El FC Cambrils empata a dos al camp del Constantí en un nou partit de pretemporada

Imatge del partit de pretemporada que el FC Cambrils va jugar davant l'Hospitalet

El FC Cambrils va empatar a dos en el partit que va disputar ahir a la tarda al camp del Constantí i que serveix per anar configurant la plantilla de cara a la temporada 2010 - 2011. El FC Cambrils va fer una primera part fluixa i va arribar a la mitja amb el resultat de 1 a 0 en contra. A la segona part el Constantí, equip de la Segona Territorial, va marcar el seu segon gol al transformar un penal. El FC Cambrils va anar movent la banqueta i va aconseguir empatar el partit. El 2 a 1 el va fer Pau i el 2 a 2 va ser obra de Joaquín.
En aquests moments, el FC Cambrils té quatre jugadors lesionats. El següent partit de pretemporada, el diumenge a les 7 de la tarda a casa i davant el Mas Pellicer, servirà, pràcticament, per definir la plantilla d'aquesta temporada.