Cultura

El Festival FEC segueix el seu programa amb el DO Films, un espai pels directors del Camp de Tarragona

Per Redacció

La sessió de DO Films es va celebrar ahir a la tarda al Centre Cultural i Ocupacional

El programa del Festival Europeu de Curtmetratges FEC Cambrils-Reus segueix endavant i ahir es van realitzar dues activitats més. A la tarda, la sala d'actes del Centre Cultural i Ocupacional va acollir el DO Films, que va consistir en una projecció de quatre curtmetratges realitzats per directors i directores de la zona del Camp de Tarragona. Una secció fora de competició, que un any més, s'organitza per tal de donar cabuda als treballs realitzats per gent de la zona.

Es van projectar quatre curtmetratges, tots de menys de 30 minuts de durada, que van ser els següents: "Carson&Morrison: Patrulla de rescate" del reusenc David Hidalgo; "Respira" d'Aida Hebles de Tarragona; "The crack" dels vendrellencs Dalmy Gascón i Sergi Gascón i "Rastro de sangre" del cambrilenc Juan Francisco Bigorra.

Demà, acte de lliurament de premis

D'altra banda, ahir a la nit es va projectar al Cinema Rambla la segona sessió de curtmetratges que participen en la competició estatal: "Les bessones del carrer de Ponent" d'Anna Solanes i Marc Riba (Barcelona), "Pichis" de Marta Aledo (Madrid), "La gran carrera" de Kote Camacho (Donosti), "Amistad" d'Alejandro Marzoa (Barcelona), "Los 4 McNifikos" de Tucker Davila (Bilbao) i "The astronaut on the roof" de Sergi Portabella (Barcelona). Demà a partir de les 21 hores al Cinema Rambla, es farà l'acte de lliurament de premis i projeccions dels films guanyadors.

Comenta aquest article