Cultura

El cantautor reusenc Xaviss, veí de Cambrils, enregistra el seu segon treball discogràfic en solitari

Per Redacció

Imatge del cantautor reusenc Xaviss

El cantautor reusenc i resident a Cambrils, Xaviss, ha iniciat fa uns dies, l'enregistrament del seu nou treball discogràfic que veurà la llum d'aquí a un pocs mesos, segurament per la diada de Sant Jordi. Es tracta del segon disc del músic que va iniciar la seva carrera en solitari amb el treball "Petit viatge", disc que va ser tot un èxit de vendes i que el va dur de gira per tot Catalunya i les Illes Balears.

Xaviss està enregistrant aquest nou disc en un estudi de so dels Pallaresos on hi ha arribat tota la seva banda de músics que seran els mateixos que l'acompanyaran en la propera gira. El cantautor ha creat la música de les deu cançons que formaran el treball, encara sense nom, que editarà la discogràfica Picap. Les lletres dels temes, molt intimistes i properes al pop sentimental les ha escrit el periodista i escriptor cambrilenc Oscar Ramírez.

Xaviss va iniciar els seus passos com a músic ara fa quasi dues dècades amb el grup reusenc Mai Toquem Junts. Actualment compagina la seva carrera musical en solitari amb la participació amb el grup La Bicicleta Naranja i a les tasques de producció d’espectacles a través de Platea, empresa que gestiona ell mateix.

Comenta aquest article