El segon derbi local, també se l’emporta el Cambrils

Per Ferran Tuset

Moment del derbi local entre el FC Cambrils i el CF Oleastrum
Encontre de tornada i segon derbi local de la temporada que per òbvies circumstàncies no va aixecar l’expectació del que es va jugar a la primera volta. L’assistència es va calcular en uns 200 espectadors, una mica menys de la meitat de l’encontre jugat el 10 de novembre passat.

Tot i que la victòria tornaria a caure del costat del líder, el Cambrils, aquest equip no ho va tenir fàcil, ja que si bé s’avançava molt aviat, concretament en el minut 7, l’Oleastrum va empatar en el 30 fruit del seu millor joc, i va disposar de claríssimes oportunitats de gol en els minuts 33 i 36, situacions molt ben resoltes pel porter Morell amb dues grans intervencions.

A la reanudació, el marcador continuava obert i, tot i que el Cambrils va jugar una mica millor a causa de l’entrada dels pesos pesats Àvila i Jordi Tomàs, l’Oleastrum va fer diversos contraatacs. Però arran del 2 a 1, tot va canviar i el Cambrils va ser superior. Va assolir el 3 a 1 en el minut 81 i posteriorment, minuts 82 i 86, va tenir dos clars penals al seu favor, damunt Porro i Calvet al ser enderrocats dins l’àrea, però ambdós van ser parats pel porter Eusebi, que va endevinar en les dues ocasions les intencions de Calvet, primer a la dreta i el segon a l’esquerra.

§ El millor del partit§

Els destacats de l’encontre van ser tots dos porters; Morell pel Cambrils va parar en quatre ocasions quatre tirs que anaven a gol: minuts 33 i 36 de la primera meitat a xuts d’Albert i Xavi Mus; minuts 20 i 23 de la segona, ambdós de Jordi Pérez. Eusebi de l’Oleastrum va destacar parant els dos penals amb què va ser castigat el seu equip: minuts 82 i 86 tots dos a tir de Calvet.

§ EL DERBI MINUT A MINUT§

Minut 4
Llançament de Calvet i Eusebi, aclareix a córner.

Minut 7

Alegret s’entreté i Rubén li pren la pilota i marca l’1-0 amb un llançament ras a l’esquerra.

Minut 30

Víctor pren la pilota per la dreta, centra arribant a tocar a Morell, que no bloca, i Mariano aprofita per marcar.

Minut 33

Alberto des de dins de l’àrea deixa anar un xut al qual respon Morell amb una gran aturada.

Minut 36
Atac per la dreta de l’Oleastrum i llançament de Xavi Mus, que respon Morell amb un excel·lent blocatge.

Minut 57

Soto llança amb rapidesa una sacada de banda dins l’àrea i Emilio marca el 2-1 de llençament ras a l’esquerra.

Minut 65
Llançament de Jordi Pérez, bloca Morell amb gran seguretat.

Minut 68

Jugada de Xavi Mus amb un llançament final de Jordi Pérez i nova aturada de Morell.

Minut 81

Jugada de Calvet per la dreta amb centre darrere que aprofita Ávila per marcar de tir ras.

Minut 82
Penal per falta provocada de Manuel a Porro dins l’àrea. El llença Calvet ras a l’esquerra i Eusebi desvia a córner.

Minut 86

Moreno comet falta sobre Calvet dins l’àrea. El penal el llança Calvet ras a la dreta i Eusebi desvia a córner.