Esports

Sergi Bautista, del Club Karate Cambrils, aconsegueix el bronze en Kumite al Campionat de Catalunya Sènior 2011

Per Redacció

El Sensei Manuel Campos i el karateca Sergi Bautista, en el Campionat de Catalunya Sènior 2011

El dissabte 29 de gener, al complex esportiu de Montornès del Vallès, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Karate 2011. Les modalitats van ser Kata (forma) i Kumite (combat) on hi van prendre part uns 175 competidors d’arreu de Catalunya. Per part del Club Karate Cambrils es van desplaçar el gerent i Sensei Manuel Campos, l’àrbitre Antoni Bautista i el competidor Sergi Bautista, que va participar en les dues modalitats, Kata i Kumite, a la categoria de -60 Kg.

Es va començar per la competició de Kata, destacant un bon nivell general aquest any en aquesta modalitat. En Sergi Bautista va fer dues eliminatòries, no passant a quarts de final per un ajustat 3-2. En la modalitat de Kumite, el karateka cambrilenc participava a la categoria de -60Kg, on ja l’any passat va aconseguir la medalla de plata. Aquest any, després de fer un bon treball en combats previs, es va tornar a situar a semifinals. El combat va ser difícil, intentant els dos karatekes un número mínim de tècniques de forma segura i puntuable, per tal d'assegurar-se passar a la final i poder aspirar al primer lloc. Finalment el marcador va ser de 2 a 0 en contra de Sergi Bautista i no va poder lluitar per l’or, però va pujar al tercer lloc del podi aconseguint un meritori bronze.

Des del Club Karate Cambrils es mostren satisfets pel resultat aconseguit, ressaltant que això no és més que una petita recompensa a l’esforç i a la constància de l’entrenament diari. Per altra banda, cal destacar que aquest campionat es classificatori pel Campionat de Espanya 2011.

Comenta aquest article