Societat

La cambrilenca Concepció Bas Sarrà és la guanyadora del sorteig dels 6.000 euros de la Unió de Botiguers

Per Raquel Samaniego

Carme Serra al micròfon, juntament amb Concepció Bas i el seu fill Marc, aquest matí

La cambrilenca Concepció Bas Sarrà ha estat la guanyadora, aquest mateix matí, del Sorteig dels 6.000 euros que atorga la Unió de Botiguers. El sorteig s'ha realitzat avui 31 de desembre a les 12 del migdia a la Ràdio Televisió de Cambrils. Serà durant aquests primers dies de l'any quan haurà de decidir quines seran les seves compres, i efectuar-les el dia 4 de gener. Cal recordar que la guanyadora disposa de diversos xecs repartits des de 100 a 900 euros i que se'ls haurà de gastar en diferents botiguers adherides a la campanya de la Unió de Botiguers. La Concepció ha arribat a la ràdio municipal acompanyada del seu fill Marc, i visiblement emocionada ha rebut amb alegria aquest premi per començar amb força el 2011.

Enguany han estat 125 els comerços que han participat a la campanya del Sorteig dels 6.000 euros, i entre totes, s'han omplert un total de 50.000 butlletes. També indicar que la botiga que va segellar la butlleta ha estat Oleastrum, de l'avinguda de Vidal i Barraquer, a l'Eixample, que també s'emporta dues nits d'hotel en un hotel d'Andorra.

La mà innocent ha estat la de Dani Sierra, fill del president de la Unió de Botiguers. A la fotografia s'observen totes les butlletes que s'han omplert durant la campanya comercial de Nadal

Comenta aquest article