Informació general

Oliver Klein: "Ben Ali i Mubarak és a Tuníssia i a Egipte el que és Robert Benaiges i Joan Mas al PSC de Cambrils"

Per Raquel Samaniego

La destitució del regidor Oliver Klein es va formalitzar durant el plenari del mes de novembre

"Ben Ali i Mubarak és a Tuníssia i a Egipte el que és Robert Benaiges i Joan Mas al PSC de Cambrils, o Joan Ruiz i Xavier Sabaté al PSC de Tarragona". Aquesta és només una de les afirmacions que va fer ahir el regidor no adscrit Oliver Klein després de conèixer que l'alcalde de Cambrils havia anunciat la creació d'un partit polític cambrilenc en el que Oliver Klein estaria al capdavant. Ell assegura, no obstant, que "només són suposicions seves perquè el meu nom no figura enlloc". Segons Klein, hi ha un "paral·lelisme claríssim" entre la revolta de Tuníssia i Egipte a la revolta política de Cambrils, doncs "allí la lluita és per una cosa, però la lluita aquí ha de ser per tenir partits democràtics i que treballin amb una democràcia interna exemplar. I malauradament això fa temps que no està sent així".

El seu futur

Tal com ha explicat Klein a Revista Cambrils Diari Digital, el procés encetat pel PSC de Cambrils a l'haver elevat el seu expedient a la Comissió de Garanties i la seva suspensió cautelar de militància està en stand by: "Jo sóc encara militant del PSC perquè la Comissió de Garanties m'ha indicat que el procés de suspensió cautelar de militància no s'havia fet ben fet perquè no s'havia estudiat el meu cas a la comissió ni se m'havia escoltat. Per això ara el PSC està intentant corregir aquest error. El PSC local, no obstant, ha aconseguit el que buscaven que era evitar-me a les reunions i que jo no pogués votar ni ser votat. I això durarà fins que Robert Benaiges s'autoproclami candidat pels socialistes".

Respecte el seu futur dins del PSC o bé dins del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils, assegura que ell es deu "a les persones que han estat al seu costat des d'un principi; persones que no han pogut fer política dins del partit socialistes i que eren les persones adequades per promoure un canvi dins del PSC. Em dec a elles i a tots els ciutadans de Cambrils que m'han animat a continuar en política. Jo vull seguir, i aquests dies decidiré la millor manera de fer-ho".

Els militants es van donar de baixa primer

Un dels aspectes en què més van incidir a la roda del premsa del PSC és que els militants que havien format el nou partit no s'havien donat de baixa amb anterioritat abans de donar aquest pas. Tot i així, Oliver Klein confirma que sí es van donar de baixa per crear aquesta iniciativa. "A dia d'avui no només està composta per antics militants socialistes, sinó que està rebent moltes adhesions de la població de Cambrils. Em sorprèn que Robert Benaiges es posi a la vida interna d'aquesta associació i no acabo d'entendre el sentit de la roda de premsa. Crec que fa publicitat gratuïta al nou partit que s'ha donat d'alta per només donar raó a la seva teoria de que es volia fer una nova formació".

"El PSC té un local de partit però convoca a l'Ajuntament"

"L'alcalde s'hauria de dedicar a treballar pel municipi, que deu tenir feina, en comptes d'anar explicant la creació d'un nou partit. Era una roda de premsa del PSC, però la fan a l'Ajuntament en comptes de fer-ho al seu local de partit", manifesta Klein. Per últim, considera que abans d'anunciar res haurien de "deixar expressar-se a aquest partit, perquè encara no se sap quanta gent hi ha, si hi sóc jo, si es volen presentar a les eleccions... Benaiges s'avança, fa soroll i intenta fotre'm, però el que aconsegueix és l'efecte contrari perquè fa publicitat".

Comenta aquest article