Societat

Del 27 al 30 de desembre es podran visitar una catorzena de pessebres participants en el 53è Concurs de Pessebres

Per Redacció

Imatge de l'any passat d'Antonio Pascual i Mari Carme Martí davant el seu tradicional pessebre. Enguany, la família Pascual-Martí tornarà a obrir les portes de casa seva, al carrer de les Orquídies

Entre els dies 27 i 30 de desembre dins de les activitats nadalenques que es poden fer a Cambrils es podran visitar alguns dels pessebres que s'han presentat al 53è Concurs de Pessebres 2010, organitzat per l'Associació Antics Alumnes de La Salle, i que compta amb el suport del Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils, amb l'edició d'un plànol que marca aquelles cases particulars i comerços que volen ensenyar al públic els seus pessebres.

En aquest plànol s'indiquen una catorzena d'adreces on es podran visitar els pessebres. Aquestes són: Montserrat Recasens al carrer de Lloveras número 15; Can Mas (comerç) a la plaça Josep Martí i Nolla número 2; Sandra Garriga al carrer de Santa Joaquima de Vedruna número 5; la família Matas Mestres al carrer de Reus número 31; Carme Martí al carrer de les Orquídies número 3A; la família Ruiz Serrano al carrer del País Basc número 12, 3r 6A; Agnès i Damià Sarrà al carrer de Mas d'en Vernet número 10; Josep M. Vidiella al carrer de les Creus número 17; De l'hort a l'olla (comerç) a la plaça d'Espanya número 16; Capricis per la teva mascota (comerç) al carrer del Sindicat número 1; La fusteria Nolla (comerç) al carrer del General Prim número 29; Xavi i Marta Cerrato al carrer de Cristòfor Colom número 21, 3r 1a; Sports Carson (comerç) al carrer del Consolat de Mar número 74 i 64.

Comenta aquest article