Excel·lent rendiment dels atletes cambrilencs en el campionat territorial d'hivern disputat a Cambrils

L'atleta local Carolina Molina, a l'esquerra de la imatge, en la prova dels 60 metres tanques

Dissabte passat es va disputar, a l'estadi municipal d'atletisme de Cambrils, el campionat territorial d'hivern d'equips S-13. Per tant, atletes que es troben en les categories infantil i aleví formaven equip puntuant cadascú en una prova determinada. La suma total de punts donava lloc a la classificació final. El bon temps va acompanyar a la competició, fet que va afavorir tant a l'èxit de participació com al de marques assolides. Els atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un alt nivell, assolint el campionat de clubs en la categoria femenina i a la masculina.

Els integrants dels equips van ser: Joan Mercé i Ariadna Esponey als 60 metres llisos; Marc Llobet i Amaia Vallecillo als 600 metres llisos; Daniel Clúa als 1.000 metres llisos; Adrián Alvarez als 2.000 metres llisos; Pol Estadella i Eulàlia Català als 60 metres tanques; Maria Julve al salt d'alçada; Pau Samaniego al salt amb perxa; Guillem Sarrà i Núria Caballero al salt de llargada; Dídac Alonso al triple salt i Ferran Màdico i Ana Delgado al llançament de pes

A més del campionat es van fer proves de control. L'actuació més destacada va anar a càrrec de Carolina Molina al salt de llargada amb un salt de 4.96 metres que la situa en posició de lluitar per les primeres posicions al campionat de Catalunya cadet de pista coberta que es disputarà el proper dissabte a la pista coberta de Sabadell.

Campionat de Catalunya promesa de pista coberta

L'endemà diumenge, l'Elisa Laguna participava al Campionat de Catalunya promesa de pista coberta que es disputava a la pista coberta de Sabadell.
Al salt de llargada assolia la 5a. posició amb un millor salt de 4,76 metres. Mentre que als 60 metres llisos es quedava a un pas de participar a la final parant el cronòmetre en un temps de 8”60. Aquests registres són inferiors a les capacitats de l'Elisa, però cal dir que va competir quinze dies després d'haver-se lesionat al topar contra una tanca i caure a terra en el transcurs del campionat de Catalunya de proves combinades. Tot i les ferides degudes a la caiguda, l'Elisa va voler participar al campionat individual, tot i participar a un 60% de les seves possibilitats.

Campionat de Catalunya de cros

D'altra banda, el mateix diumenge es disputava a Granollers el Campionat de Catalunya de cros.
A nivell local van participar els germans Andreu i Martí Sarrà a la categoria juvenil, assolint la 67a i la 82a. posició respectivament. L'altre germà, Guillem Sarrà ho feia en la categoria infantil, acabant en 140a. posició. Per acabar, la benjamina Ainhoa Pérez arribava en 101a. posició.