Societat

Les festes de Sant Antoni despleguen el seu primer cap de setmana festiu

Per Redacció

Un moment de l'exhibició d'Agility de Gossos en les festes de Sant Antoni de l'any passat

Les festes de Sant Antoni, que cada any organitza la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Cambrils, enceten, demà, el seu primer cap de setmana festiu. Les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola acolliran, demà a partir de les 9 del matí, l'Esmorzar Popular amb llangonissa, pa torrat i oli nou. Dins aquesta matinal festiva hi haurà les actuacions de Tota l'Endenga, el Ball de Bastons i dels Amics de la Sardana. També se celebrarà la 6a Trobada d'Intercanvi de Plaques de Cava, l'exhibició d'Agility de Gossos, la gimcana de tractors i la tirada de bitlles.
A 2/4 de 12 del matí s'iniciarà el tercer Concurs de Menjar Mandarines que enguany s'ha limitat a un màxim de 30 participants que es repartiran en tres tandes amb 10 minuts cadascuna d'elles per a menjar tantes mandarines com es pugui.

Actuació del Mag Lari

El següent acte emmarcat en les Festes de Sant Antoni tindrà lloc a partir de 2/4 d'11 de la nit al Palau Municipal d'Esports amb l'actuació del Mag Lari que presentarà l'espectacle Somriures i Màgia. El preu de l'entrada és de 10 euros i es poden adquirir anticipadament a les oficines de la Caixa Agrària.

Sorteig i ball amb l'Orquestra Maravella

El diumenge al matí, també al Palau Municipal d'Esports, tindrà lloc el sorteig de la Caixa Agrària i el concert amb l'Orquestra Maravella. Per la tarda, a partir de les 7, es farà el ball amb la mateixa orquestra.

Els actes festius de Sant Antoni es reprendran el següent cap de setmana amb el concurs de Botifarra, el dissabte 22 de gener a la tarda, i amb la benedicció dels animals i els Tres Tombs, el diumenge 23 de gener al matí.

Comenta aquest article