Esports

Lluís González és nomenat nou president del Club de Tir Olímpic en substitució de Joan Baptista Ferrando

Per Raquel Samaniego

A l'esquerra, Joan Baptista Ferrando, el fins ara president del Club; i a la dreta, Lluís Gonzàlez, que pren el relleu al capdavant de l'entitat esportiva cambrilenca

El cambrilenc Lluís Gonzàlez va ser, fins el 15 de gener, vicepresident del Club de Tir Olímpic Cambrils. Però després de l'Assemblea General va ser nomenat nou president en substitució de Joan Batista Ferrando, que va ser al capdavant de l'entitat durant els seus 26 anys d'existència. Un dels principals objectius d'aquesta nova etapa, segons ha explicat Gonzàlez a Revista Cambrils Diari Digital, és impulsar el Club com a escola: "Posarem en marxa la galeria d'aire comprimit per poder crear escola. Aquesta és una de les meves principals finalitats i, ara per ara, és el que més em preocupa tirar endavant". D'altra banda, Gonzàlez afronta aquesta etapa amb forces, doncs segons explica "hi ha coses molt endarrerides i que s'han de posar en marxa per donar més prestigi al Club".

Amb tot, Lluís Gonzàlez vol esclarir que les seves paraules no són de crítica cap a l'anterior presidència, sinó que comença amb il·lusió i amb ganes. Entre els seus objectius també està el de "remodelar les instal·lacions, ja que s'han quedat obsoletes i s'han de modernitzar; i promocionar la sortida dels tiradors a campionats fora de Cambrils, tot donant-los-hi les facilitats que puguem". En aquests moments el Club té més de 300 socis, que han anat incrementant al llarg dels anys. Cal destacar que Joan Batista Ferrando continuarà al Club com a vocal, i que va cessar del càrrec per motius d'edat, ja que actualment té 83 anys.

Campionat de Catalunya amb Pistola

El dia 5 de febrer es va celebrar les primeres fases del Campionat de Catalunya amb pistola Estàndard del calibre 22, en la que van participar 25 tiradors cambrilencs sota la direcció i control dels jutges Lluís Gonzàlez i Jose Luis Zabay. Les cinc primeres posicions de la classificació van ser les següents: Francisco López, amb 517 punts; Isidre Guitart, amb 501 punts; José Manuel Luengo, amb 493 punts; Jaume Coll, amb 483 punts;  i Sergi Mulleras, amb 480.

D'altra banda, només un dia després, el 6 de febrer, es va celebrar a Mollet del Vallès les primeres fases del Campionat d’Espanya, en el que van participar dos socis del Club cambrilenc obtenint la classificació següent: Lluís Calderó Cabré va quedar 3r a la categoria de veterans i el Francisco López Garcia va quedar 4t a la categoria Sèniors.

 

Comenta aquest article