Societat

La campanya "El Nadal més divertit" repartirà uns 40.000 vals per a que els més petits pugin a les atraccions

Per Berta Ruiz

Les atraccions estan instal·lades a diferents punts del municipi. Aquesta, a la plaça de Carles Roig

El passat 23 de desembre es va posar en marxa una nova edició de la campanya "El Nadal més divertit", organitzat per Cambrils Obert, la Unió de Botiguers de Cambrils i el departament de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Cambrils.

Com en d'altres edicions, a diferents punts del municipi s'han instal·lat unes atraccions per a que els més petits s'ho puguin passar bé durant aquestes festes nadalenques, gràcies a les compres que els seus pares realitzin a les botigues adherides. Enguany, es repartiran uns 40.000 vals entre unes 170 botigues que participen en la campanya de "El Nadal més divertit". Segons ha explicat la dinamitzadora comercial, Sílvia Coll, a Revista Cambrils Diari Digital, "aquesta és una campanya per a la promoció del comerç a Cambrils durant el Nadal. A més, enguany està tot més ben organitzat i controlat, ja que altres anys, es repartien molts i molts tiquets, i fins i tot hi havia gent que els revenia, i es formaven moltes cues a les atraccions. Enguany estem contents de com està funcionant". Les atraccions estan ubicades a la plaça de Carles Roig, a la plaça de Josep Martí i Nolla, a la plaça de Mossèn Joan Batalla, al passeig de Francesc Macià, a la plaça d'Aragó i a l'avinguda de Vidal i Barraquer, al barri de l'Eixample, com a novetat d'enguany.

La campanya de "El Nadal més divertit" estarà en marxa fins el proper 5 de gener. L'horari de les atraccions és de les 10.30 hores a les 13.30 hores i de les 16.30 a les 20.30 hores.

Comenta aquest article