals van ser contrarrestats per un Cambrils molt sòlid. Tot i això, es va arribar al final dels 40 minuts amb un empat a 77.
En la primera pròrroga del partit, els jugadors locals es van mostrar molt encertats des de la línia de tirs lliures, mentre que els cambrilenques van anotar dos triples consecutius. Les rendes en el marcador van ser mínimes i finalment es va arribar a un nou empat, 88 a 88. En la segona pròrroga, els blanc-i-blaus van protagonitzar diferents llançaments de tirs lliures, mentre que els locals van anotar un triple que ajustava el resultat. Finalment, el Cambrils amb dos punts d'avantatge, va mantenir la posessió i va endur-se una victòria molt treballada. Cal destacar, l'excel·lent actuació de Víctor Blasco, que va ser el màxim anotador del partit amb 32 punts.
Amb aquesta victòria, l'equip se situa segon del seu grup de Tercera Catalana. El proper partit de l'equip serà el dissabte 5 de març contra el BC Tecla Sala B, al Palau Municipal d'Esports a les 19.15 hores.

Hoquei

HC Montbui 0 - Cambrils CH 5

El nou tècnic del Cambrils CH, Oscar Olea, va estrenar-se amb una important victòria a la pista del HC Montbui. Un Cambrils CH molt concentrat va sentenciar el partit en els primers minuts de la primera part. Encara no s’havien jugat dos minuts de joc, quan el Cambrils inaugurava el marcador de la mà de Jaume Altes (0-1). Les ganes d’endur-se el partit des del primer minut va tenir el seu fruit, al minut 3, quan Jordi Mirado feia pujar el segon gol de la nit (0-2). Amb el marcador a favor, el Cambrils no va baixar la guàrdia, i amb una defensa molt seriosa, no va donar marge als locals, que no trobaven la forma de batre la porteria defensada per David Barriche. La superioritat dels homes d’Oscar Olea es va posar de manifest en els primers minuts de la primera part. Es portaven 6 minuts de la primera, quan el davanter cambrilenc, Miki Castel, marcava el tercer gol cambrilenc, i el primer del seu compte particular (0-3). Un nou gol de Miki Castel al minut 10 incrementava l’avantatge, i gairebé sentenciava el partit (0-4). La rúbrica del joc cambrilenc va arribar a 25 segons del final de la primera part amb el tercer gol particular de Miki Castel, i el cinquè del Cambrils (0-5).
Si a la primera part es van veure gols i un joc efectiu dels cambrilencs, la segona va ser tot el contrari. Els locals no van saber obrir el seu marcador particular, i el Cambrils es va dedicar a gestionar l’avantatge que havia aconseguit a la primera sense arriscar. El marcador no es va moure en tota la segona part, i el partit va finalitzar amb el mateix marcador en què s’havia arribat al descans (0-5).
El proper cap de setmana, el Cambrils té un nou repte amb la visita del Reus Deportiu, perquè els dos equips necessiten els punts per allunyar-se de les places de descens.

Handbol

CH Montgrí 26 - CH Cambrils 21
 
Divendres, l'equip es desplaçava a la pista del CH Montgrí, per recuperar un partit que s'havia ajornat. Els cambrilencs van tornar amb una derrota, en un partit que va ser molt disputat durant els 60 minuts de joc. El Cambrils fins i tot va aconseguir avançar-se en el marcador al llarg de la segona part, però en els darrers minuts i fruit de moltes errades van provocar que els locals capgiressin el marcador i s'emportessin la victòria per 5 gols de diferència.
 
CH Cambrils 17 - CE Molins de Rei 24
 
Sense cap opció per pujar de categoria, el Cambrils afrontava el darrer partit amb l'única motivació de no perdre els dos punts. El Molins de Rei, que es jugava la temporada, va sortir molt concentrar i ben aviat es va posar per davant en el marcador. No va ser fins al minut 20 de la primera part, quan el Cambrils va reaccionar i va posar-se a 3 gols de diferència, però el Molins de Rei es va sobreposar i gràcies a la bona actuació del seu porter va aturar el joc cambrilenc. En la segona part, el Cambrils va enfonsar-se físicament ja que el dia anterior havia jugat un altre partit. Finalment, derrota justa per al CH Cambrils, que es queda amb 12 punts en la lliga de permanència, i ho té força bé per no perdre la categoria.

Tennis taula


Segona Territorial
Lira Vendrellenca "B" 0 - Cambrils "A" Autoplancha platino 4
A falta de quatre partits, l'equip ha aconseguit l'ascens a la Primera Territorial
 
Tercera Territorial, grup A
Cambrils "A" Fonda Montserrat 4 - La Selva "D" 0
L'equip es manté en el tercer lloc.
 
Cambrils "C" Dynamic System 4 - Nastic "D" 1
L'equip és sisè, un lloc molt meritori tenint en compte que juga amb dos jugadors menys.

Tercera Territorial, grup C
A.E.Reus 0 - Cambrils Bonadent 5
 
Equips de promoció, grup A
El partit entre el Cambrils i l'Almoster es va ajornar, doant que el cambrilenc Enric Rodríguez va anar a jugar el campionat d'Espanya, a Almeria. L'equip està situat en la segona posició.

Promoció, grup B
Cambrils "B" Autoplancha Platino 5 - Salou "A" 0
Aquest equip està situat en la primera posició.

Cal destacar l'actuació dels jugadors de Segona –Josep Pajuelo– que segueix invicte; i els jugadors de Tercera, Guillermo González, Albert Rodríguez, Guillermo Servetti; Carles Ferrer, Denis Kolejak, Alexander (Sacha), Sergi Pérez, Richard Beúl. En els equips de base: Juanjo Nieto que segueix invicte i Julen Unzuaga.

Comenta aquest article