Societat

S'engega el 16è Parc Infantil de Nadal amb una àmplia oferta de jocs i d'entreteniment pels més joves

Per Berta Ruiz

El Parc Infantil de Nadal es va posar en marxa ahir a la tarda i estarà obert fins el proper dijous

El 16è Parc Infantil de Nadal obria les seves portes ahir a la tarda, diada de Sant Esteve, amb una oferta de jocs i d'entreteniment per a xiquets i xiquetes d'entre 1 i 12 anys. Com cada any, els dos pavellons del Palau Municipal d'Esports donen cabuda a tot tipus de jocs i de tallers per a que els més petits s'ho puguin passar bé en aquestes dates nadalenques.

Un parc molt esportiu i aventurer

Enguany, a diferència d'altres edicions, no s'ha tematitzat el parc, i en aquesta ocasió s'ha optat per desplegar diferents propostes de caire esportiu com esports d'aventura i d'altres activitats per fomentar l'activitat física, tal com comentava ahir un dels responsables del parc, Jose Garcia, a Revista Cambrils Diari Digital. Al pavelló 1, hi han instal·lat diferents jocs, uns grans castells inflables, pistes d'scalextric, unes ludoteques per als més menuts, taules per a jugar a escacs i un espai per cantar al karaoke. Per altra banda, al pavelló 2, s'hi han distribuït els diferents tallers com: pintura a la cara, el taller de "El Nadal al parc", on cada dia es podrà fer una manualitat relacionada amb temes nadalencs, un taller de pintura de figures de rol a càrrec de La Torre de l'Alquimista i un taller de jocs reciclats amb l'Agrupament Escolta Gent de Mar. Altres entitats que hi col·laboren són el Club Patí Cambrils, el Centre de Normalització Lingüística, l'Ateneu Cambrilenc i el Club d'Escacs Cambrils. També s'hi poden fer d'altres activitats com jugar a videojocs, saltar en uns grans matalassos elàstics, conduir en un petit circuit de karts o menjar crispetes.

D'altra banda, ahir a la tarda va tenir lloc la única actuació musical que s'ha programat per aquesta edició. Cap a les set de la tarda, el grup "Embauca a ton àvia", va animar l'ambient amb diferents cançons i balls en grup.

Un primer dia força fluix

En aquesta edició, tal com va explicar Jose Garcia es compta amb uns 45 monitors, premonitors i voluntaris. Pel que fa a les dates del Parc Infantil d'enguany, Garcia va comentar que altres anys el parc es feia els dies 23 i 24, i després es continuava després de Nadal, "però aquest any hem decidit concentrar-ho tot en cinc dies, perquè també cal desmuntar-ho tot pel dia 31, per a la celebració del Cap d'Any al Palau Municipal d'Esports". Ahir va ser el primer dia del parc, i l'afluència va ser força fluixa. Tot i això, des de l'organització esperen que al llarg d'aquesta setmana es vagi omplint i animant molt més. Recordem que el Parc Infantil de Nadal estarà obert fins el dijous 30 de desembre. L'horari és de 16 a 20 hores i el preu de l'entrada per dia és de 4 euros. D'altra banda, si s'entra a partir de les 19 hores el preu és de 2 euros. Els adults acompanyants no paguen entrada.

Comenta aquest article