Esports

Victòries del Marina i el Vilafortuny, empat del FC Cambrils i derrota per la mínima del Cambrils Unió

Per Redacció

Futbol

Primera Territorial


Un jugador del Cambrils Unió i un del Torredembarra, disputant una pilota durant el darrer partit

Cambrils Unió 1 - Torredembarra 2

Al Cambrils Unió li va durar poc l'alegria de l'avantatge. El primer gol va ser dels cambrilencs poc abans del descans, a càrrec de Muriana. I tot just després de l'inici de la segona part arribava l'empat dels de Torredembarra, al minut 47. El segon també sorprenia a tothom al minut 52, ambdós gols amb jugades polèmiques que van encendre els ànims dels cambrilencs, fent que l'àrbitre ensenyés un parell de cartolines durant els primers minuts de la segona part.

Calafell 0 - FC Cambrils 0

El FC Cambrils va aconseguir un important punt al camp del Calafell, el quart classificat de la categoria. Els cambrilencs van tenir el triomf al seu abast però no van saber aprofitar les seves ocasions i al final l'empat sense gols va ser el resultat que va enregistrar el marcador final.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà a casa contra el Valls, el segon classificat.

Tercera Territorial

Marina 2 - Almoster 1

Partit guanyat a casa amb patiment. Els visitants es van avançar al marcador només als dos minuts de començar el partit, fent que els cambrilencs anessin a remolc durant tota la primera part. Els nervis van estar presents a cada minut del partit. Arribava la segona part i l'encontre continuava sense canvis. Josep M. Castellví, entrenador del Marina, va fer un parell de canvis al minut 20 de la segona part, fent entrar a Jesús i a Diop, que van ser els dos jugadors que van tombar el marcador als últims minuts. Va ser al 35 quan Jesús va fer el gol de l'empat i al minut 45 Diop feia el de la victòria. Amb aquest resultat el Marina continua a les primeres posicions de la classificació. El proper partit serà a casa dels de la Pobla el dissabte a la tarda.

Vilafortuny 12 - Vimbodí 2

Gran partit dels cambrilencs del Vilafortuny a casa. Fins a 12 gols van marcar al visitant, el Vimbodí, cuer de la classificació i que aquest cap de setmana jugaven amb 9 jugadors, ja que dos d'ells estaven expulsats per acumulació de targetes i altres dos estaven lesionats. Tot i així van aconseguir fer dos gols a la porteria del Vilafortuny. Durant la primera part el Vilafortuny va fer quatre gols, mentre que a la segona part es van fer 8. Tres d'ells van ser de Fontfreda, tres més de Reca, dos més d'Ortiz, dos a càrrec de Paco, i Holmes i Ivan en fan fer un cadascú. El proper partit serà contra l'Almoster.

Un moment del partit entre el CB Cambrils i el CE Joventut de l'Hospitalet, el dissabte al vespre

Bàsquet

CB Cambrils 65 - CE Joventut l'Hospitalet 50

L'equip sènior A del CB Cambrils es va retrobar amb la victòria aquest cap de setmana després de vèncer a casa al Club Esportiu Joventut de l'Hospitalet per un còmode 65 a 50.

Els visitants arribaven al partit com a quarts classificats, i tot i el resultat final, el partit va ser força igualat durant bona part dels minuts i el Joventut va ser un rival incòmode per a l'equip blanc-i-blau. El Cambrils va endur-se el primer parcial (15 a 8), mentre que en el segons deu minuts, el domini va passar a mans dels visitants i van retallar distàncies, marxant al descans amb només punts de diferència, 27 a 25. En la represa, els cambrilencs van sortir molt endollats i fruit d'això van anotar un clar parcial de 13 a 0, gràcies a 3 triples consecutius i dues cistelles de dos punts. Per contra, els visitants no es van mostrar encertats de cara a cistella, tot i que van aconseguir reduir l'avantatge cambrilenc i acabar el tercer quart amb un 43 a 35.
En el darrer quart, el CB Cambrils va prémer l'accelerador i va resoldre el partit gràcies al seu encert anotador que va deixar el marcador en el definitiu 65 a 50. Amb aquesta victòria, l'equip cambrilenc es manté en el primer lloc del seu grup de Tercera Catalana. La propera jornada, el Cambrils s'enfrontarà al CB La Selva A, equip que actualment ocupa el cinquè lloc de la classificació.

El jugador cambrilenc Joan Roig lluitant per la pilota davant de l'oposició d'un jugador del Vendrell

Hoquei

Cambrils CH 4 - El Vendrell B 5

El Cambrils C.H. es situa a la zona calenta de la classificació, després de perdre dissabte passat davant El Vendrell B, líder de la categoria.
Els primers minuts de joc van ser de respecte mutu. No va ser fins al minut 8 de joc, que el Vendrell obria el marcador amb el primer gol de la tarda (0-1). La resposta cambrilenca va arribar de la mà de Jordi Franch, quan al minut 15 empatava el partit (1-1).
La igualtat i la seriositat de les defenses va marcar el joc de la primera part. Però a quatre minuts del descans va arribar el segon gol dels cambrilencs, i el primer de Robert Mena (2-1), que capgirava el marcador, i posava per davant els homes de Salva Franch abans d’arribar al descans.
Els primers minuts de la represa van ser de signe visitant. Primer al minut 9, el Vendrell igualava el marcador (2-2), i un  minut més tard s’avançava amb un nou gol (3-2).
Els cambrilencs en un partit molt seriós, no van perdre el nervis, ni l’esperança. Primer Joan Roig al minut 11 portava l’empat, i més tard Robert Mena feia el seu segon gol de la tarda, i avançava els locals a 12 minuts del final (4-3). Però l’alegria va durar poc, perquè 30 segons més tard del gol cambrilenc, els visitants van tornar a igualar el partit (4-4), i un minut després (12’) van agafar la iniciativa en el marcador (4-5).
Les oportunitats s’anaven succeint, a una i altra porteria, però el treball de les defenses feien estèrils els atacs. Els minuts anaven passant, i el marcador no es movia. Però en el darrer minut de joc, quan el Vendrell va completar el segon cicle de faltes, l’esperança va tornar a l’afició cambrilenca. Els homes de Salva Franch tenien a les seves mans poder empatar el partit, però el pal de la porteria va rebutjar el llançament. Aquest cop la sort no es va aliar del costat dels cambrilencs, i el partit va finalitzar amb el resultat de 4-5, tot plegat, una amarga derrota.
Dissabte vinent el Cambrils visita la pista del C.P. Vilafranca, un rival directe per la lluita per evitar les places de descens.

L'equip cambrilenc va jugar un intens partit davant del líder, el CH Gavà

Handbol

C.H Cambrils 23 - C.H Gavà 28
 
El partit de dissabte només es pot definir en poc premi per tant gran partit, i és que els cambrilencs s'enfrontaven al líder de la categoria, i el partit des del minut 1 va ser molt intens i disputat on els cambrilencs, amb una gran defensa aturaven al líder, però per contra el Gavà feia el mateix. Grans aturades a la primera part del porter cambrilenc David i diversos atacs treballats provocaven a la fi dels primers 30 minuts la igualtat al marcador amb 9 gols. A la segona part, mateixa intensitat i gran empenta dels locals que es veia frenada per un Gavà amb molt d'ofici. Només el Cambrils va obtenir una avantatge de 3 gols que ràpidament el visitants va empatar, però a falta de 10 minuts pel final, unes decisions arbitrals dubtoses i una empenta final dels visitants van provocar que els de Gavà se n'anessin de dos gols i els locals no encertessin les seves ocasions. S'escapava així un dels millors partits de la temporada.


Futbol sala

Aquest cap de setmana, el CFS Mediterrani ha descansat i no ha disputat cap enfrontament. El proper partit de l'equip cambrilenc serà el dissabte 12 de febrer al Palau Municipal d'Esports contra el Can Vicens La Pineda, a partir de les 19 hores.

Comenta aquest article