Informació general

La JSC de Cambrils nomena a Eduard Asensio com a nou primer secretari en substitució d'Albert Gómez

Per Raquel Samaniego

Eduard Asensio ha estat escollit com a primer secretari de les JSC a Cambrils

L’assemblea de l’agrupació de les Joventuts Socialistes de Catalunya de Cambrils va escollir el dissabte 5 de febrer, per unanimitat, la nova executiva que regirà l’agrupació fins al proper congrés de l’organització. La nova executiva queda formada per Eduard Asensio com a primer secretari, Khalid Benayad com a secretari d'organització i Sílvia Garcia com a secretària de formació. Segons ha explicat Asensio, la JSC "vol ser un referent pel jovent de la ciutat i vol fer arribar a tots els joves i les joves de Cambrils la bona feina feta per l’actual govern municipal”.

El primer secretari ocupa el càrrec en substitució d'Albert Gómez, que va oficialitzar la seva baixa de l'agrupació el dia després de l'assemblea, el diumenge dia 6. Ni ell ni tres militants més de la JSC van comparèixer a la reunió de dissabte com a "senyal de disconformitat amb la línia de l'agrupació". Per la seva banda, Eduard Asensio, forma part de la JSC des de que es va crear a Cambrils ara fa dos anys. Assegura que “la nova executiva es renova amb l'entrada de gent molt jove, amb molta empenta i amb moltes ganes de treballar". Com a objectiu prioritari, segons diu, es proposen "donar de nou resposta a les problemàtiques que es troben els joves cambrilencs en la seva vida quotidiana, amb la redacció de les propostes electorals de la JSC, comptant amb l'opinió de tothom jove de l'espectre progressista de la ciutat”.  

Tal com ha remarcat Eduard Asensió, “tenim una gran feina per explicar tot el que s’ha fet, de totes aquelles instal·lacions i polítiques que ha fet l’Ajuntament dirigides a la gent més jove de Cambrils. La JSC ha de tornar a sortir al carrer i continuar sent l’altaveu dels joves per fer arribar les seves necessitats als governants, però també fer arribar la feina del governants que afecta als joves”.

Han elevat l'expedient d'Albert Gómez a la Comissió de Garanties del PSC

El Secretari d’Organització de la JSC a les Comarques Tarragonines, Alejandro Caballero, va ser dissabte a Cambrils i va plantejar “que la JSC Cambrils ha de mirar el futur", referint-se a la recent dimissió del que ha estat l'últim primer secretari de l'agrupació, Albert Gómez. "Si algú creu que aquesta no es la seva casa no està obligat a romandre, però demanem a aquesta persona que no critiqui una organització que li va donar recolzament en tot moment". Finalment va puntualitzar que li desitja "molta sort i que on vagi, treballi, cosa que no va fer ni per conèixer les demandes de la gent jove de Cambrils, ni per organitzar ni dinamitzar l'agrupació. L’actual executiva tindrà també tot el nostre recolzament i els encoratgem a treballar fort i valent per renovar una majoria en el Ple municipal el proper mes de maig, però comptant amb l'opinió i la il·lusió de la gent jove de la ciutat".

El primer secretari de la JSC a les Comarques Tarragonines, Alberto Bondesio, explicava a Revista Cambrils Diari Digital que han iniciat un expedient a Albert Goméz a la Comissió de Garanties del PSC, tal com ja ho van fer al seu dia l'executiva del PSC local. "Es pot ser militant de la JSC però no ser-ho del PSC, però el que no es pot fer és militar en un altre partit polític com a tal que no sigui el PSC. Ell ha demanat la seva baixa però el que farem serà iniciar un expedient a garanties estatutàries perquè fins ara ha estat militant de la JSC". Cal recordar que Albert Gómez és també secretari del nou partit polític Nou Moviment Ciutadà per Cambrils. "És respectable la decisió que ha pres, però nosaltres hem de recuperar el temps perdut a l'agrupació; una agrupació que presentava símptomes d'inactivitat des de fa uns quants mesos per totes aquestes històries. Ara compta amb una nova executiva per tirar endavant amb la tasca de govern i amb les noves propostes".

Comenta aquest article