Societat

Turisme de Cambrils premia els guanyadors del concurs de fotografia de les seves pàgines de Facebook

Per Redacció

Imatge guanyadora del concurs de fotografia de la pàgina de Facebook de Turisme de Cambrils: "Yo también he estado en Cambrils"

Turisme de Cambrils aposta per les noves oportunitats de promoció i d'informació a través de les xarxes socials com Facebook per interactuar amb els amics i admiradors de Cambrils i intercanviar opinions. Així doncs, per tal de promocionar les noves pàgines de Facebook de Turisme de Cambrils, tant en català com en castellà, el passat mes d'octubre es va convocar un concurs de fotografies de Cambrils.

Recentment, s'han escollit les imatges fotogràfiques guanyadores, els autors de les quals han estat obsequiats amb una estada en alguns hotels col·laboradors com l'hotel Tryp Port Cambrils, l'Aparthotel Olimar II, l'Hotel Port Eugeni i la Pensió Platja. Actualment la pàgina de Turisme de Cambrils de Facebook compta amb més de 1.400 amics; la pàgina "Yo también he estado en Cambrils" té 5.237 admiradors i "A mi també m'encanta Cambrils" té 1.112 admiradors.

Sobre aquestes iniciatives, la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils –Ana López– ha destacat que, "cal estar preparats pels nous temps que corren i no deixar de banda els nous canals de comunicació si volem continuar sent un punt de referència dins de la Costa Daurada".

Comenta aquest article