Esports

Contundent victòria del FC Cambrils davant del segon classificat, derrotes del Cambrils Unió i del Marina i empat del Vilafortuny

Per Redacció

Un moment del partit entre el FC Cambrils i l'UE Valls, ahir diumenge a la tarda

Futbol

Primera Territorial

FC Cambrils 3 - UE Valls 0

L'equip cambrilenc va protagonitzar ahir el seu millor partit de la temporada davant d'un Valls molt complicat i que està situat en la segona posició de la classificació. Els locals van endur-se els tres punts amb una còmoda golejada per 3 a 0. En la primera part, el FC Cambrils va dominar el joc i fruit d'això va arribar el primer gol, en el minut 34, obra de Samu, mentre que l'equip visitant no va mostrar-se gaire encertat en atac. Amb l'1 a 0 es va arribar al descans del partit.
En la represa va seguir la mateixa tònica, tot i que en el minut 68, l'expulsió d'un jugador del Valls va condicionar el partit en el seu tram final. El FC Cambrils va aprofitar la superioritat numèrica per encarrilar el partit amb un segon gol en el minut 79 a càrrec de Pedro, el qual va ser expulsat uns minuts després per doble targeta groga. Tot i quedar-se també amb deu jugadors, els cambrilencs van arrodonir el marcador amb un tercer gol en el temps de descompte amb un gol d'Andreu.
Amb aquesta victòria, el FC Cambrils se situa setè en la classificació, a només sis punts del tercer classificat, el Jesús i Maria. Precisament, el proper partit dels cambrilencs serà al camp del Jesús i Maria, el proper cap de setmana.

Camp Clar 3 - Cambrils Unió 1

Derrota del Cambrils Unió en la seva visita al camp del líder, el Camp Clar. Els locals van dominar el partit des de l'inici fins al final. De fet, el primer gol local va arribar ben aviat, concretament en el minut 13, i uns minuts després, en el 29, feien el segon. Amb un clar resultat de 2 a 0 es va arribar al descans. En la represa, el Camp Clar va seguir imposant el seu joc i fruit d'això va arribar la seva tercera diana, en el minut 77. Amb tot sentenciat, el Cambrils Unió va aconseguir marcar el gol de l'honor en el temps de descompte amb un gol de Diop. Amb aquesta victòria, el Camp Clar consolida encara més el seu liderat, mentre que el Cambrils Unió se situa en la tretzena posició de la classificació.
En la propera jornada, el Cambrils Unió rebrà la visita del Nàstic B, un equip que actualment ocupa la penúltima posició del grup.

Tercera Territorial

Pobla de Mafumet 2 - Marina 1

El Marina va caure derrotat en la seva visita al camp de La Pobla de Mafumet per 2 a 1, després d'anar guanyant durant bona part del partit i deixar escapar la victòria en el tram final del partit. En la primera part, les coses es van posar de cara per a l'equip cambrilenc, quan en el minut 20 de joc, Suli marcava el gol del Marina. Amb aquest resultat es va arribar al descans. En la represa, el Marina va seguir mantenint la seva mínima renda en el marcador, tot i que a conseqüències de dues errades defensives, l'equip local va aconseguir marcar per partida doble en el minut 30 i 35 i va capgirar el resultat. Els jugadors del Marina es van posar molt nerviosos i ja no van aconseguir empatar el partit. Cal destacar que en aquest partit, el Marina va tenir nombroses baixes de jugadors, ja que molts d'aquests van ser convocats pel FC Cambrils.
Tot i la derrota, el Marina segueix en la zona alta de la classificació, ja que és cinquè. El proper partit serà a casa contra el Maspujols.

Almoster 1 - Vilafortuny 1

El Vilafortuny va empatar en la seva visita al camp de l'Almoster per 1 a 1. L'equip local va avançar-se en el marcador a l'inici del partit, en el minut 2, tot i que la reacció del Vilafortuny no es va fer esperar i només 10 minuts després aconseguia la igualada amb un gol de Gonzalo. Amb empat a 1 es va arribar al descans, un marcador que en la segona part tampoc es va moure. Cal destacar que el jugador del Vilafortuny, Javi, va ser expulsat en el minut 20 de la segona part. Tot i jugar amb un jugador menys, l'equip cambrilenc va tenir diferents ocasions per endur-se el partit i en el darrer minut, l'àrbitre hauria pogut xiular penal a favor del Vilafortuny. Per contra, els locals també van disposar de dues ocasions de gol que van anar al pal, però finalment el marcador no es va moure. 
Amb aquest empat, el Vilafortuny se situa onzè en la classificació. El proper partit de l'equip cambrilenc serà a casa contra La Pobla de Mafumet, equip que actualment ocupa la vuitena posició.

Bàsquet

CB La Selva "A" 63 - CB Cambrils 58

Derrota de l'equip sènior A del CB Cambrils a la pista del CB La Selva per 63 a 58. El partit va començar de cara pels cambrilencs, amb un primer període de gran encert anotador. Cal destacar l'actuació del jugador cambrilenc Rubén Martínez que en aquest quart va anotar quatre triples consecutius i va decantar el primer parcial pel Cambrils, 14 a 19. En el segon quart, els locals van aconseguir la igualada en el marcador i aquest va ser el punt d'inflexió del partit, ja que a partir d'aquí, els cambrilencs van anar per sota en el marcador. Per contra, La Selva es va mostrar força encertat en atac i va aconseguir marxar al descans amb tres punts a favor, 34 a 31.
En la represa, el partit va seguir la mateixa tònica, amb uns parcials anotadors molt igualats, però amb un major domini local i un resultat parcial de 45 a 40 al final del tercer període. En el darrer quart, els cambrilencs van aconseguir retallar diferències i es van posar a dos punts dels locals. Tot i això, La Selva va anotar dos triples consecutius i una altra cistella de dos punts que van fer que augmentessin la diferència novament, a set punts. En el darrer tram del partit, es van anar alternant les cistelles a cada camp, però els locals van oferir un joc molt més intens que el Cambrils i van adjudicar-se la victòria.
El proper partit dels cambrilencs serà el dissabte 19 de febrer a les 20.30 hores al Palau Municipal d'Esports contra el Reus Deportiu B.

Hoquei

CP Vilafranca "B" 7 - Cambrils CH 4

Tot i el bon partit dels cambrilencs, el Cambrils C.H. va sortir derrotat de la seva visita a la pista del Vilafranca, aquest dissabte. Els homes de Salva Franch van jugar un bon partit, però uns minuts d’encert local i algunes decisions arbitrals, no van ser els millor aliats per guanyar l’enfrontament.
El partit va començar amb un marcador favorable amb el gol de Robert Mena al minut 4 (0-1), però el Vilafranca empatava un minut més tard (1-1), i s’avançava amb un nou gol quan es portaven 15 minuts de joc (2-1). El treball dels cambrilencs, després de la remuntada local, va tenir la seva recompensa amb el gol de l’empat del capità Joan Roig al minut 19 (2-2). En els cinc minuts finals de la primera part, el Vilafranca va donar un cop d’efecte al partit, perquè va arribar al descans amb un avantatge de dos gols (4-2).
Aquesta circumstància va desconcertar als homes de Salva Franch, que a l’inici de la represa van encaixar un nou gol de falta directa, quan només es portava un minut de joc (5-2). I si la diferència de tres gols no era suficient, al minut 12, els locals eixamplaven la distància amb el sisè gol de la tarda amb un gran xut que va entrar per tot l’escaire (6-2). Amb un marcador clarament en contra, els cambrilencs no van tirar la tovallola i així va arribar el gol de Marc Bullich al minut 17 (6-3), i el de Carles Veciana al transformar una pena màxima al minut 19 (6-4). Tot i que era complicat, al Cambrils li quedaven sis minuts per escurçar la diferència i buscar la victòria, però els minuts anaven passant, i els gols cambrilencs no arribaven. Joan Roig va gaudir d’una oportunitat per retallar distàncies, però va fallar el tir de falta directa. Per contra, en el darrer minut de joc, el Vilafranca sentenciava el partit amb l’últim gol de la tarda (7-4). Aquesta derrota deixa al Cambrils C.H. en una situació complicada.
Dissabte vinent el Cambrils rebrà la visita del Cerdanyola C.H. “B”, una oportunitat per recuperar posicions a la classificació i trencar la mala ratxa dels darrers partits.

Handbol

Garbí 30 - CH Cambrils 24

Derrota dels cambrilencs a terres gironines contra el Garbí per 30 a 24. L'equip es va desplaçar amb només 9 jugadors, dos dels quals eren porters. Mal inici de partit pels cambrilencs, ja que en el primer quart d'hora de joc, el Cambrils només va aconseguir marcar 4 gols per 11 dels locals, mentre que en el segon quart d'hora es va produir la reacció cambrilenc i va aconseguir retallar distàncies en el marcador. En la represa del partit va seguir la mateixa tònica, amb rendes d'entre 6 i 8 gols a favor de l'equip local. Aquesta important diferència de gols van fer que el Cambrils no tingués gaires opcions de guanyar el partit.
Amb aquesta derrota, l'equip entra en una zona perillosa i haurà de lluitar per no baixar de categoria.

Futbol sala

CFS Mediterrani G.Sirvent 4 - Can Vicenç FS 2

Nova victòria del Mediterrani a la seva pista davant el Can Vicenç per 4 gols a 2, en un partit on el resultat va ser curt després de les nombroses ocasions de gol disposades pel conjunt cambrilenc per eixamplar les diferències.
En la primera part, el conjunt cambrilenc va sortir amb dubtes en atac i no aconseguia crear perill en la porteria visitant, mentre que en defensa es mostrava molt segur, pressionant i recuperant ràpidament la possessió de la pilota. Tot i això, van ser els visitants els primers en inaugurar el marcador després d'un llançament de falta, aprofitant una errada defensiva del Mediterrani. Aquest primer gol encaixat va despertar el Mediterrani i la reacció no es va fer esperar, ja que Marce, després de robar una pilota prop de l'àrea contrària va connectar un fort xut que feia pujar l'empat en el marcador. Poc després, Isidro avançava al Mediterrani amb una jugada semblant al gol del Can Vicenç. Després de remuntar el gol en contra, l'equip cambrilenc va controlar el partit i va marxar al descans amb el 2 a 1 favorable.
En la represa, el partit va seguir amb la mateixa tònica, i fins i tot el Mediterrani va aconseguir un major domini, controlant l'atac dels visitans i creant molt perill en la porteria visitant. Després de moltes ocasions de gol, Marce marcava novament fent pujar el 3 a 1. Amb aquesta diferència, els cambrilencs van jugar amb molta més confiança i fruit d'això van anar succeint-se les accions de gol. Finalment, Reche, en una jugada típica d'un pivot, va fer pujar el quart gol pel Mediterrani. En els minuts següents, la mala punteria del Mediterrani i els pals van evitar que el marcador fos més ampli. Per contra, el Can Vicenç va marcar el seu segon gol a falta de dos minuts per acabar el partit.
Cal destacar que el local López (que és jugador de camp) va fer les funcions de porter, ja que per diverses circumstàncies l'equip cambrilenc no en disposava. López va realitzar un gran paper en aquesta posició.

Comenta aquest article