Societat

Concepció Bas Sarrà, guanyadora del Sorteig dels 6.000 euros, fa efectiu el seu premi en 24 comerços cambrilencs

Per Berta Ruiz

Concepció Bas en un moment del seu recorregut d'ahir pels 24 establiments comercials
Concepció Bas en un moment del seu recorregut d'ahir pels 24 establiments comercials | Berta Ruiz

La cambrilenca Concepció Bas Sarrà va poder fer efectiu el seu premi del Sorteig dels 6.000 euros, que cada any atorga la Unió de Botiguers de Cambrils, en la tradicional passejada en cotxe antic per les diferents botigues escollides. La cita va ser ahir dimarts al matí, quan ben d'hora, l'agraciada i la seva família van acudir a la seu de la Unió de Botiguers, on se'ls hi va fer entrega d'una targeta de crèdit per realitzar les seves compres, repartides en diversos premis d'entre 100 i 900 euros. Concepció Bas es mostrava una mica nerviosa, tot i que molt contenta i il·lusionada per poder fer ús d'uns diners que serviran per tenir un bons reis enguany. 

24 botigues en el recorregut

El primer punt d'aturada del recorregut va ser a la botiga de fotografia Oleastrum –a l'avinguda de Vidal i Barraquer, a l'Eixample– que va ser la que va segellar la butlleta premiada. Aquest establiment també ha estat premiat amb dues nits d'hotel a Andorra. Després, Concepció Bas i la seva família van seguir les seves compres a 23 establiments comercials més –adherits a aquesta campanya comercial– com: Exper-Alcon Gracia (plaça d'Espanya), Corseteria Núria, Eduard's, Pollastres Montse, Electrònica Sergi, Òptica Rovira i Barenys, gestoria Sangenís, Gènesis Crack, Kokua, Gènesis Jeans, Modul Kit (carrer de Galceran Marquet), Expert-Alcon Gracia (carrer de Pau Casals), Merceria Borràs, Esports Carson, Òptica Gemma Salas, Xatoo's, Sabateries Roan, Tendències Joti, Electrodomèstics Martí, Angelets, Modul Kit (carrer de Balears), Electrònica TSC i Jardineria Seima.
En totes aquestes botigues, la guanyadora dels 6.000 euros va comprar, principalment, electrodomèstics i mobiliari per a la llar i alguns productes d'alimentació. Tampoc hi va faltar alguna joia, roba esportiva, calçat i d'altres complements. Cal destacar que per primera vegada en la història d'aquesta campanya, el recorregut va fer una aturada a la gestoria Sangenis. A més, bona part de les botigues on es van realitzar les compres, són les botigues habitual de la família Franch-Bas.

Recordem que el sorteig es va realitzar el passat 31 de desembre a les 12 del migdia a la seu de Ràdio i Televisió de Cambrils. Enguany han estat 125 els comerços que han participat a la campanya del Sorteig dels 6.000 euros, i entre totes, s'han omplert un total de 50.000 butlletes.

Comenta aquest article