Camp

Detingut a Mont-roig del Camp un camioner per conduir begut i en direcció contrària

Per Redacció

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea regional de Trànsit del Camp de Tarragona van detenir, el passat divendres 4 de febrer, un camioner per un delicte contra la seguretat viària, per conduir sota els efectes de l'alcohol. La prova d'alcoholèmia va donar positiu amb una taxa d'1'37 mg/l.

Diversos vehicles van alertar al 112 que un camió articulat de gran tonatge circulava de forma temerària per la carretera C-14, a l'alçada de Reus, on va estar a punt de col·lidir amb diversos vehicles, donat que circulava en direcció contrària. De fet, un dels vehicles amb els quals va estar a punt de xocar, el va seguir fins a Reus, on li va perdre la pista. Tot i això, gràcies a la col·laboració  d'aquest conductor, que va facilitar les dades del vehicle, posteriorment es va poder interceptar el camió, a Mont-roig del Camp.
Els agents van poder comprovar que el conductor presentava evidents símptomes d'haver consumit begudes alcohòliques, per la qual cosa li van fer la prova d'alcoholèmia. Aquesta va donar una taxa d'1'26 mg/l en la primera prova, i 1'37 mg/l en la segona i definitiva. Per tot plegat, els agents van detenir l'home per conduir sota els efectes de l'alcohol i amb temeritat manifesta. El detingut és un veí de Viladecans de 40 anys. El camió va quedar immobilitzat.

Detenció d'un altre conductor per utilitzar targetes clonades

Per altra banda, agents de la mateixa Àrea regional de trànsit van detenir un altre conductor de camió el passat dia 5, en aquest cas per utilitzar targetes clonades. En un control de mercaderies rutinari, els Mossos d'Esquadra van detectar una actitud sospitosa del camioner, que es mostrava en tot moment molt neguitós, tot i que tenia tota la documentació en regla.
Aquesta actitud va fer que els agents escorcollessin superficialment el vehicle, trobant tres targetes de crèdit sense més logotip que una fotocòpia de les targetes originals en una de les seves cares. Donada la falsificació manifesta de les targetes i que cap d'aquestes tenia el nom del conductor, aquest va quedar detingut per falsificació documental. El detingut és un veí de Carcaixent (València) de 31 anys.

Comenta aquest article