L'atleta cambrilenca Sílvia Gutiérrez, campiona de Catalunya júnior de pentatló

L'atleta cambrilenca Sílvia Gutiérrez efectuant el salt d'alçada en el Campionat de Catalunya

El passat diumenge 13 de febrer, l'atleta cambrilenca del Club Atletisme Tarragona Sílvia Gutiérrez Comes es va proclamar Campiona de Catalunya de proves combinades Júnior femení, en la prova de Pentatló. La Sílvia es va imposar en tres de les cinc proves disputades, i en les altres dues va quedar segona. Amb aquestes posicions va aconseguir la victòria amb 300 punts d'avantatge sobre la segona classificada del Campionat.

Tot i començar amb mal peu a les tanques, on va marcar un crono de 9.95; i en l'alçada, amb un millor salt de 1,48 metres, es va saber sobreposar i va aconseguir la seva marca personal en el llançament de pes en l'últim tir amb 8,89 metres. En la prova del salt de llargada es va imposar amb un millor intent de 4,92 metres. En la última prova, el 800 llisos, calia patir per aconseguir una bona marca global per assegurar uns bons resultats per entrar al campionat estatal. La Sílvia va aconseguir marca personal entrant segona a la meta amb 2'39"29 i aconseguia una marca de 2.896 punts que la situen sisena del rànquing estatal. Per darrere de l'atleta cambrilenca van quedar Carla Fernàndez (AA Catalunya) amb 2.592 punts i Sheila Dobon (UA Barbera) amb 2.502.

La Sílvia Gutiérrez va quedar segona en la prova de les tanques

Al centre, la Sílvia, acompanyada per les altres dues classificades al podi del campionat