Cultura

Els No Apto ofereixen un concert en format acústic per promocionar la música en directe als pubs de Cambrils

Per Berta Ruiz

Els No Apto en un moment del seu concert al pub Tita Conchi, aquest passat dissabte a la nit

El grup cambrilenc No Apto va oferir un concert en format acústic aquest passat dissabte a la nit al local Tita Conchi. Durant una hora i mitja aproximadament, la formació –integrada per Àngel Alonso, Erik López, Aleix López i Raül López– va oferir un ampli repertori en el qual van repassar temes dels seus tres treballs discogràfics: "Voces", "Mi propio infierno" i el més recent, "La gran manzana". En total van ser 18 cançons versionades en acústic i en un ambient molt més intimista més enllà de l'habitual format elèctric que No Apto presenta en els seus concerts en directe.

El vocalista del grup –Erik López– comentava a Revista Cambrils Diari Digital que un dels objectius d'aquest concert és intentar reprendre les actuacions musicals en directe als locals cambrilencs. Segons va dir, "des del local de La Tita Conchi es van posar en contacte amb nosaltres per començar a promocionar concerts aquí a Cambrils. Nosaltres el que volem és aportar el nostre granet de sorra i animar a la gent a que vagi als locals a escoltar música en directe".

No Apto ja prepara quart disc

De cara a properes dates, la formació cambrilenca ja té tres concerts més confirmats, un a Madrid, un altre a Barcelona i un tercer que encara s'ha d'acabar de confirmar. Posteriorment, aquest proper mes d'abril, el grup podria oferir alguns concerts en una petita gira per Europa, tot i que encara s'està en negociacions i no hi ha res confirmat. Després d'això, No Apto se submergirà en la preparació del seu quart disc d'estudi. "Ara ens volem concentrar a preparar el nou disc, estem en ple procés de creació. La intenció és entrar a gravar el quart disc a finals d'aquest any", comentava el vocalista de No Apto.

Comenta aquest article