Edició 2973 | dilluns 11 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  RECAPTACIÓ. IMPOST ACTIVITATS ECONÒMIQUES  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | dilluns 17 maig '10 | 12:50 | 14155 lectures |
SEGURETAT

Crisi oberta al cos de la Policia Local de Cambrils

Text Lluís Rovira i Barenys  Fotografia Lluís Rovira i Barenys

Vehicles de la Policia Local de Cambrils

La crisi interna que des de fa un temps està patint el cos de la Policia Local de Cambrils ha esclatat de portes enfora. Ahir a la tarda, des del web del Sindicat de Policia Local de Catalunya, de la UGT, i avui a la tarda des del web del Sindicat Professional de Policies Municipals, s'ha llençat un contundent comunicat que sota el títol "Els agents de la Policia Local de Cambrils: les titelles de la Regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat", en un cas, i "La degradació de la imatge dels agents de la Policia Local de Cambrils davant la ciutadania", en l'altre,  s'explica el "clima laboral insostenible" que es viu en aquest cos i es demana que tant la regidora de Seguretat, Laura Forcadell, com el cap de la Policia Local, Josep Francesc Martínez, considerin la seva dimissió.

Unes 40 baixes laborals entre els agents de la Policia Local

El cert és que aquest "clima laboral" a que fa referència el comunicat ha portat a una situació límit aquestes darreres setmanes i ha desembocat en una situació laboral insòlita ja que en aquests moments, com ha pogut saber Revista Cambrils Diari Digital, hi ha al voltant de 40 agents de la policia local amb baixes laborals. Cal tenir en compte que, actualment, el cos de la Policia local el formen 80 agents fixes i els 15 agents interins que fa dues setmanes s'han incorporat al cos per un període de sis mesos. Les baixes laborals s'han anat produint des de fa gairebé un parell de mesos però aquests darrers dies han arribat al seu punt màxim i ha fet que molts serveis policials no hagin pogut disposar dels efectius habituals.

"Crispació constant"

Els comunicats de la UGT-SPLC  i de la SPPME-CAT qualifiquen la situació que viu el cos de la Policia Local de Cambrils de "crispació constant" i que "els recents esdeveniments han provocat que els agents es qüestionin la direcció política i operativa del col·lectiu", davant la "línia d'imposicions i vulneracions constants de les condicions laborals en vigor prèviament pactades i acordades amb els representants sindicals i promeses incomplides fetes al col·lectiu".
Els dos sindicats qualifiquen de "política de despropòsits amb decisions errònies que pateixen des de fa tres anys, davant la conducta impositiva i autoritària repetida i constant que practica l'actual Regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, que ha necessitat en el decurs de la seva legislatura quatre caps de policia diferents i imposar tres projectes reestructuratius diferents sense cap operativitat en la pràctica". A banda, el comunicat diu que, tot plegat, "ha originat una sensació de persecució constant que els agents segueixen suportant amb resignació davant la pressió real a poder ser expedientats en qualsevol moment i per qualsevol motiu, i en especial atenció a tot el que es diu o manifesta".

D'altra banda, en els comunicats es diu que els representants sindicals no han estalviat esforços per establir el diàleg i que aquest diàleg ha estat rebutjat per la Regidora "emparant-se en la falta de credibilitat i fomentant una campanya de desacreditació cap a la representació sindical amb una intenció clara d'intentar apartar-los de la línia crítica que no accepta".

"Tracte autoritari i antisindical"

En els comunicats es numeren tot el seguit d'actuacions que els agents de policia consideren desencertades, com són "canvis de torn forçats per decret, reorganització constant, implantació de nous sistemes de treball sense la negociació col·lectiva, modificació capriciosa dels espais a les dependències de la policia, imposició de tasques policials, expedients disciplinaris, obligació d'assistència a la formació fora de l'horari laboral, contractació de càrrecs de confiança desencertats, agents escollits a la borsa de treball de l'ajuntament, accés a bases de dades policial a agents no autoritzats, creació de la borsa de comandaments no formals, gratificacions extraordinàries als càrrecs de confiança, despesa econòmica desmesurada i innecessària, imposició del servei de grua en contra de la discrecionalitat i de la voluntat dels agents, campanya de tolerància constants vers els ciutadans del poble de Cambrils que malmeten la imatge corporativa dels agents, ..."
Tot això, segons els comunicats, " ha degenerat, en el transcurs de tres anys, en una absoluta desconfiança i falta de credibilitat cap a la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat davant l'incapacitat de resoldre cap conflicte, i en la notòria situació d'estrès i ansietat que ha provocat al conjunt de la plantilla, fruit del tracte autoritari i antisindical".

"Clima laboral insostenible"

Els dos sindicats manifesten, en el comunicat, que, tot plegat, ha provocat "un clima laboral insostenible que ha derivat en la degradació anímica i desgast personal dels agents de la Policia Local de Cambrils i que no volen traslladar al servei diari que els ciutadans i ciutadanes de Cambrils es mereixen, que són a qui es deuen amb professionalitat i qualitat, arribant a la situació desesperant en què es troba actualment el col·lectiu que fa només tres anys, abans de la present legislatura, amb altres regidors de seguretat ciutadana i alcaldes, eren capdavanters en resultats i dedicació per passar a ser dels cuers de tota Catalunya; responsabilitat aquesta última, i exclusiva, de la política de l'actual Regidoria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de l'Ajuntament de Cambrils".

Els comunicats acaben demanant que tant la Regidora com el Cap de la policia considerin la seva dimissió i que s'obri "novament la via del diàleg per tal de resoldre la situació actual".

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 362 comentaris rebuts

Dimisiones ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
guevo | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 13:18
O fan plegar a aquesta senyora, o plegaraá tot l´equip plegats.
Decideixi alcade.

Encoratjo als policies per la seva valentia.
DEUNIDÓ | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 13:24
Que trist, tenir que guanyar-se el pa d'aquesta manera.
40 agents de baixa, quina barbaritat !!!
Responsabilitats ja !!!
Fran | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 13:31
La guardia pretorina, ha estat sota les ordres de l'eperador. Al igual que Caligula, l'alcalde caurà i a un amb cara de tonto posaran, però no patiu, plebs de Cambrils, doncs el nou emperador com Claudi serà, no tan atractiu com l'anterior, però el bé del poble portarà, tot i que difícil tasca serà, i al igual que heràcles amb els seus 12 treballs, el nou emperador haurà de solucionar infinitats de durs treballs com tapar els grans forats que deixen sense or el seu poble; el cambrirock, la televisó i l'estupidesa del senat. Ai Júpiter, tu que portes el tro a la mà, fes que aquet caigui sota l'Auntament i aquets governants marxin i porti una època de prosperitat a un poble qeu se'l mereix.
Ciceró | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 13:32
La historia se repite
Reincidentes | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:35
DONCS PODRÍEU PROTESTAR PENJANT ELS BOLÍGREFS I PARANT DE POSAR MULTES A TORT I A DRET ALS CIUTADANS PELS QUALS TREBALLEU, PERQUÈ LA VERITAT ES QUE ES TÉ LA SENSACIÓ DE PERSECUCIÓ DE LA POLICIA ALS CIUTADANS, A DETECTAR EL MÍNIM ERROR POSSIBLE PER ANAR A REMATAR AMB UNA MULTA ASTRONÒMICA. SI TENEN CRISI A L'AJUNTAMENT QUE ES BAIXIN ELS SOUS!! COLLA D'HIPÒCRITES
Prou! | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 13:39
A veure si endevine qui ho mana tot això, més el policia fixo a la grua, més els diners que ja s´han pressupostat en recaptació de multes del 2010, etc.
Imaginació | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 14:08
Xec, a la gent que respecta la llei, no se'ls multa així que alguna cosa hauràs fet fill meu...
més clar que l'aigua | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 17:00
Hola amic meu, la caiguda de bolígrafs ja s'aplica, mès ben dit la discrecionalitat de l'agent, nomès en els casos greus o molt greus i en tot cas quan no hi ha remei, de totes maneres el poble hauria de demanar explicacions a l'actulal junta de govern per qué ha inclós en els pressupost de 2010 dos milions d'euros en concepte de denúncies i grua.De totes maneres el poble te el que va votar,bé,això te fàcil arrenjament.D'aquí un any hi han eleccions municipals,sirà el moment de fer coneixer el descontent del poble cambrilenc.
GUINEU DEL DESERT | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 18:51
Ja n´hi ha prou !!
La regidora ha tingut 3 anys I MOLTS DINRES NOSTRES.
Ara toca plegar amb dignitat que li quedi !!
JA N´HI HA PROU ! | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 13:44
- accés a bases de dades policial a agents no autoritzats,
- gratificacions extraordinàries als càrrecs de confiança,
- despesa econòmica desmesurada i innecessària
-imposició del servei de grua en contra de la discrecionalitat i de la voluntat dels agents

PERDÓ??¿?¿? PERÒ AIXÒ QÚÈ ÉS? Quina confiança se li pot tenir a una policia que permet això?
Què vol dir accés a la base de dades de gent no autoritzada? això no és un delicte? quina mena de dret a la intimitat té el ciutadà de Cambrils? VERGONYA!!!!!! FORAAAA!!!!
PROU! | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 13:47
Tota la raó
i tant | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 17:00
Fa molt de temps que aguanten calladets. Han fet bé de mostrar tot el que hi ha dins de la regidoria de seguretat ciutadana just un any abans de les eleccions. A veure si la ciutadania pren consciència del que es mou a l'ajuntament i de la colla que governa.!!
canvi, ja! | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 13:50
diàleg? quin diàleg?
no serà que nome´s volen guanyar més quartos?
aquests polis són uns peseterus!
a treballar carai! amb el que arriben a queixar-se i fent vagues encobertes...
xerraire | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 13:53
Hola amic meu, aqui es tracta de denunciar els diferents delictes que s'estan produïnt dins del consistori que et recordo que ha portat a un deute de 51 milions d'euros des de la sortida de l'anterior gover (CIU), i com l'estan deixant l'actual govern.
GUINEU DEL DESERT | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 18:58
Zapatero, otros que solicitan rebajas del 5% o más.
Cuanto cobran cada mes? | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 13:55
Si el que diu UGT es cert,

CADA MINUT QUE PASSA EN LA REGIDORA ES UN INSULT PELS QUE VOTEM I PAGUEM.

Potser li hem de donar 20 anys fins que l´encerti, o 40 fins que es jubili.
DIMISSIONS JA ! | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 14:12
sembla mentida!!! una policia que era una bassa d'oli, amb prestigi, admirada i embejada per altres cosos policials, com l'han deixat perdre aquests socialistes donant-li el govern a aquesta regidora.

QUE LA FACIN PLEGAR
un que paga com tots | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 14:29
El que caldria fer és un seguiment de les persones que estan de baixa:

40 baixes és una presa de pèl !

Que no recorden que hi ha 4.500.000 aturats ?

Una mica de dignitat és el que han de tenir !

I menys fatxendaria per part d'algun Polica Local: el que han de fer és un servei no una imposició per nassos.

Ex.: Hotel Port Eugeni: 7.45 del matí la grúa s'emportava un cotxe quan hi havia tot l'aparcament buit !

Quan tots sabem que no trigaria ni 15 minuts a anarse'n (estic fent suposicions),
txeic .TGN- | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 14:41
Dimissió ja!!!! estava cantadíssima y esperada des de fa molt de temps, espero que no tingui la barra de no fer-ho, ja va trampejar la situació quan li va dimitir l´últim cap de policia per motius idèntics segon sembla ser, s´ha pensat que te pretorians que pot manipular a disposició.
Policies de Cambrils em trec el barret ara si heu demostrat que serviu per algo mes que per posar denuncies i regular cololegis, animo estic em vosaltres
aires nous | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 14:49
DIMITA DE UNA VEZ SEÑORA CONCEJALA, A QUIEN MÁS QUIERE ENGAÑAR, SEÑOR ALCALDE, SI NO PONE ORDEN USTED TAMBIÉN IRÁ DETRÁS. NOTO QUE ME ESTÁN PONIENDO LOS CUERNOS Y DANDO POR DETRÁS, ENCIMA ME TOCA PAGAR...QUE DECEPCIÓN HABERLES VOTADO.
Ramon Robles... | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 14:52
Pobrets els polis!!!. No serà que desde que tenen algú que els controla i els fa fer la seva feina....s'estan estresssssant massa.
El que no faci be la feina, ja esta be que el fotin fora.

I això va per tots els treballadors de totes les empreses.
Que ja esta be d'aguantar a treballadors que no foten ni brot.
keka | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 15:01
pel que dius no saps de la missa la meitat, o potser en saps massa i ets del bandol de les gratificacions extraordinaries per "treballar" tant, perque si no no ho entenc com pot parlar algu sense tenir ni idea del que no volem aguantar amb la manca de drets que ens estan imposant.
policambris | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:37
sociata que se te ve!!!!!!!!
keku | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 23:28
Es una verguenza, la policia local de cambrils es de la que más cobra de Catalunya, de hecho hay muchos mossos que se han pasado a la local por que las condiciones económicas y laborales son mejores. 40 de baja ??? Es una verguenza y una irresponsabilidad por parte de los agentes despreocupados totalmente por los ciudadanos de Cambrils, que son los que realmente les pagan los sueldos. Es vergonzoso.
Miguel | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 15:16
mejor pagada? Mi querido Miguel antes de hablar informate.. Hace 8 años si que eramos la mejor pagada, ahora somos los peores en todo.. y a quien hemos de darle las gracias..
Ah, por cierto una pregunta.. tu trabajas por dinero o por amor al arte.. hipocrita
Laura F. | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 17:41
Hola Miguel,creo que estas mal informado los mossos cobran cerca de 2100EUR,guardia urbana de reus i tarragona 1900EUR y la de combrils por si no lo sabias 1700EUR.Aquí solo se trata de denunciar una serie de delitos que se estan realizando desde el consistorio.Un abrazo.
GUINEU DEL DESERT | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:08
Tots aquest que opineu, sou policies no?.
I policies partidistes d'algun partit de l'oposició.
Si esteu tan malament, per que no agafeu una exedència i així treballarà qui volgui treballar i els que esteu descontens torneu d'aquí un any.
Ah! i si heu permés coses alegals, sou tan culpables com qui les ha fet.
Ara us queixeu? això put a fum electoralista per part d'algun partit que tots ja sabem.
Qui son els sindecalistes que han portat la negociació, per que ells també tindrien que plegar de lo malament que ho han fet.
Quan cobra un policia local? 2.500, 3.000EUR al mes? i segur que ara voleu cobrar mes.
40 agents de baixa?, quin metge tenen, per que a mi no em donen la baixa tan fàcil.
El que es tindria que fer, es obriri un expedient i al carrer.
p902/7 | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 15:18
tant de bo cobressim aquestes quantitats.. Això no ho cobra ni el cap de policia.. no saps de la misa la meitat..
un sociata | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 17:43
que sàpiga que un policia local de cambrils cobra 1700EUR i un mosso 1950EUR.
ara no és moment de demanar diners amb la crisi que hi ha. la situació es insostenible i quan un equip de futbol no funciona que fan els presidents? suposo que tallar el cap de l'entrenador
ja toca | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 18:06
No pateixis p902/7, el 45% de la plantilla ja s'ha inscrit a proves per a altres cossos.
GUINEU DEL DESERT | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:22
Ja sospitava que passava alguna, no em podia creure que la policia del nostre poble donessin la sensació de ser un "xixarelos" quins pebrots heu demostrat tenir, ara si que teniu el meu respecte, de vegades el ciutadans d´aquest poble oblidem que seguiu ordres. DIMISSIONS JA HASTA EL MES AMUNT!!!!!!!!
dignitat per damunt de tot | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 15:36
Siusplau, que algú porti un Garzón o un Fiscal i li expliqui que es això de contractacions de policies de la borsa de treball; acces a base de dades policials sense autorització, etc

Es de jutjat de guardia.
I l´acalde s´ho tenia amagadet ...
VOLEM JUSTICIA | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 15:39
senyora Forcadell,
DIMITEIXI !!
Bastant clar | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 15:41
Que diu el Sr Benaiges, de totes aquestes barbaritats???
esperem una resposta ja!!!!
Joan Manel | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 15:55
Si no lo veo, no lo creo.
La regidora gastant diners en campanyetes seves, i els policies a tragar.
En comptes de pensar en Cambrils, s´ha dedicat a pensar en ella i prou.
Visca el partit socialista de Cambrils
No pot ser | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 15:58
No crec que guanyin tants quartos com els que s´han guanyat tots aquests últims anys els que s´han dedicat al gremi de la construcció, i tot el relacionat amb això; llicències d´obres, ocupacions de via pública (amb això tambè em refereixo als caps i coordinadors d´aquest ajuntament), etc. Fins el més tonto del poble portava un Porsche Cayenne. Nomès demanen el que els hi correspon per la responsabilitat de la seva feina. Ara tothom té fixació amb els funcionaris. Com s´avorreix la gent!
Dona de Poli | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 16:00
!!!!! Q U I N A V E R G O N Y A ¡¡¡¡¡ Com sempre la culpa serà dels altres, el sr alcalde ja sabrà justificar-ho d´alguna manera que ben coneguda es la seva tendència a la replica suberbia, aquestes alçades ja no s´ho creu ningú així que començant per vostè i acabant per la regidora de la policia que es ben coneguda també la seva línia, marxin d´una vegada.
Policies Locals de Cambrils sou els millors, ara heu demostrat tenir el caràcter que toca.
!!!!! D I M I S S I O N S F U L M I N A N T S !!!!!
que farts n'estem | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 16:03
Soc un funcionari de l´Ajuntament de Reus, i admiro a la guardia urbana de Reus.

Quan vaig aprovar les oposicions, em van fer jurar o prometre la constitució i l´estatut; però sembla que a Cambrils fan jurar o prometre obediència cega a la Regidora i a l´Alcalde.
Qui sap si també els fan jurar fidelitat a la ideologia Tripartidista.
Així va aquest pais.
Dimisió elegant | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 16:09
"xerraire " , segur que ets un dels amiguets de la nostra estimada regidora , que t'aprofiti la gratificació que en el seu dia et van donar , i la que segur que estas rebent ara en concepte de càrrec de confiança i de pilota major del regne de Los Cambriles , els polis segueixen cobran el mateix que fa sis anys o més , segur que tu no .
batman | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 16:18
ets el meu ídol, espero que quan plegui la regidora s'emporti tota la seva camarilla
Elvis | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 18:34
Inclus els policies no son predators,aquesta Sra ha de dimitir ara mateix,i reorganitzar aquesta titellada de baixes laborals a veure si en el sector privat passes aixi....FUNCIONARIS que teniu tota la rao del món peró aquest no és la manera dárreglar-ho de cara al contrinuyent...és una mesura desproporcionada.Enfi que l´alcalde ho arregli,epró no sabia sentit mai una cosa aixi.Que fort.
Angel | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 16:32
Si no ens escolten, que podem fer?? Vaga? Nosaltres no en tenim de dret de vaga.. vosaltres si!!
J. Bergadà 301 | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 20:54
A part d'unes altres coses molt importants que es comenta em quedo amb aixo:

- accés a bases de dades policial a agents no autoritzats,
- gratificacions extraordinàries als càrrecs de confiança,
- despesa econòmica desmesurada i innecessària
-imposició del servei de grua en contra de la discrecionalitat i de la voluntat dels agents

Deu meu accés a la base de dades no autoritzat??? Aixó si ho denuncian per un altre puesto no rodaran caps?? Perque la informació que deuen contenir aquestes bases de dades , deu ni do , antecedents , vehicles .... I aixó ho pot veure algu que no en tendria que tindre accés???? DIMISIONS!!!!
Informacións-delicades | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 16:32
Robert,aguantar a Laura et costará moltes coses.No dubtis un sol instant a fer-la fora.Tu mateix,pero el cost que patirás será massa alt politicament parlant com per aguantar mes aquesta dona,que ni sap de politica ni sap de res.Només caldria que fossim a casa seva a fer-li neteja o lo que ella vulgués per tal d'aguantar els nostres treballs.Jo se de bona tinta a qui l'ha proposat i el que,només cal que preguntis Robert a les dependencies,segurament em trobarás per dir-te totes les porqueries que em sofert i que patirem encara.Posa remei Robert,sino aixó es convertirá en un camp de batalla.
Willi | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 16:36
Ostres Willi!! això sembla una amenaça!!! també li pots explicar qui et va colocar a tu, no? però segur que ja ho sap i quant va costar!!!
El poble de Cambrils no es mereix el tracte que li dispenseu ni vosaltres ni la regidora
Un que esta fart | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 18:11
xerraire calla, més quartos? Volem treballar, però amb dignitat.. no amb coaccions i amençes d'expedients disciplinaris si no fem el ella diu!!
Forcadell dimissió!!
Cap de la Policia dimissió!!
Benaiges dimissió!!
JA N'HI HA PROU | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 16:43
Missatge pel xerraraire, no volem mes diners sino millores laborals, ja que els de dalt porten tres anys amb gratificacions extraordianries, o sigui, emportant-se diners dels ciutadans de cambrils sense cap justificació. Ciutadans de cambrils, si us plau anem tots a una i fem fora a la regidora,
Visca cambrils | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 16:54
Proposo que torni Mariner, després de la dimissió del jefe de policia i la regidora. Mariner es una persona molt preparada i sempre ha mantigut un bon ambient en la policia.

Ho haurà de decidir l´alcalde, i si els deixen, també els policies.
Intrèpid | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 16:55
Llavors el policia que va amb grua, esta obligat ?
Imposició?Com? que ho expliquin bé. es a dir,li diuen quan cotxes a de portar-se'n al dia?L'ajuntament està obligant a un policia a posar multes per guanyar diners?dèu meu quinq vergonya.
ciutadà | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 17:13
bingo!!! doncs que us pensaveu, perque creieu que estem així, el de la grua ultimament es un interí , unicament contractat per això, davant que ens neguem a fer un servei imposat, controlat i supervisat mitjançant pressió, es una petita part però tot suma, n'estem farts, fins ara els mal mirats erem els policies, estavem sota aquesta dictadura, regidora i cap de la policia dimissions ja!!!
sdqparlo | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 18:57
Mira el pressupost calculat per recaptació de multes i sancions, i veuràs el que esperen treurens de la butxaca enguany, els números no fallen, i el que es preten es utilitzar policies com a saquejadors dels cambrilencs.
Carme C | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:21
Sou valents de debò no esperava menys de vosaltres, heu estat a l´alçada del càrrec que representeu perseguint els delictes i les injustícies dia a dia, ara també heu estat capaços de posar de manifest les injustícies internes de la sra. Regidora i el Cap de policia nomes tenen un camí per responsabilitat, marxar ja pero depressa.
la llum mes a prop | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 17:15
He de reconeixer que pesnava que el policies de cambrils eren uns pataners, però m´heu fet callar la boca amb aquesta dicisió.
Us felicito, ni que sigui per un cop.

El poble vol dimisions.
Ferran M | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 17:21
NO ENGANYI MÉS. NO MALMETI MÉS. NO TALLI MÉS CAPS DE TURC.

QUI MOLESTA ES LA REGIDORA. ALCALDE, ACTUI EN CONSEQUENCIA O HO PAGARÁ EN ELECTORS
Julia de Cambrils | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 17:28
home, ja seria hora de que la gent veu qui vota!!!!
Dimissió!!!!!
beatriz | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 0:18
Aquesta senyora regidora acabarà arrossegant a tot el govern amb la seva tossuderia, la gestió de la policia Local es un autèntic fracàs des de bon començament de la legislatura. Responsabilitat i sentit comú si us plau no s´ha de ser massa viu per veure el que esta passant i no es d´ara tot el poble ho sap, dimissions sense cap dubpte.
la rosa dels vents | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 17:30
A ver si el alcalde me puede explicar para que contrató 20 policías en plena crisis, que son 20 salarios más que tengo que pagar de mi bosillo.
De paso me explique para que quiere 14 interinos más, si ya contrató 20 policías nuevos.

La guinda, sería que me explicase que carajo ha hecho la regidora con toda la pasta que se le ha dejado, y donde nos dejará a nuestra policia local.

Alcalde, explíquese o dimita tras ella.
Guiu Osuna | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 17:34
He de dir que de ben segur que no torno a tocar una papereta socialista en 20 anys.
Veient el que fa aquest govern, només pot portar la dimisió.
Cambrilenca farta | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 17:38
Pel qui pregunta que quan cobra un policia local , que ho consulti que es públic , ja li dic jo , mes o menys com un mosso , no es pot dir el mateix dels càrrecs de confiança de la nostra policia , cobren mes , bastant mes , i fer ?? que fan ??qui ho sap??, treballen amagats a la oficina de 8 a 3 ,de dilluns a divendres , caps de setmana festa , si et portes be i no li portes la contraria a la Regidora , aquesta es la seva recompensa.
blanc du nil | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 17:43
No se si pensar que la regidora se equivoca, o que se equivocan 40 policias.

El sentido común me dice que muy mal irían las cosas si 40 agentes de la autoridad, seleccionados y formados, estuviesen equivocados antes que una sola señora administrativa de cambrils.

Parece muy evidente que debe dimitir. en mi opinion
J. Hernandez | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 17:44
No siguem babaus, mon cosí treballa a la policia i está llunt de cobrar el mateix que un mosso o un poli de Reus o Tarragona, cobra menys que a Salou i tot.

Així que no diguin que es cobra 2500 o mes perquè es mentida, com tantes altres.

Si hi han policies en aquest foro, m´agradaria saber quan cobra un policia ras. gracies.
Guzman | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 17:53
Això és increïble: 4 milions d'aturats i es manifesten gent que té la feina assegurada i cobra prop de 1.800 euros. De baixa 40 policies? i que fan que no se'ls posa una inspecció de treball com una casa? us imagineu que a una empresa privada es donessin de baixa 40 treballadors alhora? Estaven al carrer en menys que canta un gall. I una altra cosa: diuen que s'ha de retallar el sou als funcionaris un 5% i ells volen cobrar més?
Això és increïble | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 17:58
a veure si s'enterem una mica, encantats!!! la plcambrils combra nomes entrar 1650, els mes baixos de la provincia, el mateix sou de fa sis anys, salou p.ex 2000 euros. Pero aqui ningu parla de sou, que no s'entereu, aqui parlem de respecte, de que no ens canviin els serveis o torns per decretazo, que no ens obliguim a fer serveis especialitzats sense formació, volem que es gastin les peles en formació no en campanyes d'imatge electoralistes, volem tenir el minim d'uniformitat legal, volem que no ens facin anar a la grua obligats i controlar el numero de multes, volem dignitat, la que en tres anys ens ha robat la regidora. Ah i no son 40 son 52 i mes que seran si no dimiteix ja.
sdqparlo | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:09
Tu segur que ets la Laura o un dels seus.. com diu el company sdqparlo, no volem mes sou.. VOLEM DIGNITAT, VOLEM RESPECTE I NO VOLEM AMENAÇS, COACCIONS I DECRETAZOS..
Molt ben exposat company
pl cambrils | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 21:03
Això és increïble, llegeix tots els comentaris i valora. Suposo que deus ser de la casa o la mà dreta de la regi, o l'esquerra, o la del mig, o la de dalt; ja no ho se perque s'ha envoltat de tanta gent que estan sentats a una cadireta i que cobren més que els policies que estan al carrer amb una pistola a la cadera , que em perdo, T'ho dic pel comentari que fas " i cobra prop de 1800 euros"; està clar que saps de que parles. Li pots dir a la teva jefa o amiga, que deixi d'enganyar als policies, que no faci més promeses que no complirà , que no els hi faci pagar els seus errors amb decretazos, represàlies, incompliments de conveni i altres. ELLA ÉS L'AUTÈNTICA CULPABLE DE TOT EL QUE ESTÀ PASSANT GUIADA PEL COMANAMENT A DISTÀNCIA DEL NOSTRE EXC. ALCALDE. ELLA ÉS LA CULPABLE D' AQUESTA SITUACIÓ I HA DE RECTIFICAR I ACCEPTAR ELS ERRORS. SI NO HO FA QUE PLEGUI JA, ELLA I L'EXC. El llibre de Dan Brown "El gran engany" o les continues mentides del ZP, no son res comparat amb el que fa dia a dia la nostra regidora.
Com deien per aquí abans, a l'etapa de vaques grasses tots tenien dret a enriquir-se menys els funcionaris, ara que les coses van malament som els que hem de pagar els plats trencat i la mala gestió dels polítics de tots els diners que han tingut a les seves mans.
DIMITEIXI REGIDORA JA!!!!! i no s'enfadi per les meves paraules, faci-ho pel poble i per la policia.
emprenyat, molt emprenyat | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 10:29
està clar! Forcadell Dimissió!!!
biambi | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 18:02
Tothom te dret a protestar, estem en democràcia, i aquest col.lectiu ho ha fet de la manera més fàcil, no anar a treballar. Pot ser hi havia altres propostes millor pensades, una mica més enrebuscades,però pot ser més efectives. Ja veig que no hi ha el que s'hauria de tenir.!!!!!!!!!!

No és desconegut que ja fa molt de temps que la policia de Cambrils té problemes i s'ha arribat a un punt on el diàleg ja no es pot dur a terme. El que més em preocupa és que sóm els ciutadans de Cambrils els que ho patim sempre i com sempre ens ho empasem tot sense dir res.

Sra. Forcadell, en aquesta situació no ha estat a l'altura de la Regidoria ni com en tantes altres situacions. Com ha pogut arribar aquesta situació fins aquest límit? Se li ha anat el tema de les mans, oi?
Segur que demà aquest policies tenen una citació per anar a la mútua contractada per l'ajuntament per fer-se una revisió, i segur que el consistori es troba amb una sorpresa en contra. Molts estan malalts de veure com canvien les coses per a pitjor, volen poder admitir els canvis i no ho poden fer per la incompetència i la indecisió que cada dia veuen. Surten al carrer i la gent ja no els respecte,perquè la població també està confosa de si fer cap a la esquerra o cap a la dreta, si ara és blanc o negre.................
Dóna igual si hi ha un o altre cap de policia al front de la plantilla, el mal ja està fet i la gent ja no te ganes de callar.
La dimisió és el més prudent senyora regidora i sr. Benaiges prengui nota, que aqui hi té molta teca a resoldre.
Rafel | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 18:03
Els polícies locals de Cambrils són funcionaris , que cobren un bon sou, per estar al servei del poble. Però em sembla que no estan massa acostumats a rebre ordres dels seus superiors i a complir-les, que és el que haurien de fer. Jo els voldria veure treballant en qualsevol altre cos policial, o en una empresa privada on és caixa o faixa. Demano als nostres polítics que prenguin mesures i que si n'han de despedir algun que ho facin i si no que dimiteixin. Paguem els nostres impostos perquè els funcionaris treballin no perquè es posin de baixa. Ah! i molt bé els altres funcionaris de l'Ajuntament.
Una funcionària. | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 18:04
si el sou es boniiiiiiissim, 1650, treballant caps de setmana, festius, horaris extrems, 6 del mati, de tardes, nits, amb un arma, tenint que lluitar amb la purria de la societat, o amb el ciutada de a peu que s'esvera i s'irrita per que l'han parat, a la interperie, amb sol, amb pluja, vinga funcionaria, que estas parlant!!!! segur que tu fas de dillums a divendres i a les tres cap a casa, dons a cada un el que li pertoca i tot això s'ha de pagar,cada u el sou que es guanya amb la seva digna feina, a veure si encara voldras guanyar mes que nosaltres, que a l'igual si pel que dius deus ser una llepaculs, això per començar, però aqui el que es demana es democracia, segur que tu com a funcionaria que sembla que ets exemplar, assinteixes i acoxes el cap davant el teu cap tant si abusa d'autoritat o no, doncs nosaltres no estem dispossats, ja fa tres anys d'aquesta presa de pel, de enganys, n'estem farts i no ho volem tolerar, dimissions forcadell ja!!
un agent de l'autoritat | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:34
T'has deixat que treballes setmana Si, setmana No...
Mata Rates | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 13:53
Senyoreta per la seva informacio nomes li donare una dada, a banda d'aquest tres ultims anys de gestio nefasta, els policies locals de Cambrils portem 54 anys reben ordres respectuosament, repeteixo respectuosament, dels nostres superiors sense cap problema, l'estadistica es prou clara per voste????? volem recuperar la nostra dignitat i respecte, imagino que el mateix tracte que deistjaria voste de nosaltres, que no ens fasin responsables de la mala imatge que tenim precisament per obeir ordres. sento si la puc haver ofes.
carlingo | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 1:05
Per l´amor de Deu !!

Expliqueu que es això de que policies que no poden entrar a les dades, remenen lliurement on visco, quin cotxe tinc, i si m´ha parat la policia.

Però que es això !!
ALCALDE, VAIGI I DESCANSI UNS QUANTS ANYS. DIMISSIONS !!
En pilotes | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 18:07
Vaya moguda que s´ha montat.
Els socialistes haurien de fer un esquesta com la diagonal, i oferir tres opcions
a. No dimiteix ni alcalde ni regidora
b. No dimiteix ni alcalde ni regidora
c. Dimiteix el jefe de 5 mesos.

Igual que a Barcelona, sortirá la C.
Pere Muñoz | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 18:14
Jo faria aquesta:
a) que dimiteixi l'alcalde
b) que dimiteixi la regidora
c) que dimiteixi el nou cap
d) totes les anteriors

Saps quina sortiria?????? Laaaaaa dddddddddd!!!!!!
Sí senyor
emprenyat, molt emprenyat | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 10:33
Fa anys que estem denunciant la situació de descontrola de la policia local. No funcionen, només campanyes de propaganda, banderoles, etc. però a l'hora de solucionar probelemes de circulació, robatoris, etc. desapareguts. On són a les hores punta i llocs conflictius a l'estiu, per exemple?; passat, però, les vacances apareixen foten multes al tort i al dret als veïns. I després demanen confiança a la ciutadania.
l'observador | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 18:54
Tindria que ser la noticia mes comentada d´enguany. vinga.....
123 | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:01
La regidora i el seu càrrec de confiança s'han cregut dèus que viuen a l'Olimp, immortals, intocables, han perdut el contacte amb la realitat, amb la gent del carrer, amb el veïnat. Ara, quan hagin de marxar del càrrec, s'adonaran que són de carn i os i hauran de tornar a conviure amb els ciutadans que han despreciat: no espereu que os facin bona cara. despreciat
Un cambrilenc | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:03
Senyor alcalde de Cambrils vosté sembla una persona inteligent, per tant sabrá que si defen la regidora, el cordinador i el jefe de policia, no hi haura ningú que el defensi a vosté en les seguents eleccions de cambrils.

Per altra banda, el ciutadans no som tan llestos com vosté, però no crec que existeixi una fórmula mágica per fer-nos creure qualsevol altra decisió que no sigui el cesament immediat de regidora, cordinador i jefe.

Sap que s´està jugant molt més que una regidora, i els ciutadans estem a l´expectativa del que decideix per al seu futur.
Joaquim B | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:13
Doncs jo crec que tota aquesta situació la está provocant l'equip de govern per intentar fer-nos veure que la policia local és deficitaria, i amb aquesta excusa s'inventen una nova empresa municipal.
Total, només queden la policia, paletes, electricistes i administratius. Tot lo altre ja s'ho han carregat tot.
I al gent anant-los votant...
TARARÍ..., TARARÍ..., LA ÚLTIMA DEL TRIPARTIT !!!
Això s'ensorra!!! | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:14
sempre heu estat una policia respectada, amb prestigi, pero ja fa tres anys que heu anant perdent tot això, algun agent dels nous i també dels vells (pocs en total), pero no dir dels pobres interins, sense experiencia, sense formació.... sembla que els hi falti professionalitat per experiencies propies, pero la majoria sempre heu estat a l'alçada, heu assistit quan era necessari, heu ajudat, heu detingut, heu regulat, heu aguantat a mes d'un indesitjable.... ara us animo a que continueu forts amb aquesta creuada, fora imposicions, fora forcadell ja!!
bego d. | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:21
JA N'HI HA PROU...COM POT SER QUE UNA PERSONA QUE NO TE CAP IDEA MANI A TOTA UNA POLICIA DE CAMBRILS, SEMPRE PAGUEM ELS MATEIXOS, ES EXTRANY QUE 40 POLICIES ESTIGUIN EQUIVOCATS.....DIMISSION JA .FORA LA REGIDORA I EL CAP DE LA POLICIA, QUE NO ES POT JUGAR NI AMB LA POLICIA NI AMB ELS VEINS!!!FORA JAAA!!!!!
VEI CAMBRILS! | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:34
A la nova campanya "COMPROMESSOS AMB TU", primer perquè no s'ha compromés amb els seus policies sra. regidora,
Bé si què és va comprometre, però de tot allò que va dir, res de res, i així ens va.
Pel bé de Cambrils i de la policia, que no s'h mereix, dimitexi vostè i el seu equip
De res
Un que ja en tre prou | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:34
Mira que casualidad que ahora que el Zapatero decide bajar el sueldo a los funcionarios el 5% decide la policia darse de baja. No sera que quieren cobrar sin trabajar, o trabajar en otro sitio a la vez para cubrir lo que les quitan.
Uno que no cobra | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:43
doncs jo crec que tota aquesta situació la está provocant l´oposició.

moció de censura ja.
bones aigues | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:46
Hem de fer 100 comentaris!!!!!
Revista cambrils, sou els millors.
From Dublin | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:46
Policies de Cambrils m´esteu deixatn parada, jo porto molts anys vivint aquí i us he trucat unes cuantes vegades, si que m´heu ajudat però mai m´hagués pensat que fossiu tant valents.
Estic contenta de tenir uns valents com aquets amb l´uniforme de policia.
Maria Rosa | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:48
VALENTS???????
ja ja ja ja ...
No em facis riure, que algú expliqui al poble d'una vegada tota la veritat
treballador municipal | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 20:28
això fem el cobard ara, dius que hi ha una veritat per dir i tu no la dius, no enredis, si hi ha quelcom mes perque no ho dius?
sdqparlo | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 21:35
Soc poli com la majoria de vosaltres i em sap molt de greu el que us està passant, però penso que els ciutadans del vostre poble no tenen la culpa de la incompetencia manifesta de la sra. Forcadell, i totes aquestes informacions si les llegeixen els delinquents ja saben que a Cambrils tenen el territori abonat per robar
tip | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 19:57
Tenemos la versión de una parte del conflicto, deberíamos esperar los comentarios de la otra, la Concejalía antes de lanzar comentarios sin fundamento.
Estamos asistiendo en todo el país el parecer de los dos sindicatos más "subvencionados" y ya vemos que su día a día poco tiene que ver con su función real; se dedican a la política de manera descarada y comprada con dinero de todos.
Podemos estar asistiendo a una realidad interesada. Como tantas, por cierto.
Prudencia y 40 bajas tampoco dicen mucho a favor de quién las practica.
Un saludo.
Antonio996 | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 20:03
Antonio996, si esperes una resposta de la regidoria dirà tantes mentides com pugui per quedar bé, que és el que ha fet fins ara. Fitxat que en aquest moments van dient que la culpa és directa dels treballadors que no volen un canvi. Però quin canvi, si fa ja tres anys que estan fent experiments amb els policies!!!!!!!!!!!!!!
Es treuran les puses fora, no faran absolutament res, i d'aqui quatre dies la gent no s'en recordarà de res.
Ès veritat que 40 baixes no és bona pràctica, però d'alguna manera tenien que fer la seva reivindicació!!!!!!!!!!!!!!!! encara que no és la més efectiva, es clar.
Rafel | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 7:30
Crec que estan en tot el seu dret de reclamar,potser no es la millor manera pero suposo que no els queda mes remei, I dir a tots aquell que no esta d,acord en la pujadade sou que despres no demani mes segurat,recordem que son ells els que es juguen el coll pels ciutadans.
Meritxell | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 20:14
Deu ni do, doncs realment em preocupa el tema pq ara tots els lladres i xoriços de la provincia saben que cambrils estem amb el cul a l'aire pq no crec q aquestes baixes hagin estat cobertes, o sigui que ens fotran hasta la cera de les orelles. Crec q el gran nombre dels agents del poble són molt bona gent, amables, cordials i disposats a ajudar al ciutadà.
Per altra banda segons la llei de proteccio de dades no hom pot accedir als fitxers, això senyors és delicte, que vol dir q accedeixen als fitxers gent sense autorització? tela marinera, crec q la senyora forcadell hauria de dimitir pel bé del poble, i al sr. Benaiges q tingui clar q això electoralment li sortirà car.
Em trec el barret davant la valentia de la nostra policia local. Ànims i endavant.
El capità enciam | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 20:15
No canteu victòria que els mossos ja tenen un reforç a la zona i els lladres no vindran per aqui, us ho ven asseguro.
Com que no hi ha local ara mossos, però a veure si són efectius, ens donen un tracte correcte i estan propers als ciutadans.
Rafel | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 7:32
Treballessin a una fàbrica i veurien lo putejats que estarien...
Currant | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 20:24
no me lo puedo creer ! segun parece el pueblo desprotegido y la regidora de seguridad ciudadana sin dar la cara, pero que es esto? , no entiendo nada
Luisa | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 20:28
Que l'equip de govern no funciona, això es obvi; que la regidora i els seu càrrec de confiança no en saben, ni n'aprendran també; però si mireu a l'oposició és per sortir corrent. Que Déu ens agafi confessats.
Pitus | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 20:40
Jo soc poli de Cambrils, porto més de 5 i 10 anys de poli, i durant aquests anys mai, mai he estat de baixa , però quan la teva vida laboral afecta de manera directa a la teva salut i a la relació amb la teva família i la gent que t'envolta . Aquesta situació es converteix en un neguit constant , dia i nit , de festa i quan treballes, no crec que sigui el millor pel poble vuitanta policies neguitosos i desmotivats, no estic gens orgullós de fer baixes , creieu-me, ningú de la plantilla , no podem aguantar mes!
Jose Luis | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 20:46
L'alcalde és el màxim responsable de la situació.
Topo | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 20:47
Està clar que si!
Ell va pometre a la constitució i a l'estatu, que vetllaria pel vilatants.
On està aquesta responsabilitat??
Ja sigui la regidora Forcadell, el coordinador i jefe de policia, han de dimitir pel bé de Cambrils! Ho dic seriosament!
psoenmerdat | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 0:28
QUINS COLLONS TE AQUESTA POLICIA|||||
FORA FORCADEL DINISSIONS JAAAAAAAAAAAA|||||
RESPOSTES JA D'ALCALDE.
OPOCICIO A QUE ESPEREU PER DEMANAR RESPONSABILITATS.
DARWIN | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 20:47
Si aquí tothom "raja" del govern, sobre tot els policies que opineu en aquest foro, però no proposeu res, sinó ara mateix li demanariau a l'alcalde una alternativa com canviar a la regidora (ja que no la cessarà) per un/a altre regidor/a, que fos del vostre agrat i així tots contents.
I no em digueu que no voleu un sou mes alt, per que no cola, però també és veritat que molts dels policies no compliu amb els vostres deures i que voleu viure molt bé, massa bé i l'ofici del policia es una deboció, un no es fa policia per guanyar diners.
Quans no voldrien treballar una setmana i descansar l'altre i tindre diferents cursets i diplomes pagats per l'ajuntament i etc.
Srs. policies esteu massa ben acostumats i massa sindicalitzats i sempre tireu pilotes fora.
Aneu a vendre la moto a un altre.
I no em vingueu en
p902/7 | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 20:49
Com es nota de quin costat estas p902/7 , segur que ets dels o de les que han rebut gratificacions , a que no m'equivoco??
lamtrasero | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 21:10
Tp902/7, tu ets dels que reben gratificacions o amic/amiga de la regidora? Està clar que lo teu es deboció i que amb el que cobres ja cobreixes les teves necessitats, que tant te fot que et facin anar com una titella o que t'enganyin continuament. Gent com tu és el que fa falta en aquest país, gent amb sacrifici i deboció. Sí senyor.
emprenyat, molt emprenyat | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 10:45
p902/7 es nota massa que ets un/a dels/les llepaculs de la regidora. No intentis confondre al poble de Cambrils, perquè si ets un/a policia hauràs viscut tot el que ha passat els darrers anys i si et sembla bé tot el que ha succeït és que has cobrat una gratificació o t'han endollat d'alguna manera, perquè el que ha passat durant aquest temps ha estat agobiant, pesat, dictatorial, enganyós i tots els qualificatius dolents que li puguis posar. Deixa de defensar el que és indefensable, i posa't al costat dels teus companys perquè pensa que un dia els polítics marxaran, però nosaltres quedarem i tu hauràs de conviure amb aquests a qui estàs traïnt. Prou hipocresia, prou mentides i les cartes damunt la taula. Forcadell Dimissió i el Nou Cap de la Policia suspès de les pràctiques d'interinatge que està fent!! Tenis 4 caps de la policia en 3 anys no és algo que s'hauria de permetre ni s'hauria d'estar orgullós.
Buff... | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 11:45
Ànims valents!!! O no....
Les males llegües diuen que la poli en aquestes baixes no hi té res a perdre, ja que cobra igual treballant que estan de baixa, es així? Si es així, quin morro que teniu.
Meu cesebut bastant , perquè l'únic que hi surt perdent sempre es el mateix "el ciutadà"
Un ciutadà disgustat | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 20:53
I tant que perdem diners, i molts!! i a més.. segur que tu quan estàs de baixa a la teva fenia no has de tornar dies a la casa. Aquí per desgracia per cada dia de baixa en tornes 0.5. Imaginat, per una simple grip de 4 dies desprès la casa et reclama 2. Això nomès passa en aquesta policia.. A les administratives i resta de funcionaris no els hi passa això.
No vingueu amb romanços, Forcadell fora d'una vegada!!!
un policia disgustat | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 21:22
No es cobra igual, no. I a mi no m'agrada estar de baixa, perquè m'agrada la meva feina.
Police | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 21:26
un altre que parla sense tenir ni idea, que no saps que a part de perdre cales per dia de baixa, també em de retornar la meitat dels dies? es a dir que si estem per exemple sis dies de baixa quan ens toca treballar, a part de perdre cales per dia de baixa, em de retornar la meitat, es a dir tres dies. Això es gracies al conveni cavernicola que tenim, i que es el que volem cambiar, entre d'altres.. Mira no em sap greu informar, encara que no sigui problema vostre, pero em sap greu que s'afirmin coses que es desconeixen, donant per fet coses que no son. Es bo comentar la noticia, pero no parlar sense sentit.
sdqparlo | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 21:32
Les males llengues s´equivoquen, si que perdem.
Company | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 22:00
No és així amic meu... peer cada dia que estiguem de baixa en setmana laboral hem de tornar hores a treballar a part de perdre diners de la nòmina per cada dia que estiguis de baixa. No estguis decebut de la policia local de cambrils, perquè són gent molt professional, competents i grans persones. Però la situació ja és insostenible. La sra Forcadell s'ha carregat el que era una de les millors policies locals de Catalunya...
Buff... | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 22:29
Cada loco con su tema! Sí senyors!
jasi | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 21:07
No ho entenc. La policia ha de tenir disciplina. La crispació forma part de l'estratègia de la disciplina. Assumiu la funció que teniu i aguanteu-vos...
de azul verde o marrón un .... es un ... | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 21:17
crec que "ni unos son tan buenos ni otros tan malos". Si a totes les demandes que fem els treballadors que es nega la direcció haguèssim d'agafar la baixa tots,.... apaga i vamonos. 40 policies d'una tacada?? M'agradaria saber si tots han anat al mateix metge. Coaccionar o amenaçar als treballadors, també té trons la cosa. Una mica de seny a totes les parts i treballeu plegats per Cambrils, que sempre paguem el pato els mateixos i crec que ens mereixem més que tot això, d'una part i altra.
visca el barça | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 21:27
Jejeje, el govern, desesperat, demana a la policia que nomeni un regidor del seu gust! Juas juas juas! No només son incompetents, sino que es baixan els pantalons!!!
p977 | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 21:33
srs que opinen sense saber. El que no saben es que si un poli es dona de baixa mes de 7 o 8 dies, li desconten uns 150 euros i damunt a de tornar els dies que ha estat de baixa!!!!! a veure en quina empresa privada ho fan aixo, i altres coses que m' han explicat i que son inaguantables al ajuntament, o empresa privada. Per cert la sra regidora, paga els seus impostos a Vinyols ja que viu alli o sigui que tant se li enfot tot el que passi a Cambrils!!!!
un amic | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 21:35
52 policies de baixa per 2 opinions cada ú, fan un total de 100 comentaris, els que voleu que surtin.
Senyors agents de la policia local de Cambrils, quans de vosaltres no us heu arrepanjat a la feina o us haveu perdut duran el torn o quan tenieu festa no hi habia cap problema, però quan us tocava treballar us inventaveu una excusa per no anar a treballar i fer festa.
Ara us controlen, us fan treballar, estar al carrer i patapam a la vaga que son dos dies. Feu riure i a la vegada pena.
Jo ho tindria clar si estigués manant, expedient i suspesos de sou i a la segona expulsió.
La policia sempre te que garantitzar la seguretat de la població i vostès demostreu que no sou professionals, altres ajuntaments han tingut conflictes entre la policia i el govern i sempre ho han solucionat, però vostès han triat la via mes fàcil assessorats ves a saber per qui i amb quina intenció.
Es penseu que sou intocables, si no voleu treballar hi han els mossos i si aquesta fòrmula resulta, pot ser serà hora de començar a treure agents de la policia.
Joan Manel. | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 21:46
Tu ets de l'equip de la Laura, veritat? o ets ella? jaja fas riure i no tens ni idea del que parles
Laura F. | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 10:37
Pim,Pam, Pim ,Pam, Pim, Pam,....Mira "40 agents" de la policia local con baja laborals .!!!Coño¡¡¡ Pues así de fàcil, pues pide 40 refuerzos a la academia y los demàs de estan aquií Cambrils de baja nos manda a Afganistán...incluido a los superiores...ala¡¡¡¡ .....Pim,Pam,Pim,Pam,Pim,Pam
agente 007 | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 21:57
Nomes espero que no passi res greu durant aquest dies,si no aveure a qui collons demanem resposabilitats.Per altre costat lluiteu pel que creieu que es mes just.Anims tambe pels que no esteu esteu de baixa us mareixeu tot el nostre respecte.SORT
J.P | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 22:01
puc dir que amb les baixes el policia perd calers i dies de festa, sino el que ho sap que digui quants policies s'han donat de baixa anteriorment
pitjor cada vegada | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 22:21
40 policies de baixa, aixo no pot ser mes que un virus. Haurieu de fer un bon seguiment medic que es el que toca en aquets casos no fos cas que hi hagues algo mes serios.
L'altre possibiliat es que aixo sigui una vaga encoberta i llavors la medicina ja no hi pot fer res. En aquet cas s'hauria de dictaminar la llei. Em pregunto: no se si un cos policia pot fer un vaga tant poc encoberta, ves QUE NO PERILLI ALGUN PUESTO MES QUE EL DE LA REGIDORA! Per cert, passeu-me l'adreça de la mutua, perque fa un temps que em costa aixecar-me per anar a treballar, m'ho fare mirar..
Un del poble | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 22:44
Doncs ves al Cap de Cambrils.. que la mutua aquí no intervé per a res!!!
malalt | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 10:38
Però com pot ser, que hi hagin queixes dels seus salaris! Que estiguin tota la seva jornada laboral damunt d'un andami. Això si que és treballar i cobren menys que vosaltres. Aquí us voldria veure.
ciutadana | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 23:02
Senyora, aveure si ho enten..no ens queixem del sou!! Volem respecte, que no ens canvien els torns de feina per decretazo, que respectin el conveni signat fa uns anys.. que no ens obligui a anar a denunciar a tort i a dret,, que no ens controli el volum de denúncies sota amença de "si no es denuncia hi haurà repercursions".
Ja li ha quedat clar?
netedat | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 10:41
jajajaj, señora... no se entera... lease los comentarios anteriores!!!! que no se esta hablando de sueldos!!!!
Torren-T | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 0:36
el que mes me sorpren de tot es que no s'entengui que tant si es parla malament dels policies com si es parla malament de la gestio politica, la conclusio a la que arribo es que el collectiu esta realment malament i el sentit comu em diu que qui es el maxim responsable al final es el que esta al capdavant del vaixell sense cap dubpte, regidora si us plau marxi voste es incapaç de donar estabilitat al collectiu i no faci culpables els agents que son els que han estat capaços de denunciar la situacio que pateixen perque tambe tenen dret.
Als policies de cambrils el meu suport per la seva valentia exposant-se a ser represaliats, hauriem de trobar-mos amb la situacio d'inferioritat en la que estant, facil es parlar quan no perilla la teva estabilitat en tots els sentits, animo animo animo
maria teresa | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 23:08
Capità enciam, per lladre i xoriço TU que m´has pres el nom.
El capità enciam | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 23:34
En el cuarto parrafo, dice: "CAMPANYA de TOLERANCIA CONSTANT VERS ELS CIUTADANS DE CAMBRILS "

Debe ser tolerancia con ciertos cambrilenses privilegiados, porqué a mí, por tener la rueda delantera-derecha pisando un paso cebra, sin quitar ni perjudicar el paso de nadie, me clavaron 50 euros; y para mas inri, dos semanas despues un coche de la policia municipal, estaba igual que el mio --lo tengo fotografiado-- A ellos quien les pone la multa ¿el alcalde?

Vuelvo a denunciar publicamente, que a la puerta de entrada del colegio Vedruna en la avda independencia, hay una señal de prohibido aparcar y está pintado de amarillo. Día tras día, hay coches aparcados, y pasan por delante constantemente los polis; son estos tambien cambrilenses privilegiados?
SIENTO VERGUENZA AJENA | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 23:35
Se coge antes a un mentiroso que a un cojo. Por lo que tu dices, si te hubieran denunciado sería por 150EUR no 50.
Anda y callate la boquita mentiroso..
verdad | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 10:44
Te suena lo de bolis caídos? Nos obligan a denunciar amenazando con que si no lo hacemos ya tendremos noticias, nos obligan a ir en la grua para retirar coches, a cobrar el enganche de la grua si no nos llevamos el coche pero lo tenemos enganchado... cuando todo esto tendría que ser decisión del propio agente. Si quieres obedecemos a los que nos mandan y nos ponemos a denunciar a todo dios por pequeña que sea la cosa. Ah, y un paso de peatones no son 50EUR, a parte que también sale en la denuncia que te retiran 2 puntos.
Buff... | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 11:53
p977 el seu comentari ho diu tot de vostè, ara entenc el perquè no heu arrivat a un acord, serà per que no voleu?.
I no soc polític, si tingués una mica de poder dintre de l'ajuntament gent com vostè sobra a la policia i jo seria l'encarregat de fotret fora, no en tingui cap dubte.
Segur que no ets ni de Cambrils i aquí es el problema, massa policies de fora de Cambrils, que ni estimen el seu ofici ni el poble que els manté.
p902/7 | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 23:45
p902/7 Hi ha policies de fora de Cambrils que estimen la seva feina i el poble de Cambrils molt més que tu i molta gent d'aquí. I per cert, la Sra. Forcadell és de Vinyols i els Arcs, no de Cambrils, per tant, segons tu, hauria de plegar perquè no estima Cambrils, només la seva butxaca?
Buff... | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 11:54
Estos urbanos solo saben hacer cafés en el bar, pasearse con el coche, multar y ponerse de baja. No son solo funcionarios, son unos getas. ¿Quien paga el sueldo a estos 40? ¿No se les puede enviar al paro?
INDECENCIA | Contestar aquest comentari! | 17/5/2010 - 23:50
Cafés como todo el mundo, el necesario para no caerse después de levantarte a las 05:00 h o pasarse la noche sin dormir; las multas?, si tu estacionas bien estate tranquilo y si no atente a las consecuencias; pasearse con el coche patrulla? es parte de su trabajo para que se note su presencia (prevención); ponerse de baja? pregunta y informate cuantas bajas hay en esta policía habitualmente y comparalas con el resto de policías o funcionarios; Jetas? La tuya por hacer estos comentarios, el día que te pase algo a ver quien son los primeros en ayudarte (recuerda); Quien paga el sueldo? Pues quien va a ser, la seguridad social igual que cuando tu lo estas que para esos pagan su cuota.............
emprenyat, molt emprenyat | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 11:30
Ole, Ole, Ole
LO PUEDES DECIR MAS ALTO, PERO NO MAS CLARO !
ESTAS EMPRENYAT PERO ATENTO, MUY ATENTO Y SUTIL
ole | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 17:12
Mira, a ver su tu capacidad intelectual lo entiende? Yo desde que estoy trabajando en Cambrils NUNCA he cogido la baja, aunque me doliera algo, o después de una pelea, detención complicada por agresión, aunque tuviera lesiones, o la gripe, nunca he cogido la baja porqué me gusta mi trabajo. Pero ahora sí la he cogido porqué me encontraba mal y como cualquier otro trabajador del país tengo derecho a la baja laboral. ¿Podria aguantar como antes? Pues supongo que podria aguantar hasta que me toque fiesta, pero ¿porqué tengo que hacerlo si mis jefes no me valoran para nada y estoy agobiadísimo con toda esta mierda? Sólo un comentario más, cuando un equipo de futbol va mal, ¿a quién cambia el presidente? ¿a 20 jugadores o al entrenador? Pues por algo será
Buff... | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 11:59
2 coses:
1. 40 agents de baixa??? Sona a manca de professionalitat...
2. Tants comentaris de policies... Espero que no es facin des de la feina!
Guerau | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 0:09
No babau, que estem de baixa.. jajaja
un dels 40 | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 10:45
Em sembla que som 52, no 40! Potser sí que passa alguna cosa, no? Que tanta gent estigui de baixa, algo gros passa amb els que manen!
Buff... | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 12:37
Maria Rosa, valent n´hi una MERDAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Perdoneu gent, pero quan penso amb la policia que tenim hem fico a cent. Son una colla de cagons.
Rita B | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 0:15
La culpa és del polítics per permetre que entrin mossos a la nostra policia local. Mossos rasos i comandaments de caps. La culpa final, de la ÇSra. forcadell, si no en sap més, que s'aparti i no estorbi. Rovbert, faràs la fi del cagalastics, reaciona i fot fora a la Laura i a tots els mossos frustrats i egoïstes que hi ha dins el cos
Ciutadana de la vila | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 1:01
He llegit tots els comentaris d'aquesta revista, m'he intentat assabentar per altres fonts de la situació i SI, realment hi ha un GREU PROBLEMA dins de la Policia Local de Cambrils.
Jo de la Regidora i els que l'acompanyen, presentaria ja la DIMISSIÖ, perquè el que hi ha és insostenible.
Endavant amb la protesta, que encara que no és la opció més bona, en aquests moments fa veus al poble.
De totes maneres jo faria una altre proposta de vaga, no posar multes, només donar avisos a la població del que estan fent malament. Si no entren diners a les butxaques del consistori, això els hi farà molt de mal, però no fer-ho per fer, sino dient-li directament a la gent:" No li poso la infracció perquè el consistori no es mereix que vosté li ompli les butxaques , però vigili per la propera".
Si et diuen això no estaries agraït?
Del poble de tota la vida. | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 7:42
Portem fent això fa un parell de mesos quasi..i de què ha servit?
Buff.... | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 12:01
pel que es diu i pel que es llegeix, aquests policies ho estan passant malament, i crec que tenen tot el dret a protestar de la manera que considerin.
Es diu que havien intentat dialogar en múltiples cops, però que no els hi han fet cas. penso que com a professionals que son han de cuidar-se per oferir el servei públic que ens mereixem, i si la responsabilitat de tot això es d´un polític, caldria prendre mesures en aquests polítics i no als professionals que al cap i a la fi son els que treballen cada dia amb la gent de Cambrils.
Montse F. | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 8:54
Sra regidora.....porque no les explica a sus ciudadanos aquello de la tolerancia 0...explique...explique...
abejamalla | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 10:14
A veure si després només en recordem de la nostra policia quan ens ha de treure la merda! Que no només possen multes, ja que gracies a ells me lliurat de més d'un ensurt! Perquè penseu que fins ara el turisme que em tingut era tipus familiar? Potser Cambrils té fama de tranquil i segur! El meu suport!
Andreu Capdevila | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 10:16
Aqui hay mucha gente que opina sin saber de la misa la mitad, o bien no se quiere enterar!!! Los policias no estan pidiendo mas dinero eso seria una barbaridad tal y como esta el pais, estan pidiendo que se trate a los policias como a personas y que no se imponga la ley del decretazo para obligar a los policias ha hacer lo que los politicos y el "Mosso" quieran!! Porque se impone que un guardia vaya en la grua los turnos de mañana y tarde, porque se controlan las denuncias que se ponen?? Quizas sea por afan recaudador?? Han presupuestado 2 millones de euros en grua y multas!!!! Que verguenza querer sangrar al pueblo por medio de la policia!!! Tambien se les quiere imponer un plan de formacion y un reglamento interno realizado por los de arriba i el "Mosso" que verguenza!!!
Por ultimo los policias que estan de baja estan perdiendo dinero como muy bien se ha dicho y cuando se reincorporen deberan dias al ayuntamiento gracias al maravilloso convenio que tienen!! vergonzoso!!!
Cabreado | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 10:27
por fin se hace algo en esta policia, espero que se consiga algo, un saludo a todos los P.L de Cambrils y espero que no os rindais tan facilmente, FORCADELL DIMISIÓN, ya se la jugo a unos 15 el año pasado, que ahora estan en el paro o en otras policias mejor mirados.
sete gibernau | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 10:30
Toda la razón del mundo Gibernau ;) Gracias por tu apoyo... Espero que los 15 que dices estén mejor que nosotros!! Y suerte en la ISPC ;)
Buff... | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 12:04
Veient l´ambient que hi ha a la poli, jo més m´estimo que es quedin a casa perque en aquesta situació de malestar i mala llet, només falta que els hi doni per denunciar-ho tot.
Va ser sentit que durant setmana santa no es van posar casi cap multa, jo els agraeixo aquesta protesta.
També dir que es curios que la regidora i l´alcalde facin com si aquí no hagués passat res, com si fos lo mes normal del mon, pero jo no he sentit mai que mes de la mitat de policies es donin de baixa, aquí en passa una de grossa i els polítics fan com si fes vent.
Demano als partits de l´oposició que reaccionin i que expliquin el que passa, que al cap i a la fi la policia es de cambrils, no dels socialistes.
E. Muñoz | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 10:53
Renovació profunda a les properes eleccions municipals, tot aquest personal que tenim a l'ajuntament i manen des de fa molt temps, que fotin el camp i que entrin partits nous amb noves idees.
Raul | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 10:58
Es lo mismo que pasa con todos los coordinadores de area, no realizan su trabajo y encima se llevan una pasta, el plan de austeridad debería incluir eliminar ese gasto, doy fe que el trabajo que realizan estos señores es totalmente innecesario, esperemos que en la próxima legislatura lo publiquen.
Mazinger Z. | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 11:06
Home tolerancia 0 jajajjaaja, això m'ho va explicar un amic que esta dins d'aquesta policia, els hi van dir que la gent d'aquest poble la gent estacionava en cualsevol lloc i estania que fer tolerancia 0, això la jefa i el cap que havia avans, i els nostres policiaes van seguir les ordres d'aquesta senyora.Aixi que aquest és el govern que teniu i vareu votar jajajjajjajaj
un de fora | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 11:17
Que llesta que es la Forcadell,
DIu que som els ciutadans qui hem demanar la seva dimissió, per quedar-se assegudeta esperant les eleccions.
No li sembla prou demanat amb més de 2000 lectures d´aquesta noticia i més de 100 peticions de que plegui ??

Els socialistes feu igual, us quedeu a la cadira fins l´ultim moment quan ja us heu carregat tot.
VERGONYOS, APUNTI UNA PETICIÓ MES DE DIMISSIÓ JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Enric C | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 11:22
Avui es un dia trist per mi el llegir el diari de tarragona avui i tot el que s´ha comentat aqui, com pot ser capaç la regidora de seguretat ciutadana de dir que "s´han dit moltes mentires" quan es públic tot el que a dit i fet em premsa, o es que no sap comptar quatre caps de policia sra. regidora, campanyes constants de tota mena que hem agut de patir tots el ciutadans de cambrils, qui no a vist el policia damunt la grua, però per favor no tinc qualificació per vostè.
La meva comprensió els policies del meu poble, vosaltres si heu donat la talla XXXXXL, incomprensible però cert, serà capaç de no dimitir, com vostè a dit el poble es qui demana dimissions doncs una ciutadana de Cambrils li demana que dimiteixi.
dialeg si us plau | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 11:40
en comptes de demanar a traves del chantatge un augment de sou , guanyeu-vos-el , ja que al carrer no se us veu gaire, i a aquest petit loby de policies que prefereix estar en el bar en comptes de al carrer els i diria que deixin de enmerdar i de coaccionar a la gent nova que entra, anims laura molts estem amb tu i en contra dels mentiders
THE BEST | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 11:40
Suposo que has fet un gran esforç per dir tot això.
Deixa de suar, estas acostumat a obeir-la i quan et fan pensar t´agafa madecap.
Agafa aire i calmat, ho has fet molt be però només tu creus tu.
Et felicito per l´esforç, i que no tinguis agulletes, ja pots anar a descansar i continua obeint.
NO THO CREUS NI TU | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 12:18
Una altra amigueta... és del tot lícit que sigueu amigues, però no que recolzis a algú que s'està carregant aquesta policia. El sou està més que guanyat, sinó ves a patrullar un dia amb un policia i veruàs que no parem. Si ens veus fent un cafè és perquè tenim un temps assignat per poder-ho fer... que cada u parli del que sap, però no defensis el que és indefensable
Buff... | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 12:20
ENHORABONA ! Ja sou casi 5 cambrilencs que voleu la Forcadell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ho haurie de celebrar !!!! Es tot una fita !!!!!
Felicitador | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 12:25
the best, jajajaja increible!!! sera que tu no et fas cap cafe en les teves vuit hores de feina, com tota persona treballador, també es te dret a fer un cafe, o inclus menjar i beure quelcom.... be, potser ara tu tens fas uns quants de cafes, doncs doblar turnos i enriquir-te a costa del que esta passant i continuar llepant culs....lleig, mentre els demes arrisquen amb el seu sou i debent dies a la casa. Que tinguis una altre visio del tema es respectable, pero n o admetrem que et presentis com abanderada de la veritat quan ets amiga intima de la mentira, les paraules et delaten.
busquem la veritat | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 15:44
THE BEST que no demanen un aument de sou, la que has de deixar de mentir ets tú,estan parlan de unes millores determinades el tema de les baixes , la formació, la implantacióo obligatoria de grua amb agent policial, etc etc.Però llegint alguns comentaris potser fare cas a la jefa i fare tot el que em demana aixì de best potser sabras com se les gasta la Regidora .
mitja m........ | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 12:16
No soy policia..........pero el poder (cualquier poder político), cuando se aposenta en el tiempo UNOS Y OTROS tienden a aprovecharse de él, es más, se les olvida que son gente corriente. Ademas, se acuerdan de nosotros sólo cuando se acercan las elecciones para así jodernos cuatro años más.
politicos viejos fueraaaáá | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 12:32
Policies, sou una colla de desagraïts. Els ciutadans hem hagut de suportar estoicament que en pugin el rebut de la contribució per a pagar-vos un sou que no us mereixeu. Us penseu que sou els hombres de Harrelson, teniu un tracte groller i despectiu amb els ciutadans, al més pur estil Mosso. Qui fa patrulles de barri? ningú, només voler anar amb el golf aquest ple de lletres. A veure si us entereu: "COMPROMÍS, RESPONSABILITAT I CONFIANÇA"
Feu pena!! sou patètics!! Laura, endavant, talla tres o quatre caps o aquesta policia serà ingovernable. Vau perdonar la vida a un d'aquests pocasoltes i així us ho agraeixen. Quina decepció, cria cuervos...
MANO DURA | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 12:34
jajaja.. mano dura, segur que tu posses aquesta ma tan dura per agafar els seus diners.. jajaja
egipci | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 14:11
L'únic patètic ets tu Mano Dura. A mí també m'han pujat el rebut de la contribució i segur que t'estic pagant el sou a tu que te'l mereixes molt menys que nosaltres. Si no fos per la nostra responsabilitat, compromís i paciència, t'asseguro que això hagués petat abans. Si a tu et tractéssin com a nosaltres i t'enganyessin constantment, veuríem la teva reacció. Per cert estas dient que els mossos tots són grollers i despectius? ja, ja, ja. Potser és que fins el moment gent com tu estaveu mal acostumats. Si tens alguna queixa dirigeix-te a l'OAC.A més comentar-te que les p... lletres als vehicles policials, són feina de la teva estimada amiga i que a l'únic que li haurien de tallar el cap és a tu per pocasolta i llepa........ .
emprenyat, molt emprenyat | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 14:36
Creus que nosaltres no paguem impostos?Tant de bo fos així...Patrulles de barri, diu? Ningú li agradaria fer si no et deixen agafar el cotxe quan plou o quan fa fred. S'en recorda, oi, de les onades de fred?Nosaltres també. Ah, el lema...Sap de qui va ser idea, no? Exacte, de la seva amiga! Perquè nosaltres no podem oferir això en aquestes condicions. Una altra lema seva es "una queixa és una oportunitat de millora". Coneixia aquesta?
Police | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 14:58
Això, això no m'enrecordava d'aquesta.. doncs ara Laura ens estem queixant.. ara es menja les seves paraules!!!
fart | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 17:16
desagraïts?? perdo, pero nosaltres no hem d'agraïr absolutament res, hem guanyat una oposició per mèrits propis, la majoria espero...i també som ciutadans, tambe m'han pujat a mi la contribucio, i el sou se'l merixem segur més que tu, doncs la penuria del servei s'ha de pagar, no se quina es la teva feina, potser fer la piloteta a la teva jefa, pero la nostra es de profesionals, amb un arma, les 24 hores, en festius, perdona noi pero el sou se'l guanyem cada dia. potser el patetic, el que fa pena ets tu, llepant-li el cul a la teva amiga, com dius tú, Laura, quines confiançes noi. Et torno a dir, si algu es mereixia una sanció, doncs endavant, perque com dius se li va perdonar la vida? serà que potser no hi havia per on agafar-ho?? s'estarien s'estarieu enganxant el dits tirant-ho endavant? conteta tu mateix campió i no et facis mal pensant. El que es reclama aqui es dignitat en la feina que fem, no al caciquisme, no a la tolerancia zero per que ho digui un dia el cap de la policia, mogut desde dalt es clar, es que no hi ha mes cec que el que no vol veure.
sdqparlo | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 14:59
Mano Dura.. doncs t'han pres el pèl si t'han dit que el rebut de la contribució ha pujat per pagar el sou de la policia, perquè fa molts anys que no ens pugen el sou... i aquí estem, treballant com sempre, fins ara, i com seguirem fent un cop ens recuperem. Pregunta-li a la Sra. Forcadell quin sou te cada mes, o pregunta-li al Cap de la Policia quin sou que li paguen... lo nostres és propina al costat del que guanyen. Però no reclamem més diners, a veure si t'enteres, demanem que ens tractin amb dignitat, que millorin el conveni laboral, que no ens obliguin a denunciar ni a anar en grua... Ara que si tu vols compartir els teus diners amb la regidora deixa el cotxe mal aparcat i truca'ns, i ja t'enviem la grua amb la regidora.
Buff... | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 16:57
Perdonad el comentario , pero la regidroa ha tratado a la policia local como el último mono del ayuntamiento!
K Limerio | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 12:53
ATENCION,ATENCION Que un equipo de limpieza se persone urgentemente en el consistorio, huele muy mal, y hay mucha mierda en los rincones...POR FAVOR QUE SEA RAPIDA LA LIMPIEZA. Y HECHA A CONCIENCIA.
DULCINEA | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 13:19
Alguien conoce a Garzón? Pues que le invite a darse una vueltecita por Cambrils, a ver si encuentra bolsas de basura.
Penoso | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 13:27
si garzon aparece por aqui te aseguro que lo de marbella es un cuento de hadas al lado de este ayuntamiento.....
una cambrilense | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 18:58
MITSSAGE PER UN FAN MEU. Sento el que us esta pasant. Molt anim!
ANA | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 13:29
Tota aquesta merda la paguem els ciutadans amb la mala llet que gasten molts polis, sobrats i prepotents.
mes personetes !!! | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 13:31
I li demano perdó si alguna vegada he tractat amb vosté, però és la imatge exterioritzada del que hem aguantat fins ara.
Police | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 15:01
potser t'has trobat amb alguns amb mala llet, si trobes que es un abus, que es fora de la llei, per que no ho denuncies??, per que no et queixes a la regidora que potser ella ha manat tolerancia zero? que creus que reivindiquem els que podem, i segons qui, ho ha de complir per que si no esta al carrer. Pero el que esta clar que per mes personetes que vols que siguem, no pots fer el que vulguis, la solucio es facil i apaqrca bé home. Això pero, no té res a veure amb aquest article, primer llegeix, informat i despres opina si vols.
rigor siusplau | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 15:09
sobrats? jaja.. el que hem d'aguantar, però sí, pregunta qui és el sobrat aquí? le nou cap, i la sobrada? la Forcadell... ells mateixos
quina pena | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 17:00
M'agradaria veure molta gent que a la seva feina cada cinc minuts hagues de resoldre conflictes i no només tranquils, si no sent insultats y criticats sense més, que també haguesín de detenir mitjançant la força i trencant-se la cara amb una persona que la seva dona només pot moure les pestanyes per qué no pot parlar de com té la boca, de estar disposat a rebre un tir en qualsevol moment, de soportar borrachos que son gent bona quan pujen al seu cotxe y atropellen amb algú, o quan algú a la seva feina li apreten i apreten per tal de millorar la seva imatge politica, de quan estas de festa i algú et calenta el cap amb les teves cosa de la feina i no pots desconectar etc etc etc etc. Si tots els que ens critiqeu a la nostra feina que es ajudar-vos, per que no us feu policies i veureu la puta realitat que no surt a las pelis. Això és una..................................
M'agradaria ser actor | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 14:05
A hores d'ara no se qui té la raó perquè ens falten dades. Tots sabem que tot funcionari públic té uns deures i unes obligacions. Aquí veig tots els deures i les obligacions??? es que no tenen criteri propi? perquè si et manen una cosa que es il·legal et pots negar a fer-ho informant al superior, i vostes que saben tan de lleis i ens posen ordres als ciutadans m'he estant dient que vostes cometient irregularitats i ningú ho ha dit. Senyor poseu-vos les piles i les coses s'han de parlar amb qui correspongui abans d'actuar de manera gratuïta i posant a la llum totes les enveges que us teniu. Si us plau sigueu més humils i digueu la veritat, que esteu fent bullint l'olla i això no es bó per a ningú.
observador | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 14:14
Ja s'han denunciat aquests temes.. als superiors diu? quina gracia, son titelles acollonits pels politics..
Als jutjats ja hi son les denuncies.. vagi i pregunti, que potser n'hi ha 8 denuncies o més..
informació si us plau | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 17:21
Imaginar como manda nuestra regidora, un ejemplo: para poder ascender dentro de un cuerpo, has de consolidar tu plaza.. es decir, has de estar un mínimo de dos años en cada categoría; agente, cabo, sargento..etc (eso internamente). Pués nuestra regidora consiente que una agente que no lleva ni un año siendo profesional (firmó en octubre + ó -) sea cabo interina, de estos meses de profesional no ha estado ni un solo dia en la calle, ejercia funciones de sala.. Como puede alguién así (sin ningún tipo de experiencia policial) estar al cargo de un escamot?? y creanme no tiene ni idea, los agentes han de sacarles las castañas del fuego.
Este el tipo de cosas que hace nuestra querida regidora!!
señor, si señor!! | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 14:18
52 baixes es la majoria de la plantilla. Si som un 75 professionals, d'aquí s'han de restar els caps, gent de confiança dels caps i regidoria i agents esquirols.. qui està de baixa? Carai, el gruix de la plantilla.. I per què??? Volem dignitat, com qualsevol treballador del món!
Dimiteix Laura | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 14:21
ConfianÇa, Responsabilitat i Compromís, éste es el eslogan que vemos anunciado en carteles, coches, etc., pero desde el punto de vista de un ciudadano que paga sus impuestos a duras penas, parece poco entendible a la vista de ésta situación.
Una vez más el ciudadano de a pie a sufrir y a pagar las consecuencias.
Algún cursillo de respeto y consideración hacia los ciudadanos creo que no vendría mal.
CANCER | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 15:06
si tens raó, algun curset de respecte i consideració, pero per a la gent com tu no us vindria malament. Les conseqüencies les esta patint el ciutada des de fa tres anys que està la regidora actual al mando, despilfarrant els diners en estupides campañyes de publicitat, banderoles, etc, malgastant els recursos del poble de cambrils. Dirigint a la policia segons els aires que corrin, amb influencies, carrecs de confiança, amb manipulacions,, i d'això ens queixem, això es el que reivindiquem, anem junts amb el poble, es que no ho enteneu doncs?, anem en contra d'aquesta politització de la policia i ens ho estem jugant nosaltres els policies, arriscant la nostra feina, anant en contra nostra per denunciar tots aquests decretazos, incompliments dels pactes, gratificacions extraordinaries a segons qui, incompliment de conveni, vulneració de drets de treballadors, cursets obligats amb materies inutils fora de servei, volem respecte, formació adient, que no gastin els recursos amb les banderoles, amb eslogans i logotips nous per que així els agradara mes als electors, amb viatgets constants de tota la camarilla, qui els deu de pagar.....es necessari tots aquests viatges, entra dins el carrec o que, que ho faci un president... val, pero una regidora? de que?, s'escuden en la crisis pero l'ajuntament arruinat per la mala gestio practicada .Que quedi clar, estem en favor del poble de cambrils, volem que els diners dels ciutadans s'administrin bé, volem denunciar tots aquests fets, per una policia amb prestigi com abans, la que tenia index menor de baixes, una policia lliure i professional, sense politizacions, sense decretazos, amb el poder discrecional lliure, amb un cap com cal, integre, respectuos, dialogant i lliure.
FORCADELL DIMISSIO | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 17:40
Lo mejor es convertir el 90% de la plantilla de "policias municipales" en "Guardias urbanos"(pito, gorra y porra y que se dediquen sólo a controlar el tráfico, no es necesario pistola y cargadores para decir ahora pasas tú, después el otro).
El sueldo para guardia urbano que sea la mitad del de los actuales policias municipales.
Con la diferencia que nos ahorramos, bajamos los impuestos al pueblo.

Lo sometemos a votación?
SOLUCIÓN | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 15:37
Madre mia , lo que me faltaba por oir , Pasar de Policias municipales ( Son locales no Municipales ) a Guardia urbanos....
No es por nada pero viva la ignorancia , En reus tenemos Guardia Urbano , y no por ello solo regulan el trafico...

Barcelona Es guardia Urbana y no solo estan para trafico...

Informate antes de escribir algo que no tienes ni idea.
Persona de Reus | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 17:14
La ignorancia es muy atrevida... antes de escribir informate un poco.. porqué eres bastante inculto e ignorante.. Policia Municipal, Policia Local o Guardia Urbana es todo lo mismo.. sólo varia el nombre según la región del país por cosas de las costumbres y usos de antes..
Coge un libro y lee campeón!!!
Knd | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 17:24
Que inteligente eres no se como no estas de presidente del gobierno, hubieras acabado tu solito con la crisis mundial!!!
Quien iria a las peleas, a los accidentes de trafico con heridos o muertos,a un atropello, a un domicilio en el cual hay fuego o una fuga de gas, a atender y socorrer a una mujer a la cual su marido o compañero le ha dado una paliza de muerte y amenaza con matarla, quien mediara en los conflictos vecinales, aquien llamaras cuando entren a robar en tu casa o tu coche...etc,etc.
Pensar antes de escribir porfavor!!!!
Muy cabreado | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 17:28
jajajajajj, aqui tenemos al nuevo regidor de seguridad ciudadana. Vaya tela, si vamos de mal a peor. Una pregunta... ¿te ha tenido que costar mucho acceder a esta pagina,no?
Torren-T | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 1:10
Basuras,estiercos y cloacas siempre ha habido en el ayuntamiento o en cualquier ayuntamiento que se aprecie, lo que sucede es que muchas veces se ha sabido o podido tapar o remediar con soluciones refinadas, pero esta vez la mier... habida en los polis se ha desbordado, ya no hay quien la pare, a buen seguro que el escandalo político-policial costara alguna cabeza política y posteriores consecuencias elecctoralistas...
Nostradamus | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 15:37
Para el mano dura, yo soy poli y como tú pago los mismos impuestos, asi es que a callar cuando uno es ignorante, y me gustaria saber la gracia que te hqria no poder dar de comer a tu familia por un expediente, que por poner un ejemplo has cumplido algo que otros te han mandado y por desgracia has cometido un error. -luego me explicas la confianza y todo tu rollo. y otra cosa si eres así de faltón no me extraña que te denunciemos. La dictadura ya paso amigo mio
poli | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 15:38
El que hi ha al darrera del tot és arribar a nivell retributiu 3 de mossos, tota la resta que es demana és palla, UGT emiteix un comunicat patètic que hauria d'haver anat a fiscalia, aquestes acusacions es fan als tribunals. Aquesta és la unica veritat. Sou molts els policies que feu comentaris a mitja tinta. El problema són les promeses incomplertes per part de la política, una dita diu així: "la promesas y las cortezas de pan estan hechas para romperlas", i els sindicalistes que fan el seu paper (també polític, tiempo al tiempo), havien d'haver reaccionat fa dos anys, han esperat 3 anys per aprendre, a l'ajuntament no se'ls coneixia pràcticament; que han fet aquests darrers anys? us diré clar i en castellà Nada.
funcionària | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 15:41
JAJAJAJAJA, Otra funcionaria acomodada que habla. Aqui todo el mundo que escribe es de la misma casa o que?

AJJAJA un ciudadano que no es funcionario
No-funcionario | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 17:16
Que curiós i quina bonica casulitat ...

Sap vostè qui va ser sindicalista d´UGT a l´ajuntament de Cambrils ?????
Doncs sí, la senyora Laura Forcadell. Creu vostè que va fer de sindicalista ????
A de saber tambe, que actualment hi ha més d´una regidora que va ser representant dels treballadors, i si vostè és funcionaria ho hauria de saber.
Si es veritat que es funcionaria, sabrà que està passant en la oposició d´inspector de l´ajuntament de cambrils que ha quedat deserta, en la qual només es van presentar dos representants del sindicat majoritari, que vosté ja sap que no es UGT.
Pregunti al representant d´aquell sindicat que esta de baixa perquè no es va presentar el dia de la prova teòrica. Pregunti per que està de baixa. Preguti-li que va passar amb les bases de la convocatoria que l´altre opositor tenira molt abans que el govern aproves les bases. Pregunti-li, si encara li queden ganes, que en pensa del que està passant a la policia.

Entretant no li pregunti tot, li demano prudència i informació. Quan ho hagis esbrinat o intentat, sigues valent i contesta.
Altre funcionari | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 17:39
perdoni voste funcionaria, no te ni idea, des des la teva cadira de funcionaria, has sentit campanes i no saps d'on venen. Li explicare per enesima vegada, no demanem cap nivell 3 ni 4 de mossos com ens va enredar la regidora, ESTEM EN CRISI, es a dir no hi ha un duro, es mes, ens baixen el sou un 5%, es que no s'ha enterat. No volem mes calers que els que ens mereixem, volem que no hi hagin decisions unilaterals, decretazos i demes, respecte, poder discrecional lliure, formació adient, que no hi hagi solapament encobert i gratis, canvi de conveni obsolet, que si algun company esta malalt no hagi de retornar dies i peles, com ho em de dir? segur que tot li sonara a xino, funcionaria, i continuara amb el tema de les peles, potser estaobsesionada amb les peles per que a voste tambe li treuran el 5% oi? doncs dos piedras que aqui tots hem de passar pel tubo, pero nosaltres els policies de cambrils volem la dignitat que ens ha robat la regidora laura forcadell desde fa tres anys, el comunicat de ugt queda ben clar no? sol volem el que ens pertoca per llei.
gladiator | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 17:54
40 persones de baixa, que com bé han dit, paga la seguretat social, o sigui TOTS nosaltres. Segueixo opinant que les coses es poden fer d'altres formes. Ui. canvis de torn. Que xungooo. Comenteu-ho als del ram de la hosteleria!. Està clar que no es pot provocar desmotivació per part de la direcció i possiblement es gestioni malament, però això no és motiu per estar de baixa. Que controlin el rendiment del personal? Doncs moltes empreses treballen per objectius i molts comercials hem de complir objectius i si el client no paga, penalitzen la nòmina. Bé. feu-s'ho mirar tots plegats, pero benvinguts al mon laboral a tothom.
visca el barça | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 16:07
Val, doncs a partir d'ara treballarem per objectius? Qui posi més multes cobrará més, això és el que vols? Molt llest tu, si ens queixem que ens obliguen a multar... mare meva... quan es parlar des del desconeixement passa el que passa.
Informa't abans de parlar | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 18:27
pot ser un criteri com qualsevol altra de rendiment de la persona. Segurament si no poses cap multa, pot ser o que estiguis al bar o que tothom ho faci correctament tot i no hi hagi cap infractor. Què és més probable???
visca el barça | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 18:37
Tranquil, no pateixis, tu deixa el vehicle mal estacionat davant de qualsevol bar, entra a menjar algo i quan arribi la policia no surtis, tranquil, quan et prenguin el cotxe expliques que tu vols colaborar amb l'Ajuntament a recaptar més fons per pagar el sou de la regidora o del jefe 'mosso'. Si denunciessim tot el que veiem que es fa malament, no parariem. Si no estem denunciant és per alguna cosa, perquè ens neguem a que ens obliguin a denunciar al ciutadà, ens neguem a que el ciutadà hagi de rebre les conseqüències de la feina mal feta del a sra Forcadell i del 'Mosso'
Informa't abans de parlar | 18/5/2010 - 20:32
tranquilos polis la regidora ha dicho al Diari de Tarragona que ya estais vacunados
metge del cap | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 16:14
Mare meva com esta el pati!!! trobo molt fort que un ajuntament pressuposti una partida amb una quantitat determinada en concepte de multes! això es la Policia la servei del poble? Això es més que res una imposició a multar així anem q ni es pot dialogar amb els policies multa al canto i au!. Una policia al servei del ciutada es aquell q sabent la infracció que s'ha fet si no es greu i el responsable s'excusa, avisa don un toc d'atenció i deix el bolígraf per la pròxima vegada que reincideixi.
I que passa amb el treballadors que tenen que aparcar les furgonetes o els camions, per descarregar el material,en llocs q tot estar prohibit no molesten gens i els segueixen multant, senyors! q son gent i empreses del poble que es guanyen la vida com poden i per cinc minuts que estiguin aparcat en un lloc q no molesten per descarregar material que pesa kg i kg no cal multar o esq tindran q anar a estacionar al camp de futbol i baixar el material a peu! una mica de consideració! Si la sra. Regidora imposa multes q millor manera que aixecar la veu i deixar els bolígrafs!
apa xatos!! | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 16:16
Cuando un equipo de futbol no funciona, ¿a quien se destituye? ¿A los jugadores o al entrenador? Pues las cosas estan claras, esto no funciona por el mal gobierno de la regidora y del nuevo jefe de la policia. DIMISION YA!!
DIMISIÓN | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 17:17
Quiero añadir algo al comentario de "Señor si señor"!! Otro ejemplo: Crear plazas de sargento y de cabo , totalmente necesarias por el aumento de plantilla, y crearlas interinas para asi poder o intentar mangonear a los que se presenten ya que no tienen la plaza consolidada!!!!! K VERGUENZA!!!!
cabreado | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 17:22
aquest lloc es com fer una pintada al carrer, però estalviant-te l´spray. firma si tens lo que has de tenir
albertorro | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 17:43
Deia l'alcalde en la conferència pronunciada , ara fa uns mesos, que Cambrils ere un referent, i tenia raó, peerquè només som referent per coses negatives
Manel | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 17:50
Le'nquesta de la revista de la setmana vinent podria anar sobre aquest tema no??
Amb tot el que s'ha dit aquí ja es pot veure quins tants per cent sortirien però com que hi ha gent que pel que sembla encara en té dubtes, crec q seria bona idea.

Aquí us ho deixo
cansada | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 18:07
a estos los ponia desde el puente de la autopista hasta la playa a sacar hierba en la riera ya veriamos como se le va el estres que eso ES SANO
uno + | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 18:12
Otros como tu pensaron que era sano ENCARCELAR A LA DIVERGENCIA, FUSILAR AL SINDICALISTA, EXTRADITAR AL LIBRE PENSADOR, TORTURAR AL VALIENTE, etc.

Otros como tu, ya tuvieron ocasión de demostrar lo que era SANO para la sociedad.

Otros como tu, creen que dialogar y acercarse es perder el tiempo.
Otros como tu, han coseguido ser regidora de Polcia Local de Cambrils.
No soy como tu | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 19:31
apa xatos

estoy totalmente de acuerdo contigo mejor explicado imposible
uno con furgo | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 18:20
Quiero pedir perdón desde aquí por mi condición de funcionario.
Sí, en su día tuve el atrevimiento de prepararme unas oposiciones para policía y aprobé. Creí que debería sentirme orgulloso, pero pronto me di cuenta de que no, de que en realidad me había convertido en un paria y en un parásito de la sociedad; de que yo no trabajo sino que son los demás los que con su esfuerzo levantan el país. Además, el tener un trabajo fijo, me crea un cargo de conciencia, sobre todo ahora que hay tanto paro; no es justo.

Llevo varios años patrullando las calles con un arma en la cintura, dando seguridad al ciudadano, jugándome el tipo con cada servicio al que soy comisionado, deteniendo a peligrosos y armados individuos, evitando tentativas de suicidio e investigando concienzudamente para poder redactar un Atestado Policial correcto y no tener que sonrojarme cuando me citen ante la Autoridad Judicial por un error de forma, y eso, según parece no es producir...

Me llevo mi sueldo a costa de los demás, que con sus impuestos me dan de comer. ¡Qué frustración! Si lo llego a saber, ni estudio ni oposito frente a otrss 50.000 personas. Así no me habría convertido en un vago que no produce y que tiene el trabajo asegurado de por vida. Zapatero va a bajarme un 5% el sueldo a partir de junio, y me da vergüenza. Si yo hubiera sido el presidente habría bajado los sueldos de los funcionarios un 30%. Al fin y al cabo, como conservamos nuestro trabajo debido a nuestra condición de funcionarios (vuelvo a pedir perdón) está claro que deben bajarnos los sueldos. El caso es que comparados con los profesionales de la empresa privada cobramos mucho menos. Pero claro, ellos pueden ir al paro y yo no, por eso me merezco que me bajen el sueldo y que el año que viene me lo congelen; incluso que me lo bajen más, por qué no.

Además, creo que los periodistas y la gente, en general, que tan mal hablan de nosotros, llevan toda la razón. "Si hablan mal es por envidia", me decía esta mañana un compañero, ¡qué malpensado!
En realidad no hacemos falta, bueno nunca estamos cuando nos necesitan no?...cuantas veces habré oído eso, y yo que me juego la vida en un coche patrulla destartalado para llegar lo más rápido posible al lugar para encontrarme "sabe dios qué"...

Entiendo que cuando el presidente ha anunciado la bajada de sueldos, los periodistas y la gente se hayan puesto tan contentos, diciendo incluso que deberían recortarnos más. Y yo estoy de acuerdo, al fin y al cabo, los funcionarios no valemos para nada y somos unos inútiles. Qué arrepentido estoy de ser funcionario. Vuelvo a pediros perdón desde aquí, y también por tener que pagar de mi bolsillo el chaleco antibalas, los guantes anticorte y unas botas operativas en condiciones...

Ojalá nunca necesiteis de mis servicios...porque como esto sea así, la nueva política será: "Trabaja según te pagan!!!"
Manta | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 18:21
Totalmente de acuerdo contigo. Una pregunta , el material lo pagais de vuestro bolsillo? Porque a mi la empresa me proporciona lo que necesito para realizar mi faena...

Uno que os apoya , contad conmigo . To el mundo a machacar a los mismos... Son ellos los que en 2 situaciones complicadas que tenia me han resuelto el problema , si no llega a ser por ellos quien sabe....
Indignante | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 18:33
Pues si, 15 chalecos (para 80 ti@s) y talla unica, que si no eres un tio de 1.90mt y super cachas, no sabes que hacer con él!
Si quieres uno en condiciones te lo compras tu, y con los guantes anti-corte pasa igual.. si quieres unos que realmente sean anti-corte te los pagas tu..
magnum | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 22:26
Si si , sea por lo que sea , yo no veo que la regidora se mojara en las declaraciones ... Solo se limita a decir que no sabe nada de quejas , y aqui hay 40 personas de baja...

De momento la cosa sigue =. Vosotros mismos....
Indignante | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 18:28
És molt fàcil veure de tots els que comenteu la notícia saber qui és de la casa i encara és més fàcil veure a través dels vostres comentaris, qui de vosaltres heu venut la vostra dignitat per tal de cobrar unes gratificacions extraordinàries que paguem entre tots els ciutadans de Cambrils. Es veu molt clar que teniu por, si por a que quan rodin caps tornareu a ser mortals com tots els altres, però això si, sense dignitat.
Ara viviu molt bé sense fer res més que fotre als vostres companys.
Sou una raça despreciable.
Rocky | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 18:33
Buff... no tens vergonya de perdre el temps en hores de feina i fer mal ús del material públic.
Ja sé qui ets i estàs nominat.
G.H. | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 18:44
jajajajajajajaja... Ara si que veig que no tens ni idea. Sí, em conecto desde la central de la policia, perquè tenim accés permès a totes les webs del món (és ironia per si no ets prou llest com per entendre-ho)
Buff... | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 20:24
ESCUCHA G.H., A VER SI TE INFORMAS Y TE ENTERAS YA ANTES DE METER LA PATA DESDE TU PRIMER MENSAJE: NO TENEMOS ACCESO EN LA POLICIA A PAGINAS DE INTERNET TIPO REVISTA CAMBRILS, DIARIS, O CORREOS TIPO HOTMAIL.... INFORMATE ANTES . LA IGNORANCIA ES UNA ENFERMEDAD QUE SE CURA LEYENDO....
OTRO POLI | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 22:43
Per ser sincer, cada cop que m'ha parat la policia local, m'he cagat en ells però realment, ells fan la seva feina. La llei és la llei, i tot aquell que se l'ha multat, ha sigut per una raó. Trobo molt injust el tracte que reben per part de la regidora i els animo a ser valents i seguir endevant fins que es presenti la dimissió d'aquesta i del cap de la policia per la passivitat que presenta davant d'aquests fets doncs és a ell qui li pertoca, en càrrec de responsabilitat, denunciar això però mentres ell cobri per aquesta responabilitat, no la exercirà. Torno a insistir: molts anims policies de Cambrils i ignoreu tots aquets brètols que ús diuen coses sense entendre'n ni la meitat!
Dura lex, sed lex | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 18:54
QUE FORT EN ALTRES POBLACIONS JA HAGUESSIN RODAT CAPS JA SIGUI PER PERT DELS POLITICS O PER PART DELS POLIS PERO EN AQUEST AJUNTAMENT PASSEN DE TOT, BE DE TOT NO DE ELS CALERONS NO PASSEN. QUE ORGULLOS ESTIC DE SER DE CAMBRILS SR. ALCALDE FAGI QUELCOM I NO ES FACI EL SORELL QUE AQUI TENIM UN PROBLEMA!!!!!!!!!!!!!!!!
A PENDRE PEL SAC ELS POLITICS | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 19:02
apa xato, ten molta raó.
Sra Forcadell dimiteix!!!!
Pepon | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 19:15
solo digo ,si solo hay 30 agentes disponibles,(SEGUN DICEN )entre ellos,cabos sargentos y policias de descanso aaaaaa y calientas sillas.¿CUANTOS POLICIAS HAY EN LA CALLE?.
EL DE LA POMA | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 19:17
Los interinos , que estan machacando al pueblo a denuncias mientrastanto JAJAJAJA
Anti.interinos | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 19:47
Y dice La Laura Forcadell QUe no sabia nada de las reclamaciones que se hacen en el comunicado :

http://www.ppcambrils.org/18_05_2010_regidora_dimiteixi.html

Si pones Policia Cambrils en google sale la dimision del senyor Bergada , con el mismo pretexto...

( el enlace lo he puesto por el video no , porque sea del pp)
Anims | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 19:39
solo digo ,si solo hay 30 agentes disponibles,(SEGUN DICEN )entre ellos,cabos sargentos y policias de descanso aaaaaa y calientas sillas.¿CUANTOS POLICIAS HAY EN LA CALLE?.
EL DE LA POMA | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 20:02
a police, tu si que demostres ser una persona.
a rigor sisplau, no tinc cotxe, tu puja al de la regidora i tots dos aneu a......, a primer demana l'alta.
aquestes guerres no van amb mi | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 20:15
moltes gracies, aqui es demostra la teva educació, com la teva ignorancia, si aquesta guerra no va amb tu, no enredis´mes la troca, i no opinis sense coneixemen t, informat primer o pregunta, ah,, no puc agafar l'alta, primer hauria d'estar de baixa no? veus? no saps del que parles.
rigos sisplau | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 11:05
Lo primero que tienen que acer, es hechar a todos los cargos de confianza,ya que si un policia de cambrils cobra 1700 a los cargos son 2.700 por no acer nada,y seguidamente el cap,que no tiene ni idea,y posterior mente la regidora.
Un Cambrilense | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 20:27
si us plau avanç de fer el comentari lleigiu els anteriors, hi ha coses que es repeteix-en, GLADIATOR tornau a repetir que no s'han enteren
pasalo | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 20:38
os aconsejo este enlace, caña al mono
http://oscar-ramirez.blogspot.com/2010/05/si-la-poli-fa-boicot-algun-cap-ha-de.html#comments
Agente007 | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 21:01
Mireu la replica de la Oposició

http://www.youtube.com/watch?v=47TmmWXGLNE&feature=player_embedded
Dimisions! | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 21:24
Apa nois, doncs si que estem arreglats, només dir que és normal aue els agents defenssin els seus drets ningú ho farà per ells, i no els critiqueu tant k nosaltres en la seva situació farieu el mateix. I a veure si enteneu d'una vegada que demanen un augment de sou sinó que els tractin amb dignitat.
Tinent o'neill | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 21:30
Creo que el problema se os ha ido de madre, estais dando importancia a lo que no lo tiene y quitando a lo que verdaderamente lo tiene. Me explico no hace mucho me he venido a vivir a Cambrils y creerme (señores Policías Locales) de funcionarios se y entiendo un rato, problemas hay en todos los sitios y Regidoras o Regidores, Alcaldes o Alcaldesas, que hagan bien o mal su trabajo hay a montones, pero son cargos que vienen y van, los que verdaderamente quedan son en este caso la plantilla de la Policía Local. Que hay políticos que se llenan los bolsillos o gastan dinero público en cosas menos necesarias, seguro, ¿es este el caso? ni lo se ni me importa no creo en ningún político, pero si en una persona que decide ser Policía (C.N.P. Guardia Civil, Mosso d' Esquadra, Urbano o Local), que pasa una oposición y que, como se decía antiguamente en la mili se le "presupone" la VOCACIÓN, claro que se debe luchar por los derechos de la gente que trabaja jugándose la vida todos los días en la calle o efectuando trabajos en pos de la ciudadanía, pero señores Policías de Cambrils esas luchas se hacen en los despachos y no haciendo "Huelgas encubiertas", perdonar la ironía "pupa tripita" por favor vuestro trabajo no es de una empres a la cual se le corta la producción porque los trabajadores no han ido a trabajar, estais jugando con la seguridad de la ciudadanía, me parece una actitud vergonzosa y cobarde y muy poco profesional, por supuesto es mi opinión pero por lo que veo por las noticias vuestros delegados sindicales (quienes tienen que "batallar" en los despachos) no hacen muy bien su trabajo, no he visto a nadie que diga "DIMISIÓN DELEGADOS/AS SINDICALES", que teneis que hacer una medida de presión, perfecto, pero de una manera que no dañe la seguridad o la sensación de seguridad del ciudadano y que la gente del pueblo tenga la opción de poder encontrar a un Policía Local cuando tenga una vicisitud. El tema de los salarios si uno cobra mas (un Mosso mas que un Urbano, un Urbano mas que un Local) me parece poco importante y serio de escupirlo como un arma arrojadiza, C.N.P y G.C. cobran muchísimo menos que vosotros y trabajando en horarios muchos mas pésimos que vosotros y con muchísimos menos días libres a disfrutar y no montan estos espectaculos (por supuesto siempre pueden haber excepciones como he querido expresar desde que he empezado en todos los sitios cuecen Habas). Y si realmente como me imagino toda esta crispación es por una subida de sueldo y por tener mejores condiciones de trabajo, para la subida de sueldo no creo que sea un buen momento, y para las mejoras laborales... os he visto muchas veces almorzando en el Retiro y condiciones laborales duras son lasde trabajar semana si semana no, ¿cuanto se supone que se trabaja al año? yo creo que tiempo para la queja siempre lo hay y tiempo para la mejora también pero con cabeza, yo personalmente y bajo mi punto de vista no veo unas condiciones de trabajo muy duras o desfavorables, mejorables seguro que si pero malas o como para que se creen una situación insostenible ¿¿¿??? Repito los politicos vienen y van unos mejores otros peores pero vosotros estaís siempre ahí teneis que tener un poquito mas de responsabilidad, he leído en el Diari de Tarragona Policías Locales de baja por DEPRESIÓN, señores que llevais un arma a ver si va a pasar una desgracia, a ver si los Psicotécnicos que haceis no están bien hechos, RESPONSABILIDAD, gracias por vuestra atención.
El funcionario | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 21:49
..... Podrías resumirlo ?
Porfi | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 1:46
Buenas Funcionario. Esas luchas en los despachos a que hace mención se han realizado durante muchos muchos meses. En cada ocasión la concejal nos prometía soluciones a esos temas. Se han vuelto a repetir las reuniones, misma respuesta; lo hablaremos. Llega un momento en que vemos que la concejal vulnera una y otra vez el convenio, más reuniones. Se denuncian algunas vulneraciones por el Juzgado. Se siguen con más vulneraciones y se amenaza con abrir expedientes. Quién va a trabajar motivado es esta situación? Quién puede dar un servicio en condiciones en esta situación?

Salarios? Ya se ha dicho cien veces que no va por aquí la cosa...

Se lucha para mantener las condiciones laborales, mejorarlas si se puede. En 3 años, han cambiado hasta el escudo de la Policia Local de Cambrils.

Y sí, problemas hay en todos los lados, ahora mismo nos centramos en los nuestros. En cuanto se solucione algo, seguiremos haciendo nuestro labor intentando solucionar los problemas de los ciudadanos de Cambrils.
Police | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 1:50
los interinos que entraron de la bolsa de trabajo del ayuntamiento.
Pero esas cuentas hay que hacerlas también cuando estan todos, con tantos turnos, tantos servicios que les imponen, los que descansan, i los cargos de confianza que tiene embadurnados la regidora..... normal que no se les vea, es que son muy pocos para hacer tantas cosas.
Regidora dimita ya!!!
Una altra dona de policia | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 22:18
A "VERDAD"
Lo que tienes que hacer, no firmar con este nombre, ya que lo ofendes con tus comentarios:

La multa fue de 50 euros y como la pagué al dia siguiente, me costó solo 35 por el descuento de pronto pago...... tas enterado ?

a BUFF:

Por tus comentarios se deduce que eres poli:

Me han impuesto la multa por RGC-estacionar en pasos de ciclistas o para patones: y el poli pone 50 euros en la misma. Aún la conservo, o sea que cuando quieras te la puedo mostrar, así como las cuatro fotos que hice al coche de la policia que aparcó igual que yó quince dias despues y en el mismo sistio.

Cuando contestas a la persona que dice que en vez de poner multas, sean avisos, dices: LO HACEMOS DESDE HACE UN PAR DE MESES, Y PARA QUE HA SERVIDO?
Debo decirte que mi multa es de la segunda quincena de Abril, o sea dentro del plazo que indicas; ¿Que es que los avisos los poniais a los cambrilenses privilegiados, y las multas a los que como yo no lo somos?
CONTINUO SINTIENDO VERGUENZA AJENA | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 22:26
Has pensado en que podria ser algun interino?
Porque yo que vivo por la zona de Carles Roig estan haciendo limpieza, y la verdad que llevo 2 dias que e visto que van a saco denunciando , y no llevan arma...

Por lo que creo que pueden ser interinos , si me equiboco corregirme.

Lo que hasta mi punto de vista , un interino hasta cierto punto si no hace lo que dicen es bien facil a la calle , como ya se comento que paso con los deñ año pasado no?? Y el jefe como esta como Interino??? Mal asunto....
No-interins | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 0:16
buenas, entiendo que estes mosca por la denuncia, pero es muy triste que la situacion actual de la policia local derive en que si se denuncia o no, sobre este tema, te dire que si la denuncia es ilegal pues la recurres o si es un abuso la denuncias judicialmente, o pides audiencia a la regidora o al cap de la policia para que te de explicaciones si es ilegal. Si realmente estaba mal aparcado, pues es el riesgo que se corre, que te multen. La falta de criterio en segun que zonas, mejor dicho el diferente criterio para multar que pueda existir entre los profesionales y entre los interinos, es unica i exclusivamente culpa de prefectura que no unifica criterios, se tendria que realizar la queja directamente de los sargentos para arriba. Cada uno hace el trabajo como puede y le dejan.
interinos pocos y con formacion por favor | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 11:29
Doncs xec, si t'han denunciat a pas de vianants per 50EUR presenta recurs per defecte de forma i el tens guanyat, Què més vols que et digui? I porta la foto del vehicle policial a qui vulguis, potser els agents estaven en un servei urgent i quan és així no mirem gaire on aparquem perquè entenem que preval la situació de perill. O voldràs que el dia que ens necessitis perquè et passa algo greu, abans de venir a ajudar-te busquem un estacionament correcte pel barri? I si et van multar ara fa menys de dos mesos doncs igual és algun interí. o algun agent que estava fart de veure com sempre estaciones malament. Estarem de bolis caiguts, però a qui no aprèn i aparca malament sovint se'l denuncia igualment, que tampoc hem de deixar que ens prenguin el pèl, i t'asseguro que hi ha molts jetas al carrer.
Buff... | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 14:38
No et dona vergonya encara Forcadell????
A veure si ja et dones conta que no camines sobre l'aigua i que no ets Déu........i que no ets com Sant Pere, que té accés directe amb el Suprem.....
VAYASE SEÑORA FORCADELL & CIA
IN NOMINI PATRI | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 22:43
La policia a ingresar 3 policies nous interins sense treure una oposició, els a agafar per "enchufe"... això no es denunciable?? aixi els va...
oravla | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 22:46
no fotis explicacions ja!!!!!, ara mateix en vaig a puntar a la borsa de treball de l'ajuntament
unn al paro | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 14:27
tienes enchufe si no no creo que rasques na de na aqui los degraciooos na de na tienes que tener enchufe ser amigo o primo o mujer o marido fijate el ayumtamiento esta lleno de todo esto
observador de cambrils | Contestar aquest comentari! | 13/8/2010 - 19:13
això és una de les coses que ens queixem, que fan i desfan com els hi interessa. Ara opos per interins, ara bossa de treball...
Buff... | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 14:39
preguntenle a la sra regidora cuanto le costó la jornada que les hizo ir a montar puzzles y jugar el monopoli....incluida la comida...profesor...etc...y el armario de las llaves cuanto le costo??12.000 euros???y los amiguetes " cia"cuanto cobraron en gratificaciones por ir a una feria en valencia y otra en zaragoza???3000 euros por cabeza????gastos aparte...
Vayase ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chiwaka | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 23:28
pero bueno aqui la gente no se entera de la pelicula,primero el cuerpo de policia tiene mas de 120 en nomina,segundo,hay dos grupitos que no se llevan nada bien,pq no lo dicen??,tercero ,pq no dan nombres?? un apellido empieza por y termina por...C.............S,un cargo que tiene a dedito,pq no explican las verdades de lo que pasa dentro ,una mafia??,un grupo? mas que dividido,pq el jefe de la policia se fue o dimitio por estar harto de algunos,y este que esta ya le han echo la cama los de siempre,total hay dos grupos en la policia local jejeje
torrente el brazo de la ley | Contestar aquest comentari! | 18/5/2010 - 23:39
ara dingu sen recorda dela policia urbana, quan erenels unics que feien controls als carrers de cambrils quan els kosovars ens entraven a lescases. Els politics de llavors que eren els mateixos que ara, be que ens lloaven i mireu quina forma d''agrair.

ANEM BE MOLT BE

per cert funcionaria se te be el plumeru, ja que tens poc de dona.......tot i que t'agraden molt
visca el cecat | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 0:09
Soc fora quatre dies i les tonteries que he arrivat a llegir.
Per començar, encara no he sentit a dir a ningú d'aquest ajuntament que rebaixarien el sou als funcionaris.
Si que sé que els policies sempre heu demanat augment de sou i no em crec que només cobreu 1650EUR.
Tan de rebombori i la noticia no anat mes enllà del poble i això em fa pensar que poca raó teniu.
Espero que no vingui cap inspector de terball, sinó molts rebreu de valent.
He vist els comentaris, la majoria suposo de policies, que es feien en hores de feina per l'hora que han sortit publicats i em demostra que de malalts res de res, al contrari.
Si eliminessim tots els comentaris fets pels policies, com a molt n'hi hauria una vintena.
Espero que l'alcade o la regidora comencin a obrir expedients.
Us creieu intocables i ara ningú us podrà aturar, espensareu que sou els amos del mon i ho pagarà tothom.
Professionals? només els que porten mes de dotze o quinze anys de policia em mereixen un respecte, els altres tan sols busqueu la manera de no fotre res.
Recordeu que qui us mana es l'alcalde i no la generalitat i ell té la potestat de fer-hos fora.
Podria dir mes coses però de moment les callo, ara comenceu a dir-me el que volgueu que les veritats fan mal.
Joan Manel. | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 0:14
Quan vulguis t'enseyo la meva nòmina.. cobro 5.125 EUR jajaja.. I esperat a demà ja veuràs que això surt a fora del poble..
knd | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 0:49
Jajajajaja!!! Joan Manel eres muy gracioso te has planteado presentarte a regidor de seguridad ciudadana creo que lo harias casi tan bien como la Laura!! Asi que hay que llevar 15 años de poli para merecer tu respeto...!!! No hace falta decir nada mas!!!!
Cabreado | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 11:23
jajajaja... mare meva.. que graciós ets. T'has menjat un pallaso aquest matí?? Podries anar al Club de la Comedia jajaja.. Què no ha sortit més enllà del poble? Doncs acabo de veure per TV3 (la a tv que tenim a comissaria jajaja) la notícia de "Municipals contra la regidora". Vaja, això ha creuat la frontera de Cambrils. I esperat perquè arribarem fins on faci falta. Expedients? jajaja... si estic malalt, estic malalt i que em facin el control que vulguin. Ah, i creu-te que cobrem 1650EUR perquè és el que hi ha. Ara pregunta-li al coordinador el que guanya, o a la regidora, i fliparàs! O potser no perquè a u també et deune pagar gratificacions,, oi? Com diuen a València... au, a a mar!
Club de la Comedia | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 14:48
Por cierto se me han quedado algunas cosas en el tintero, con lo que he dicho en el mensaje anterior, he querido expresar que el trabajo de Policía, no es un simple trabajo sinó que por las características del mismo sería mas correcto llamarlo Vocación y no trabajo. Entiendo que después del mensaje que he puesto antes los Policías que se han puesto de baja puedan sentirse "atacados" por mis palabras y puedan llegar a sentirse unos meros Mercenarios, pero no es así, solo he intentado aportar mi opinión desde mi experiencia, señores Policías Locales de Cambrils, a la ciudadanía no le importan vuestras solicitudes de aumento de sueldo o vuestras solicitudes de mas días libres, o vuestras solicitudes de aumento de remuneración de horas libres... al ciudadano lo que le importa es que sus impuestos estén bien utilizados y que las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad estén ahí para ayudarles, repito lo anterior DELEGADOS SINDICALES haced vuestro trabajo correctamente, en los despachos, y si hay alguna clase de responsabilidad política por supuesto que se tomen medidas pero si las 40 bajas médicas o las que sean son la expresión de un pataleo de niño pequeño me vuelvo a repetir, por favor responsabilidad MADUREZ y PROFESIONALIDAD. Gracias por vuestra atención
El funcionario | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 0:25
Hay mucha cosa que creo que la gente no sabemos... Pero me es dificil creer que 40 policias esten por una pataleta tonta cuando se estan jugando el trabajo... y precisamente dejando cambrils sin policias , pero para opiniones....
el no funcionario | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 0:36
vaya, vaya.. ahora ya se quién eres, tu manera de escribir te ha delatado!!
Esquirol, como es posible que mientas tanto??
tan pillao bacalao | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 0:51
Primero, que no pedimos un aumento de sueldo pesaaaadoooo... lee todos los comentarios, lo hemos dicho como mil veces.
Segundo, no somos 40 de baja, la última que sé que somos más de 50.
Tercero, a ti me gustaria verte trabajando por vocación, sin ganar dinero y aguantando a jefes dictadores y mentirosos.
Cuarto, no intentes confundir a la gente con tus escritos, porqué sabes muy bien lo que pasa aquí dentro, que tu forma de escribir te ha delatado ESQUIROL!!
ESQUIROL!! | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 14:51
Por esto hay gente de baja y se iran dando de baja gente que no la tenia:

http://www.diaridetarragona.com/costa/044826/bajas/policia/cambrils/provocan/turnos/doce/horas

Mientras tanto la forcadell mantiene que son bajas puntuales...
Ale Forcadell a seguir asi | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 0:50
Esta claro: si los médicos firman bajas sin motivo, que los denuncien. Si los urbanos hacen una huelga encubierta, que los denuncien. Total, el gobierno de Benaiges ha perdido tantos pleitos que ya no le vendrá de unos cuantos, aunque quien los paga es el pueblo.

El problema es que no se puede denunciar ni al alcalde ni a una regidora porque han sido escogidos democráticamente.

Porca miseria! (Al menos tengan la dignidad de dimitir)
John Cobra | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 3:00
¿tan pillao bacalao? desde luego la sintaxis que utilizas es muy adecuada para un defensor de los derechos de los ciudadanos y de la justicia, por cierto te contesto pero no se si sentirme aludido porque con tu rico dialecto aún no se si te refieres a mi persona o no, si es así, ¿que me has pillado por mi manera de escribir?, es impresionante enhorabuena, debes de tener poderes como los de la bruja Lola, pero bueno tengo que decirte que si lo que intentas decir es que pertenezco al Cuerpo de la Policía Local de Cambrils, lo siento mucho pero te equivocas, pero me gustaría opinar sobre lo que dices de "ESQUIROL", no se cuantos años (si es que llegan a años) llevas como Policía pero no creo que tengas los conceptos claros de lo que es ser Agente de la Autoridad, esquirol es una expresión despectiva que suelen utilizar "LOS PIQUETES" que están efectuando una huelga y que lo que hacen es impedir presionando e incluso coaccionando a otros trabajadores que por su situación personal o simplemente por no estar de acuerdo no quieren seguir la huelga, en muchas ocasiones por motivos de seguridad y de orden público Agentes de la Autoridad han tenido que hacer un servicio específico para evitar que "LOS PIQUETES" vulneren los derechos de los trabajadores que quieran hacer uso de su libertad de expresión y de su libertad de libre circulación...(esto lo se porque he efectuado varios de estos servicios) señor "tan pillao bacalao" estoy en este importante sector de la función policial, pero no soy componente del Cuerpo de la Policía Local de Cambrils, y tal como te expresas (ESQUIROL) a lo mejor dentro de poco te podremos ver en las noticias o en los periódicos formando un grupo de PIQUETES en las proximidades de las instalaciones de la Policía de Cambrils no dejando entrar a compañeros a trabajar o pinchándo ruedas o insultando a tus propios compañeros, si señor ese sería un acto de pura democracia y un comportamiento adecuado para un defensor de la justicia (por si no lo sabes estoy utilizando la ironía) pero vuelvo a repetir solo es mi opinión, por cierto si el comentario no era para mi, lo siento tenía ganas de contestar a un posible Policía-Piquete. Gracias por vuestra atención.
El funcionario | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 9:42
Para el funcionario: CALLA YA CANSINO!!!! TE REPITES MAS QUE EL AJO. Aburres como mientes y no tienes ni p.....a idea de lo que hablas.
Eres uno más del reverso tenebroso........
ta pillao abadejo | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 22:17
Funcionario...llamalo como te de la gana....anda que no cantas....en argot policial eres un "Esquirol".
chiwaka | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 10:23
Cuando un equipo no funciona el primero que salta es el entrenador no?
Pues que aplique el mismo criterio el alcalde
un vei | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 10:47
Faig costat als membres de la Policia Local que (ja era hora) s´han decidit a "agafar la baixa", ja que per llei no poden fer vaga. Es una vergonya veure com un cos policial s´ha de veure enfrontat amb els ciutadans per culpa d´una política de recaptació extraordinària, a càrrec de les costelles dels vilatans, que com que no paguem prou impostos, s´ens ha de cosir a base de multes posades a mala llet, ja que, sí bé és cert que si no la fas no te la posen, per mí no té la mateixa importància aparcar devant d´un gual que deixar el cotxe dos minuts a càrrega i descàrrega per treure diners d´un caixer, o xafar amb la roda un tros del pas de vianants. I crec que és això el que no volen els nostres policies, que sent uns bons professionals com són, s´hagin de trobar males cares i enfrontaments amb la gent del poble per unes imposicions de tolerància O. A banda, també está el tema dels càrrecs a dit, com deia un altre, amb noms que no s´escriuen, però que molts sabem quí són, i que es vénen per uns anys de millora en els seus comptes bancaris, i que no es que es matin amb la feina que fan, precisament.
En fí, que penso que això havia d´esclatar un dia u altre, i ja arribat.
Nomes donar ànims als membres de la policia que ho estan passant malament, i que, EL QUE DEMANEN NO ES UN AUGMENT DE SOU, que ja no saben com dir-ho, sino DIGNITAT, cosa que trobo del tot respectable.
Kyra | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 11:31
molt ben expressat, espero que mes ciutadans, sense relacion amb la policia, entenguin el perque de tot plegat.
Lluitem tots plegats, policies i no policies en contra de la polititzacio de la policia, de la corrupcio, en contra de l'abus de prefactura. Ara que mes dificil ho tenim els policies, donada la nostra posició pèro tot i aixi estem arriscant en contra nostra per a que surti a la llum aquesta situacio d'abus insostenible. Endavant poble de cambrils!!
pl molt sa | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 12:34
si no podem pagar els impostos municipals, el metge ens donarà la BAIXA PER DEPRESIO? Tots iguals
Un pelat | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 11:58
Tu coneixes algun funcionari que no pagui impostos ?

Els paguem tots. Tots inclou funcionaris.
Trobo que no es molt complicat que ho entenguis.
Facilet | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 2:16
chiwaka ¿en el argot policial sale esquirol? ¿te has leído con atención el mensaje anterior que he enviado? vuelve a leer el verdadero uso de la palabra esquirol y quien es el que lo utiliza, por favor un poquito de RESPONSABILIDAD, deduzco (por supuesto puedo equivocarme) que eres uno de los que repentinamente se encuentra mal y se ha dado de baja, eso, con todo el respeto del mundo, en el argot policial se llama tomar el camino facil o simplemente no afrontar los problemas de cara o no afrontarlos de la manera adecuada, vamos en una palabra, cobarde, vuelvo a repetir sea lo que sea lo que solicitais estais, por supuestísimo, en vuestro derecho, pero no de la manera que lo haceis, como ya dije se os ha ido de madre, habeis perdido los papeles y no haceis honor a vuestro trabajo, vuelvo a repetir ¿habeis expuesto bien vuestras reivindicaciones? ¿ o vuestros Delegados Sindicales no saben hacer bien su trabajo? no tiene mas razón el que mas grita. Y vuelvo a repetir también se pueden tomar medidas para que os hagan caso pero no las que estais utilizando, puesto que repercuten al ciudadano y a su seguridad (por favor RESPONSABILIDAD), no caigais en el error de hacer política barata.
Kyra ¿seguro que solo piden DIGNIDAD? ¿seguro que no piden aumento de sueldo? si es así me alegro, pero pedir DIGNIDAD es un término muy amplio, que es lo que piden, trabajar en según que condiciones, ¿que condiciones?, trabajar con mejor material ¿que material falta?, Kyra si supieses cuantos compañeros tengo yo con la mitad del material que tiene la Policía Local de Cambrils y el trabajo sigue saliendo para adelante, si es por Dignidad, no se, algo me huele a podrido, no veo muy digna la salida de darse de baja (recalcando que es mentira el deterioro de salud, o por lo menos sospechoso al repercutir dicho deterioro de salud en un número muy elevado de Policías a la vez en medio de una "pataleta de niño pequeño") para efectuarlo como medio de presión. Por favor MADUREZ RESPONSABILIDAD, Kyra estoy contigo en lo de apoyar a los Policías Locales de Cambrils pero no me queda claro una cosa ¿a cuales? a los que están en casa dignamente "de baja" o a los que dignamente cubren los puestos de los que no se encuentran (los interinos por ejemplo que sin experiencia muestran mas dignidad que los que se encuentran de baja) vuelvo a repetir es lo que pienso desde mi experiencia y por supuesto es mi opinión, no mezcleis polítca con vuestro trabajo. Gracias por vuestra atención
El funcionario | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 12:08
Això és pitjor que un culebron!!! Ja m'hi he enganxat!!!

A veure com acaba aquesta història
revistacambrilsadicta | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 12:33
A la Forquedell ya no li fa ni le "perla lla bugia" el que toca es marchar ya que no se li pot ni cambiar "tot plegat ya fa pudor de cremat....
Fum fum fum | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 12:54
Quin morrro te la senyora forcadell,diu que són baixws puntuals, pero pensa que els camnbrilecs som retresats,
CAMBRILECS OBRIM ELS ULLS !!!! MANIFESTACIÓ PER LA DIMISSIÓ DE LA REGIDORA LAURA FORCADELL!!!!
jo no sóc tonto | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 13:52
Acabo de veure les noticies de TVCambrils i no he pogut evitar riure.. com pot ser que l'Alcalde i la Regidora siguin tan mentiders, es increible que diguin les barbaritats que diuen i que es quedin tan tranquils.
No tenen vergonya!!!
Dimissió de tots dos!!
Agent 5** | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 14:15
Aquesta és la política que gastem aquí a Cambrils, mentides a dojo i tan panxos. D'aquí en endavant, qualsevol contacte que tingueu amb la Sra. Forcadell o el Sr. Benaiges, ho graveu en video per tal de tenir proves. On hem arrivat. Dimissions Jaaaaaaa!!!!!
socialista emprenyat | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 21:07
Com suma aquest senyor¿?? 96 agents a la plantilla? A quina, perquè a Cambrils no!! A no ser, es clar, que sumi als 75 agents professionals, els 15 interins, mes els que estan en 2 activat i també a les administratives que treballen a la comissaria.. Llavors si que surten els numeros..
I si 52 baixes no es més de la meitat de la plantilla, doncs.. no sé, crec que aquest senyor hauria de tornar a donar classe a l'escola..
knd | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 14:22
LA QUE FALTAVA!!!!! ARA ELS POLICIES INTERINS ESTAN DENUNCIANT A TORT I DRET A TOTHOM QUE PARA UN MINUT A LA PLAÇA CARLES ROIG. HE DEIXAT EL NEN A L'ESCOLA I QUAN HE TORNAT JA LA TENIA PLANTADA, I TOTS ELS VEHICLES DEL VOLTANT IGUAL.
SRA FORCADELL, QUE COM ELS AGENTS NO INTERINS NO LI VOLEN FER CAS, ARA HA PRESSIONAT ALS INTERINS QUE OBEEIXEN PERQUÈ TENEN POR QUE ELS FACIN FORA? POCA-VERGONYA. DIMITEIXI I QUE TAMBÉ DIMITEIXI EL CAP DE LA POLICIA LOCAL PER INCOMPETENT
NO ALS INTERINS | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 14:58
Queridos picoletos urbanos, ¡¡¡¡¡¡¡¡¡ que podeis esperar de un politicastro que lleva en politica +o - 30 años creyendose el superman de la vila? y aún digo más, si esperais que dimita alguno de los que estan chupando de la sopa boba, la o lo teneis claro¡¡¡¡¡.Sobre dimitir, aquí no dimite nadie y, cuidadín que el poder pasa factura...
julian alias cachuli | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 19:15
Para "NO ALS INTERINS" no se pero imagino que alomejor los interinos están denunciando tanto porque no hay Policías Locales profesionales suficientes para adoctrinarlos y aconsejarlos de lo que se debe hacer y de lo que no, de lo que se puede hacer y de lo que no, puesto que la gran mayoría (por lo que parece 50 o mas) están de baja médica. Supongo (y tansolo es mi opinión) que los Interinos lo único que quieren hacer es trabajar y aprender todo lo que puedan pero claro sin compañeros que les puedan indicar puede ser que se combierta en una situación un poco caótica. ¿Miedo a que los puedan dejar sin trabajo? hombre tiene su lógica, no tienen un puesto fijo, imagino que serán los que lo esten pasando peor, deben pensar, si trabajo los "compañeros" que se han dado de baja no se llevarán bien conmigo e incluso "me pondrán la zancadilla" y si no trabajo puede ser que los superiores crean que no valgo y no me renueven, por favor señores RESPONSABILIDAD, gracias por vuestra atención.
El funcionario | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 19:32
Per a tots aquests que promulgueu que amb les baixes, la Policia Local crea sensació d'inseguretat ciutadana, a veure si us entereu que a la Sra. Regidora la seguretat ciutadana TANT SE LI'N FOT, que aquesta senyora planifica els serveis d'aquesta policia segons els seus interessos partidistes.
Com pot ser què en el tema de la venda ambulant, aquesta senyora, obligui a què un agent estigui durant tot el dia plantat davant d'un determinat establiment a Consolat de Mar fent fora d'aquest carrer als venedors perquè es posin a vendre a un altre carrer, quan només disposa de dues patrulles per a cobrir el servei de tot el terme municipal???
Es què aquest establiment paga més impostos per tenir un servei privat de Policia Local???
Es què la venda ambulant és l'únic problema que pateix Cambrils???, si estan saquejant un munt d'habitatges. Però això només ho sap aquell que ho pateix. Si li entressin a robar a ella potser destinaria més recursos a cobrir la seguretat ciutadana. A més si volguessin acabar amb el tema de la venda ambulant hi ha maneres més efectives de fer-ho que anar traslladant el problema a un altre carrer.
I es clar tot això ho fa perquè té un Cap de Policia interí que no li pot dir com s'ha de planificar l'operativa de la Policia.
SENYORA REGIDORA NO JUGUI A SER POLICIA I DEIXI AQUEST TEMA ALS PROFESSIONALS.
DIMITEIXI JA...........
Rocky | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 20:23
Rocky, ok. Tens tota la raó menys en una cosa, que si li entran a robar al seu domicili hauran de fer guardia els Mossos ja que ella viu al terme de vinyols i això no és competència de la nostra Policia, ja, ja, ja. La nostra Policia porta anys fent el pamplines amb la venda ambulant i ara ja és el "colmo" amb la vigilància d'un establiment en concret durant tot el cap de setmana. Esta clar que qui no plora, no mama. Dimiteixi ja Sra. Forcadell, m'han comentat que a la Oac no ho feia del tot malament, perquè no torna allí i deixa de jugar a jefa de policia.
emprenyat, molt emprenyat | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 20:54
Club de la Comedia ja pots riure i riu de gust, que qui riu l'últim riu millor.
Al final en afers com aquest, els polítics son els que diuen la paraula final i acavaran sortin-se amb la seva.
I no confiis amb els de l'oposició per que d'on ara treuen suc, desprès no saven qui ets.
Temps al temps.
Joan Manel. | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 21:14
No me estraña que haya tanta gente en este forum, porquè 40 policias de baja sin hacer nada y todo el dia conectados por lo que se puede ver. Creo que tres cuartas partes de estos comentarios los han hecho ellos,como són anonimos . Que pocas tablas y que cobardes debeis ser, cuando solo os atreveis ha decir las cosas por este foro de cualquier manera incluso insultando al ciutadano que no tiene culpa. Si todo lo haceis igual, no me extraña que os vayan las cosas tan bien.
Más educación por favor | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 21:33
otro que habla por hablar..
más información por favor | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 14:25
recordad la policia no es autoridad sino que esta al servicio de la autoridad JAJAJA
i quina autoridad | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 22:00
Sr. Alcade com vostè ha manifestat a tv cambrils, possiblement hi ha un virus que afecta a aquesta policia; jo li puc assegurar que l'únic virus que hi ha són els seus governants polítics.
Sra. Forcadell, vostè viu en los mundos de Yuppy i no a la realitat, viu en la seva pròpia mentida. Increíble.
La vostra pre-potència algun dia us passarà factura. Tiempo al tiempo
emprenyat,molt, molt molt emprenyat i fart de mendides | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 22:00
creo que cualquier trabajador tiene derecho a reivindicar sus derechos pero lo lógico es hacer huelga y no atribuir a unas caguetas o depresión la solución de sus problemas pagando todos,así que espero no leer mas las palabras principios y dignidad porque me parto, enhorabuena a los que no os habeis unido a los locos_cagones gracias.
lola | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 22:40
lola, primero te aclaro que la policia no tiene derecho a huelga, por favor, como muchos que han comentado algo sin conocimiento de causa, informate antes de hablar y segundo, gracias por los insultos, creo que nosotros tenemos mucha mas edcucacion que tu, yo soy polica, menos mal que tu no, asi que yo te envio un saludo.
sdqparlo | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 9:57
Para "Rocky" Te doy toda la razón en el tema de que hay que dejar el tema de la seguridad a los profesionales, y como he comentado en mensajes anteriores, la política para los políticos pero en el trabajo policial quien tiene la última palabra sois vosotros (los policías locales de Cambrils) eso si, los profesionales, no los que se dan de baja a la primera de cambio, y creo que equivocais conceptos, lo de que a la regidora "se li'n fot" la seguridad ciutadana, al ciudadano de cambrils si que "se li'n fot" lo que piense un político, daros cuenta de una vez que lo que le importa a la ciudadanía es que mas de 40 o 50 Agentes estén de baja y no estén por las calles haciendo su trabajo, porque quieren unas mejoras que no les dan o porque "¿les obligan a estar delante de una calle para que no se vendan cd's piratas?" perdonar la suposición, pero, ¿ no teneis ingenio suficiente como para hacer vuestro trabajo sin tener que estar en ese punto haciendo solo ese servicio?" (denuncias, no solo de tráfico, sinó también a la L.O.1/92 armas o drogas, identificación de extranjeros para comprobar su situación en el país L.O. 8/2000, socorrer incidencias de los ciudadanos, puntos de verificación..) se pueden tener muchas excusas para no tener que hacer según que cosas pero siempre respaldado por el trabajo, vamos creo yo que tendríais que tener mas recursos que el pataleo, pero vuelvo a lo mismo ¿os creeis que estais presionando a los políticos? si habeis conseguido que esta situación salga en prensa local pero también habeis conseguido que la gente piense que sois unos vagos y unos quejicas (y yo estoy seguro que no es así, pero es la impresión que habeis dado con las bajas) y Rocky te recuerdo una cosa la venta ambulante, según los productos que vendan son un DELITO, no una infracción, DELITO CONTRA LA PROPIEDAD INDUSTRIAL O INTELECTUAL, con lo cual en esa calle o en cualquiera hay que erradicarla, y por supuesto te doy la razón que hay mas temas que abordar, pero si eres policía ese es tu trabajo también el de actuar y el de disuadir. Gracias por vuestra atención.
El funcionario | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 22:56
funcionario, gracias por la clase de penal y de normativa, no se que hariamos sin tus comentarios.....aunque aqui lo que se comenta es otra cosa, te aclarare que no es solucion hacer otros servicios, como tu dices, cuando en la calle de aldo tienes 20 vendedores ambulantes, y te aclarare el porque de estar solo en esa calle, quizas tenga algo que ver con las quejas de una tienda en particular que esta ubicada en esa calle, tendra relacion con la regidora....o con el alcalde? Las ordenes es que solo la patrulla este alli, les da igual que la venta ilegal este en otro sitio. Evidentemente la prioridad es esa y no puedes estar justificando el no estar ahi todo el servicio con otras infracciones que encuentres o busques. Es mas sabes que se intento expedientar a un compañero por ausentarse 5 minutos del lugar? alguien de la cupula paso y no vio a nadie y pam!!!! expediente al canto. Asi funciona todo, nosotros estamos a favor de que no haya venta ilegal en cambrils, pero no solo en una calle, sino en todo el pueblo, eso es complicado, casi imposible, hay que estudiarlo bien y admistrar los recursos correctamente, no es solucion hacerlo en una calle por intereses. De cada situacion policial que el ciudadano no entiende y que parece que el policia sea el culpable, seguro te lo podria justificar como lo acabo de hacer, todas las irregularidades vienen de los altos mandos. Pero no es el tema que nos ocupa, aqui, pedimos libertad para hacer bien nuestro trabajo, que no se incumplan pactos, convenios, mesas negociadoras, que no se incumpla la ley (personas no autorizadas en bases de datos policiales), que no hayan decisiones unilaterales saltandose los derechos de los trabajadores, no tenemos derecho a huelga, muchas cosas estan denunciadas en los juzgados hace dos años, todo sigue igual, hasta aqui podiamos llegar, ya ha trascendido la noticia a nivel autonomico, la situacion es insostenible, se amenaza constantemente a los representantes sindicales y esta medida tomada solo nos perju dica, en el sueldo, en los dias a devolver, en nuestra salud psicologica, en la opinion de la ciudadania como tu dices que nos tildaran de vagos, en nuestro entorno familiar, en muchas cosas, y aun asi, se ha tomado esta medida, entonces por que crees que ha sido, por una simple pataleta? pues no, precisamente ha sido por nuestra profesionalidad, por que no pasamos por el tubo, por que no estamos dispuestos a permitir irregularidades constantes por parte de la jefatura y regidora, si fueramos unos irresponsables, no hubiesemos denunciado nada en los juzgados y seguiriamos agachando la cabeza en perjuicio de la ciudadania, y despues de este sacrificio que estamos haciendo encima tenemos que aguantar golpes de los ciudadanos que opinan como tu, es una lastima, solo espero no te encuentres nunca en esta situacion.
sdqparlo | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 10:34
Funcionario, conoces realmente el significado de la palabra dignidad?
Porque me da la sensación de que no. Dignidad no significa tener mejores o peores materiales, ni que te paguen más dinero, dignidad significa que puedas mirar a la cara a los ciudadanos a los cuales defiendes, porque es tu trabajo, y no tener que agachar la cabeza por acatar órdenes impuestas sin ningún otro sentido más que recaudar fondos. Dignidad es que una señora te pueda saludar por la calle, y no salir corriendo a ver si el espejo retrovisor cae por encima del paso cebra, huyendo de ti como del diablo, porque o pagas la multa o vas al supermercado. Dignidad es poder hacer tu trabajo sin tener que pasar vergüenza por una tolerancia O en la que no crees. Si no te ha quedado clara la palabra DIGNIDAD, búscala en la enciclopedia. Y si para eso se tienen que coger una baja por depresión, pues olé por ellos. En otros trabajos ese tipo de acoso está penalizado, y también es causa de baja por depresión.
Y lo que realmente es vergonzoso es que salgan una regidora y un alcalde que o no saben sumar, o no saben cuánta gente tienen en la plantilla, y además pretendan minimizar un problema que les está explotando en las narices. ESO es una vergüenza.
Kyra | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 23:14
Señor alcalde, o expedienta a estos indignos defensores de la ley y hace público el decreto de alcaldía para que sepamos públicamente quienes son o dimita usted y la regidora. Todos conocemos a policías y no podemos generalizar, pero estaría bien saber quienes son estos impresentables que están de baja cobrando de nuestros impuestos.
Harto de tantos caraduras | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 23:16
parece ser que no te has informado de la situacion que se esta produciendo en la policia, parece ser que solo el resentimiento hacia los policias hace que quieras que se expedienten, solo conseguirias que 40 policas menos hicieran su trabajo en cambrils, igual te alegraba esa medida, haces mencion de otro decretazo vulnerando el derecho a la intimidad....precisamente lo que no toleramos, las irregularidades que se estan cometiendo desde hace tres años. Y si tan preocupado estas por tus impuestos como dices, te aclarare que al estar de baja, se reduce el sueldo substancialmente y se aumentan los dias de trabajo, como se ha dicho por enesima vez, lee los comentarios hombre, o sea que tendrias que alegrarte pues pagaras menos de tus impuestos.
seguridad social | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 10:43
Companys estem amb vosaltres, la unió fa la força. Polítics de pandereta que no tenen ni idea de la tasca policial volen governar de forma autoritaria sense deixar-se aconsellar. ENFONSEU-LA!!!!!
Força | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 23:50
QUe fuerte que fuerte que fuerte! Puede ser y he dicho, puede ser que PRESUNTAMENTE la era del gobierno del PSC se acabe? Parece que si porqué hoy he visto unas imágenes que dicen que todo los comentarios aquí presentes, son mentira ya que el alcalde y la regidora lo niegan. Mira, que se me pone la piel de gallina. Será que los políticos mienten o que los policías mienten. Quien tiene más fama de mentir? Oh, empieza el declive socialista? Aquí hay tomaaaaate!
Jordi Xavier Belascu | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 23:51
Si em permeteu un segon, acabo d´entar en la notícia i després d´una hora llarga de llegir tots els comentaris, m´atrevixo a fer un resum:

ELS POLICIES DE CAMBRILS RECLAMENT UN TRACTE DIGNE, I LA REGIDORA ES RESISTIX A UNA RETIRADA DIGNA.
Gracies | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 2:26
mireu la declaració que han fet, increible, si han mentit publicament, que no hauran fet en petit comite, aixo es vergonyos, com poden negar que durant aquesta legislatura de moment han tingut 4 caps de policia, no es pot negar la evidencia, com pot ser que diguin que no saben per que hi ha conflicte, es mes ho negan dient que l'unic que han observat es un petit aument de baixes aquest cap de setmana, amb 20 baixes presentades. Era la policia amb l'index de baixes mes petit de la proviencia i en una setmana hi han acumulades mes de 50 agents de baixa, que no vol dir que tots ho estiguin alhora. Que no fara aquesta regidora, amb el suport de l'alcalde sense un microfon davant? com haura sigut la pressio, l'amenaça, la mentira, practicada en la intimitat d'un despatx, vers els seus treballadors? es indignat, m'avergonyeixo d'aquests representants del poble de cambrils, que sol es representen a ells mateixos. Si el sr, alcalde no esta al cas, es la seva obligació informarse i fer-la fora ja, si ell es coneixedor de les irregularitats, que sapigui que el poble de cambrils el fara fora, i sino que dimiteixi si encara li queda dignitat.
regidora dimissio | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 11:16
Caps: Esteve Mariner, Joan Bergadà, Josep Muñoz i lo Martinez.. crec que sumen 4
sumem tots | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 17:11
Para "sdqparlo", parece que eres uno de los pocos que por lo menos sabes expresar la problemática que teneis los que estais de baja, de "vaga encubierta", de protesta o como lo quierais llamar, hay un concepto que alomejor no os habeis parado a pensar (seguramente me equivoco pero...) por suerte o por DESGRACIA las Policías Locales y en gran medida las Policías Autonómicas son un claro ejemplo de Policías que están bajo el mando de civiles con cargos políticos (de una manera mas directa que por ejemplo los componentes de C.N.P y de la G.C.) pero con todo el respeto del mundo, eso ya lo sabiais cuando entrasteis en ese cuerpo, hay una expresión que dice "...a las duras y a las maduras...", que bonito es trabajar una semana y tener otra libre, que bonito es tener un sueldo mas que digno, (y cuando digo digno preguntar a C.N.P y a G.C. cuanto cobran), que bonito es tener unos horarios planificados para todo el año... vamos unas buenas ventajas, pero cuando algunos veis que, uf esta policía parece, como dice alguno una Guardia Pretoriana, pues señores con todo el respeto ahí teneis la puerta y si teneis vocación policial meteros dentro de as filas de C.N.P. o de G.C. pero claro los horarios no son lo mismo ni tampoco los sueldos ni tampoco el trabajo. Igualmente si todo lo que cuentas es verdad, por supuesto que debeis luchar por vuestro trabajo y por mejoras en el, eso siempre lo tendríais que hacer, pero vuelvo a repetir y no me canso no de esta manera, RESPONSABILIDAD, vuelvo a repetir lo de que no hacen caso a vuestros delegados sindicales yo creo (es mi mera opinión) que estos delegados no saben hacer bien su trabajo, si llevais supuestamente tanto tiempo así, cambiarlos ya que parece que no consiguen nada.
A kyra, creo que la que no tiene ni idea del significado de la palabra DIGNIDAD eres tu, te vuelvo a repetir es muy poco digno darse de baja médica (supuestamente mintiendo) para no ir a trabajar y efectuar así "presión" a tus superiores para conseguir mejoras que no las han podido conseguir donde se deben conseguir, repito lo veo una actitud no digna sinó cobarde, y si la veo de niño pequeño, (ahora no me dais esto pues me enfado, a niño no gutta, ahora pupita tripita...) eso es lo que dais a entender y la verdad muy digno no parece, y una cosa mas kyra acatar órdenes esparte de vuestro trabajo (por supuesto ordenes relativas al trabajo y al buen hacer de la Policía) puesto que hay una jerarquía establecida diferente del trabajo que pueda haber en una empresa, hay unos superiores y hay que acatar (dentro de unas normas por supuesto) las ORDENES que se den, sinó esto sería como se sule decir el ejercito de Pancho Villa, Dignidad creo que estas equivocada con el concepto que tienes. Gracias por vuestra atención.
El funcionario | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 12:03
Senyor veo que comenta lo de irse a CNP , le comento que yo por mi parte estoy estudiando y entrenando para marcharme de aqui cambrils , y CNP pues seria interesante la verdad , o otros cuerpos que han demostrado ser profesionales al 100% sin que tenga tanta intromision politica...

Respecto a lo de la planificacion anual de horarios... Aqui no se planifica nada... se hace segun el dia al dia , y al final no sabes de que trabajaras mañana...
.. | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 14:27
no me quiero repetir, creo que ha quedado claro lo que se reivindica en anteriores comentarios, no pedimos mejores laborales ni salariales trabajando lo mismo, solo trabajar sin politizacion, sin gratificaciones extraordinarias si estas conmigo y amenaza de expediente si no lo estas, sin el poder discrecional coartado, cargos de confianza sin capacidad, provisionar plazas a dedo, sin criterio logico, sin formacion obligada en dias de fiesta de materias que no sirven para nada (donde venga un diputado del psc ha leer una propuesta de ley, por ejemplo), sin despilfarro unicamente electoralista innecesario, queremos trabajar con dignidad, con opinion libre, acatando ordenes coherentes, legales, con criterio, de alguien formado y capacitado para ello, donde la regidora y cap han demostrado que no lo es. Los representantes sindicales bastante hacen con luchar contra una pared de hormigon. Si como dices, tan buenas son nuestras condiciones laborales, (que no se realiza queja de eso), porque nos arriesgariamos a perder nuestro puesto de trabajo, tal como esta el patio, cuando lo facil seria acatar ordenes incoherentes en perjuicio de la ciudadania, pues por profesionalidad y responsabilidad, es nuestra obloigacion, para denunciar todas las irregularidades, algunas ya en los juzgados, otras aun no, como profesionales que somos. La responsabilidad que citas, queda manifiesta en esto, y que la mayoria de la plantilla es muy profesional y tiene responsabilidad, porque los servicios minimos quledan cubiertos. El estres es muy malo y se manifiesta en estas condiciones. Por que dimitio el otro cap de la policia, cuando aludieron motivos personales, (todo afecta), pero fue inteligente como persona, no tanto como jefe, pues salto del barco el primero, antes de que estallara. Espero que sirva algo la informacion, ya depende de ti creerla o seguir con lo mismo, Saludos igualmente, la educacion ante todo.
sdqparlo | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 14:55
Sabes lo que es la "obediencia debida".. obedecer una orden que sabes que está mal.. Eso es lo que no queremos hacer, pero claro.. como la "mamá" Forcadell ha de salirse con la suya, en vez de castigarnos en nuestro cuarto.. nos abre expedientes disciplinarios, que entre que se llevan a los juzgados y estos resuelven a nuestro favor ya te ha jodido la vida..

Que pasó con nuestro querido Carlitos Vaqué? Cuando el juzgado le dió la razón y lo absolvió de los cargos "falsos" que le imputaron ya fue tarde.. Había muerto hacía meses, no pudo ver su nombre limpio como lo vimos nosotros
Te seguimos queriendo Carlitos | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 17:17
Pues este niño pequeño se ha enfadado contigo funcionario, a partir de ahora voy a obedecer ciegamente las órdenes ilegales del jefe y la regidora. Venga, a aplicar tolerancia 0 y a denunciar a todo Dios. Preparar el bolsillo, que vamos a obedecer todo.
Me niego a ser un recaptador | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 17:41
Desde que se marchó Joan Bergedá, el tema se veía venir, ó quizás desde antes. La cuestión es que unos por otros, la casa sin barrer. Los políticos venga a chupar del bote, pase lo que pase, por eso no dimiten, tienen el pan asegurado, y estos que están ahora u otros en el próximo mandato harán igual, prometer hasta que se meten y después de metido, nada de lo prometido. Tan solo teneis que mirar un poco más lejos de Cambrils, caso Malaya, operación Pretoria, caso Millet, etc... la mayoría de ayuntamientos son corruptos, sólo van a beneficiarse todo lo que pueden mientrás están ahí y a los demás que les den..
Me alegro que hayais tenido la valentía de plantarle a cara al ayuntamiento. Mucha suerte en vuestra guerra, que en el fondo en la de todos.
DONDE MANDA PATRON NO MANDA MARINERO | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 12:13
Funcionario...no escibas mas rollos hombre...encima no sabes de misa la mitad,claro,como eres un esquirol tu solo escribes lo que ellos te dicen...CANSAS CHAVAL,CANSAS....tranquilo que los galones ya te los daran..seguro..aqui todo va asi...
Chiwaca | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 13:50
sdqparlo com es nota que el mal de panxa no et deix treballar però si escriure.
Apa xatu lo millor pel mal de panxa es la llimona, però sugur que si en veus molta et tornaràs mes àcid del que ets ara.
Per tan no tens remei, així qie agafa't una baixa definitiva que el poble ho celebrarà.
1+1=3 | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 15:12
et faig saber que no estic de baixa, espavilat, y en les meves hores de festa fare el que em dongui la gana, nomes faltaria, tu deus de ser dels que gaudiries manant en temps de la dictadura, doncs dos piedras, que aqui busquem la veritat, la democracia, m'agradaria veure la cara de llimona que deus tenir. No busco cap remei, no el necesito y et faig saber que fins ara no he faltat ni un sol dia a la feina, ho sento pero, cada dia al peu del canó, no em trobaras a faltar
no te enteras de na, no saps ni sumar | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 21:32
Eres SUPERINTELIGENT Y CON CLAROS PODERES RECEPTIVOS.
¿Tu que carajo sabes del motivo de su baja ?
Como me cansa la gente vomita palabras.
MJ | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 0:12
un dia en una cafeteria ,HACE UNOS DIAS,escuche comentarios a 2 (policias) algo de los interinos ,yo no lo entendi,pero despues de estar 1hora leyendo estos comentarios solo puedo decir que vosotros 2 no sois merecedores de llevar ese uniforme y espero que solo sean 2 de los 50 policas de baja.SINO VOSOTROS SOIS PEORES QUE VUESTROS JEFES.Espero que no tenga nunca que compartir cafeteria mas con ellos (porque les dire 2 cositas)AUNQUE LO DUDO PORQUE SUELEN IR BASTANTE AMENUDO
EOY DE CAMBRILS | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 15:49
para funcionario, de que hablas de sueldos, paraece que no hayas preguntado a CNP o PGC sobre sus sueldos, tambien estan quemadisimos, y llevan mas tiempo que la P:L: Cambrils dandose de baja, Pero como parece que tu sabes de todo, entiendo que debes ser un Rappel o algo por el estilo.Por cierto sabes que un PGC tiene acceso a un piso gratis y que no hace mucho tiempo tenian un economato en el que tenian de todo a mitad de precio, y ademas no pagaban ni luz ni agua ni gas? lo sabias? porque parece que sean unos pobres martires y que ninca se quejan de nada. No hace mucho en Andorra hubieron 20 kms de cola en la frontera porque CNP reivindicaban un sueldo digno y equiparacion con Mossos, o sea que no hables que al menos la P.L. Cambrils solo quiere mejoras de empleo y no de sueldo ya que eso es imposible porque estos sociatas ya han arruinado las arcas del Ayuntamiento.
Garzon forever | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 17:08
A ver, funcionario, no te enteras de nada. Ni soy policía, ni funcionaria, ni interina. Soy ciudadana. Y no es que tenga ningún problema en acatar órdenes, si tuviera que hacerlo, es que por dignidad jamás haría algo en contra de mis principios. Eso de la pataleta del nene, tan sólo el hecho de que lo compares con lo que está pasando ya me parece aberrante. Si a ti te va el rollo de tragar y aguantar... a mí, no sé, me recuerda demasiado tiempos atrás, digamos, fachas. Puede que a ti te lo parezca, pero no me va el ejército de Pancho Villa, ahora, la KGB tampoco. Gracias por tu atención.
Kyra | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 18:24
Para funcionario: ademas de todo lo que expresa Garzon, no te olvides de que PGC se jubila a los 55 años y puede seguir trabajando de conserje lo que cobrara dos salarios integros. Y ya de paso por que no meterse con el cuerpo de bomberos que trabajan un dia y tienen tres de fiesta, bueno esto de que trabajan es si sale algun servicio este dia y sino me quedo viendo una peli o durmiendo. Todo esto sea dicho con todo mi respecto y admiracion a todos ellos por su labor.
Llevo un bar y trabajo 15 h. diarias y un dia de fiesta a la semana
TABERNERO | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 19:38
Desde el lunes estoy siguiendo este culebron y he de admitir que estoy enganchado y leyendo los mas de 300 comentarios es para hacer un guion de la hostia.Pero ha llegado el momento que lo dejeis porque ya os estais,entre unos y otros ,escalfando demasiado y al final la mala leche de unos y de otros la experiencia me dice que la van a pagar los mismos de siempre.....el ciudadanito de a pie.¿Que hay politicos que no los sacas de su butaca ni con agua caliente y salfuman? Lo sabemos¿Que hay representantes sindicales que no dan pa mas?Lo sabemos¿Que la oposicion que se halle en ese momento se apunta a la fiesta? Lo sabemos¿Que hay un refran que dice...Eres mas vago que la chaqueta de un guardia? Lo sabemos.Slowlife amiguetes que hay mucha peña que lo esta pasando fatal y no se queja tanto.M'ha agradaria saber quants de tots aquets que anomeno s'han aixecat amb el gall i han anat a rompre?
un del terme | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 20:03
Para "sdqparlo" desde luego de momento el único que parece que dice algo con sentido eres tu, aunque sigo sin estar de acuerdo en la manera de efectuar vuestras reivindicaciones, además ¿quieres trabajar en una Policía Local que no esté politizada? pues que tengas suerte, porque de una manera o de otra, en mas o menos medida así son todas, pero te deseo suerte.
Para Chiwaca, creo que sigues pensando que soy Policía Local de Cambrils, te vuelvo a repetir no lo soy, ¿los galones? ya los tengo y desde hace bastante tiempo y lo de esquirol ya te lo he explicado en mensajes anteriores con lo cual vuelvelos a leer, por cierto si tu me llamas esquirol (sin razón claro) deja que yo te llame Avestruz.
Para Garzón forever, como me gusta contestarte a tí, cuando son cosas de C.N.P. o de G.C. se muchísimo mas que tu, al leer tus lineas solo puedo deducir que eres un perfecto ignorante del tema, G.C. si que tiene pabellones (pisos como tu los llamas) pero querido Garzon forever no hay pisos para cada uno de los G.C. que hay en toda España, para que me entiendas puede ser que haya un 20% aproximadamente (y si llega) de G.C. que opten a ese beneficio y ¿no pagan luz ni agua ni nada? me parece que puede ser que realmente estés enfermo y tu baja sea apropiada, señor Garzón Forever los G.C. pagan su comunidad su luz y su agua con lo cual informate porque no das una, y los de C.N.P. según tu cortaron el tráfico, imagino que si no podían hacerlo recibirían su correspondiente sanción y si no es así por lo menos no fueron tan cobardes como para darse de baja médica y esconder la cabeza bajo tierra como las Avestruces.
Para TABERNERO, enterate bien lo de la jubilación a los 55 años fue hace años, si no me equivoco los que salen de la academia como mínimo se jubilan a los 58 (y no se si ha cambiado en los últimos años para retrasarla mas aún) y lo que dices de los Bomberos, por favor habla con mas respeto que es un Cuerpo muy loable y hace mucho bien a la sociedad, no como tu que eres una Avestruz mas.
Para Kyra, ¿pero realmente sabes lo que está pasando? Kyra guapa piensa 40 PL no están a gusto (por el motivo que sea, con razón o sin razón) y su solución (mas que indigna) es darse de Baja médica perjudicando a supuestos ciudadanos como tu, espabila. Gracias por vuestra atención.
El funcionario | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 20:58
si no estas de acuerdo, estas en todo tu derecho, es bueno diferente opinion, eres libre de pensamiento, cosa que no tenemos en esta policia, o piensas como ellos o estas perdido. Quizas te falta informacion, si hubieses estado dentro de esta olla, con presion y amenaza constante, con fines unicamente politicos y recaudatorios por un lado, sangrando al pueblo por un lado, y malgastando caudales publicos para lavar la imagen de desgaste por otro, quizas pensarias de otra forma si supieras todos los pasos e intentos en vano que se dieron anteriormente. Hay muchas irregularidades ya en juzagados, pero por ponerte un ejemplo, yo estoy a favor de denunciar infracciones, por supuesto, pero siempre con coherencia, proporcionalidad y el poder discrecional y con la experiencia de 15 años de servico en los fcse, es un pequeño ejemplo, no me pueden manipular de esta manera, yo soy el que estoyh en la calle, un profesional, no soy una marioneta manipulada por tres o cuatro incompetentes, faltos de experiencia desde un despacho. Sobre la politizacion, quizas no me exprese del todo bien, se que pasa en muchos estamentos policiales, pero que el abuso se produzca en todos los lados, y parezca que se haga con normalidad, no quiere decir que sea impune, y no me refiero solo al sangrado a la ciudadania, es solo una pequeña parte. Hay mas informacion que ya saldra en su momento. Tu opinion es libre pero no es bueno afirmar sin tener toda la informacion. Suerte, gracias pero no la necesito, puedo dormir muy tranquilo, mi conciencia esta muy limpia, dudo que asi la tengan los que no asumen su responsabilidad, y se aferren a su butaca politica de la que no saltan ni con aceite y sin bajarse un euro del sueldo astronomica y que se subieron un 15% sino mas, un minuto despus de jurar su cargo. Es muy lamentable y vergonzoso . Asi va este pais.
sdqparlo | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 11:22
Un del termeno, no se que vol dir rompre, pero si se que m haij aixecat a les 5 del mati i lo primer que haig fet al arrivar a la feina a estat anar a replagar tres cossos de tres joves a la carretera i despres dir-lis als seus pares que ja no els veurien mes amb vida. Aixo si que rompre.
tot ja es prou penos | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 21:13
MISSATGE PELS CIUTADANS: QUE US QUEDI CLAR QUE EL QUE ENS PROU CUPA ALS POLICIES NO SÓN ELS DINERS ACTUALMENT, SINÓ LA DIMISSIÓ DE LA REGIDORA SRA. FORCADELL I DELS SEUS 3 COORDINADORS QUE VA ESCOLLIR DE FORMA DESPROPORCIONADA PERQUÈ AMB 3 ANYS DE LEGISLATURA NO N'HA ENCERTAT NI UNA, I AIXÒ ES POT DEMOSTRAR. NO VOLEM CONTINUAR TENINT PRESSIONS POLÍTIQUES PERQUÈ NO RETIREM VEHICLES, PERQUÈ NO DENUNCIEM, PERQUÈ NO FER RADARS... VOLEM DONAR UN CORRECTE SERVEI AL CIUTADÀ PRESTANT MAJOR SERVEI A LA VIGILÀNCIA, PREVENCIÓ I SEGURETAT, QUÈ ÉS ALLÒ QUE US MEREIXEU.
Crec que aquest punt els ciutadans de Cambrils l'heu de tenir clar. Salutacions.
Bruna . | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 21:16
la Forcadell va para ser la proxima alcaldesa sino ya veran ,y no haran falta policias , porque Cambrils sera una ciudad fantasma , su población habra huido
socorro | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 21:42
UN DEL TERME Si quiere que lo dejen no de pie haciendo preguntas
CONCLUSIÓN
Cuando la policia quiso que interviniera el alcalde,este hizo oidos sordos.
Ahora que a visto peligrar las arcas municipales,(bajas,menos policias poniendo multas,grua sin retirar vehiculos) ahora si que quiere invulcrarse.
Sr. alcalde menos excursiones i menos inaguración de calles y mas hacer los deberes de casa NUESTRA CASA.
Jose a secas | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 21:50
Laura dimite ya, para estar en este cargo hay que tener un poco más de educación.
educada | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 22:49
Para "un del terme", desde luego me quito el sombrero, eres el único que ha dicho algo con sentido y bien clarito. Gracias por vuestra atención.
El funcionario | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 23:07
Regidora li sona d´alguna cosa aquest comentari "el que esta passant ara es com les varius quan es desimflamen el dolor passa, això passarà" ho diu tot, crec que vostè es incapaç de autoquestionar-se i reconeixe res, deixant pel camí a qui convingui. Actitud totalment encontrada amb el que predica. Marxi acompanyada del seu servol, un grup de persones no vinculades a la policia li agrairien i no faci mal els pobres policies que ells no en tenen culpa de la res
un de tants indignats | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 23:41
Defender a la laura que ahora seguiran sus indicaciones los senyores policias, tachan nos van a j....... por todos lados,o los ciudadanos de cambrils hacemos algo o esta senyora se carga al pueblo a multasz a por cierto de quien os creeis que a sido la feliz idea de no dejar estacionar a las motos en el paseo miramar , listros defensores de la dignidad del ciudadano .
hasta los....... | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 9:15
Entreu, no té desperdici:

http://www.diaridetarragona.com/costa/044947/cambrils
/ingreso/1505/euros/diarios/multas/ultimos/anos

Mentiders ?? DIMISSIONS JA !!
Otro gallo cantaría | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 9:41
Mireu aquesta setmana , només m'he estat trobant interints,
ha parat els cotxes per a que passessin els vianants abans d'arribar al pas de peatons, mentres passavem "Bon dia" "Bona tarda" EDUCACIO. I aquests aquesta setmana la gent se'ls esta mirant raros, i no tenen perquè.
Res més a dir dels interins
VIANANT | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 9:42
creo que ha llegado el momento de cojer el relevo a las reivindicaciones de la policia, no nos merecemos estos politicos, la gestion en estos tres años ha sido nefasta, si se esta informado, es obvio que se han cometido infinitas irregularidades, varios articulos hacen mencion de ello en diversos medios, no solo ahora, ya hace tiempo, hay varios contenciosos abiertos contra la vulneracion de pactos, convenio y demas. Es hora de tomar el relevo y que alguien, la oposicion, plataformas anticorrupcion, quien sea, no se trata de colores politicos, coja el relevo y la ciudadania nos manifestemos en contra de esta falta de transparencia y mala gestion de los recursos de los ciudadanos, en contra de este abuso constante hacia nuestra policia. La policia ya ha hecho bastante, arriesgando sus puestos de trabajo, lo han hecho, ac ertadamente o no, quizas habian otras formas o quizas no, en esto no tengo informacion suficiente, el caso es que lo hicieron y gracias a ellos ha salido todo a la luz publica, me siento orgulloso de esta POLICIA LOCAL DE CAMBRILS, quizas no era el camino, pero arriesgan en pro de la transparencia politica, en pro de los no abusos, en pro de la ciudadania. Ha llegado el momento que el pueblo de cambrils nos manifestemos, no esperemos otro año con esta mala gestion, si hay crisis, esta ayuntamiento esta en doble crisis, y ellos siguen despilfarrando innecesariamanete. Me da igual si sigue el tripartito, pero no con este alcalde ni con esta regidora.
responsabilidades politicas por favor | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 10:39
Creo que SI o SI,tendremos que aguantar a ésta pandilla del ayuntamiento un año más seguro, porque de dimitir RIEN DE RIEN. Solo me alegro de que pronto me marcharé a otro sitio a vivir, porque Cambrils, ya no me ofrece nada interesante, si no todo lo contrario. Cambrils está manejado por unos cuantos del pueblo, y los demás a mirar.
Ellos se lo guisan y ellos se lo comen | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 11:28
"Rompre" es una expressió que sentia dir al meu avi quan agafava la aixada i s'en anava al tros."Me'n vaig a rompre" deia el home.Mare de Deu alló si que ere fer feina.Tres joves a les 5 del mati "me huele"que anirien fins el cul de tot i estic amb tú que te que ser dur pero es la feina que has escollit.Dit aixó "Cuando el rio suena,agua lleva"seguro que algo pasa por lo que percibo hay un mal-estar generalizado entre vuestro colectivo,pero otra vez la experiencia me dice, que todos estos que os estan empujando a liarla cuando llegen a su objetivo... "si os he visto no me acuerdo."Recordar que el hombre es el lobo para el hombre. Estoy ansioso por ver como acaba ,total hace mucho tiempo que deje de creer tanto en unos como en otros.
un del terme | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 11:34
Es parla molt de que si el sou, de que si els obliguen a treballar i ara es fiquen de baixa, i moltes coses mes que ara no em venen al cap. El sou senyors, espanya es la que menys cobra en aquest aspecte i la que menys respecte se li te.

SI porten 6 o 8 anys amb el mateix sou, no creieu que tot aixo no es per aixo i mes amb retallades que hi hauran ara per tot arreu, no ho crec.

Aqui es parla de coaccions. Es parla de canvis obligats per decret del qual el conveni deixa d'existir per aquesta senyora. Es parla de favoritismes i amiguismes, i premis en diners de gent que no s'ho mereix. Es parla de planificar uns serveis completament recaudatoris com per exemple el servei de grua amb un agent. Es parla de gent no autoritzada (no de gent policia ja que tots el policies poden accedir a la base de dades) si no a gent externa segurament. No es parla de voler un aument de sou, ni de una comissaria més gran per exigències del servei i de la ciutadania, no es parla de que els obliguen a treballar, i aqui només hi ha una veu per què desde l'alcaldia no pot valer.

Hi ha un plantejament bo per part de la regidora que es el de proximitat a la ciutadania, però es una manera de treballar que politicament s'ha de portar per bon cami deixan treballar a la policia i sobretot, no desautoritzant als agents davant dels ciutadants. Aspectes com patrulles davant d'una tenda tot el dia no es correcte ja que hi ha que prioritzar els serveis i més si no hi han patrulles suficients per cobrir sectors.

Un altre punt son els agents interins. Agents auxiliars de policia ni mes ni menys però no deixen de ser agents de policia. Si estem parlant que els agents professionals es senten titelles imagineuvos els interins que no poden dir ni mu, ja que si diuen algo posiblement ja no tornaran a vestir l'uniforme de policia de cambrils. Els utilitzen com volen i realitzen serveis exclusius per mandat politic, que no es un altre que la regidora i els seus interessos.

Senyors! la llei 16/91 explica molt be quines son les funcions de la policia, i no es precisament rebre ordres d'adalt. Hi han varies policies que han obert diligències a regidors i a alcaldes per il·lícits penals. La policia no es casa amb ningú i ja pot ser qui vulgui que si s'ha d'emportar per endavant estigueu ben segur que així es faria.

La policia ha de ser íntegre. I aquesta us ben aseguro que ho es. No serà una policia gran, però si es una gran policia, plena de gent amb ganes de treballar i molt professionals. No ho dubteu pas.

Regidora Laura Forcadell, està molt equivocada amb la política de poder fer el que vol i quan vol, està molt equivocada de posar de cap de policia a gent incopetent i que els contracta per que`sap que podrà fer el que vol amb ells. ESTÀ MOLT EQUIVOCADA, PERÒ MOLT!!!!

Per aquells que han realitzat comentaris que són personal de l'ajuntament, si us plau això no va per vosaltres i deurieu de donar suport als companys de l'ajuntament ja que el dia de demà podrieu ser vosaltres, no digueu que si això que si lo altre, etc.. el dia que vau fer les oposicions haver-vos presentat a policia, que el que oposita ja sap a on va i totes les característiques que comporta la feina a la que opta. M'agradaria veure a més d'un que parla per aqui davant d'una navalla sobtada o revolcant-se pel terra per fer un detingut.

Per a altres i ja ho dic així, ja que són comentaris que no m'han agradat, es que no sóc de cap partit polític, ni de dretes ni esquerres ni res ni hosties. No em decanto per cap partit polític en particular.

I per finalitzar només dir que primer som persones i segon som el que volem ser.
visc a cambrils | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 12:48
Que dimita ya la Forcadell! y procurad recuperar a Joan Bergada que nunca debío marchar!
ciudadano de cambrils | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 14:27
DESPRÉS DE LLEGIR AQUEST COMENTARIS EL QUE MÉS EM SORPRÉN ÉS QUE L'OPOSICIÓ NO FACI UNA MOCIÓ DE CENSURA, QUE AQUESTS POLÍTICS ACTUALS DEL NOSTRE CONSISTORI NO DEMITEIXIN TOTS ABSOLUTAMENT TOTS JA QUE HAN DEMOSTRAT LA SEVA INCOMPETÈNCIA EN LA GRAN MAJORIA DE LES REGIDURIES. RECORDEM QUE LES 4 PROFESSORES D'ADULTS TAMBÉ VAN ACABAR AL PSIQUIATRA, PART DEL DEPARTAMENT DE BENESTAR SOCIAL TAMBÉ VA ACABAR MALAMENT I NO HI HA RES PITJOR QUE TENIR UN CÀRREC I FER-NI UN MAL ÚS AMB PREPOTÈNCIA , AMB MENTIDES , PENSANT QUE SÓN ALGUNA COSA I NO PENSEN QUE ESTAN ON ESTAN PER UNS VOTS QUE AVUI ELS TENS I ALS 4 ANYS JA NO ELS TENEN. AH! I ES DIUEN D'ESQUERRES, NO EM FEU RIURE.....
L'ESTEL | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 16:00
Ahora si me queda claro. La culpa es de la Policia por quejarse. Que no veis chavales que la prepotencia del alcalde es más fuerte que su dignidad. No se lo que hubiera hecho yo en vuestro caso, pero os aseguro que yo no tengo vuestra paciencia. Ánimo chicos, POR UNA POLICIA ANTICORRUPCIÓN, VIVA LA POLICIA LOCAL DE CAMBRILS!!! A ver si aprenden en otros municipios, que hay mucha mierda e intereses. Valor, el tiempo os dará la razón, de momento y aunque no sirva de mucho teneis mi respeto y admiración.
ramon robles... | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 17:52
Funcionario; aqui demuestras y a lo mejor es por que estas ofuscado, que lees solo la parte que te interesa criticar, en mi comentario he dicho "con todo mi respecto y admiración", la misma que me mereces tú como persona ya que tal como te expresas se delata quien eres y lo dicho es verdad. Todo esto es un comentario, no una critica. Te conozco a ti y a sdqparlo y se que los dos sois buenos professionales en vuestro trabajo, lastima que no esteis del mismo lado, juntos formarias muy buen equipo.
TABERNERO | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 21:59
La manera més efectiva de fer FORA un politic es la MEMÒRIA, per que fins que no acaben mandat aqui ningú dimiteix. A les properes eleccions FEM MEMÒRIA i ni un vot pels responsables de tot aquest enrenou. Així aprendrien una mica d'educació i se'ls hi rebaixarien els fums, sobre tot al 10 pare.
Saura igual ho faria millor... que ja es dir molt | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 2:03
Para TABERNERO, claro que he leído con detenimiento tu mensaje, pero es muy facil decir "ese tio es un mentecato pero con todo mi respeto por supuesto" en tu mensajes con todo tu respeto das a entender que los bomberos se pasan las guardias viendo pelis (pues ojalá sea siempre así porque ello significara que no tendrán que ir a sofocar un incendio o para sacar un cuerpo atrapado en un amasijo de hierros en un accidente) además mucho de "sus momentos de pelis" se lo pasan entrenando y perfeccionando sus técnicas de trabajo.
Por otra parte que manía teneis algunos de este "foro" en pensar que pertenezco a la Policía Local de Cambrils, pues no no pertenezco a este Cuerpo y suponeis que soy alguien que no soy, si no me equivoco nadie de esa plantilla me conoce aunque igual hemos coincidido trabajando. (aunque lo dudo). Un saludo para los AVESTRUCES CHIWACA, KYRA y GARZON FOREVER. Gracias por vuestra atención
El funcionario | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 15:17
VIGILEU POLICIES QUE US POSARAN UNA QUERELLA CRIMINAL, I PER DEFENSAR-VOS PREPAREU CALÉS.................. COM A ELLS NO ELS HI COSTA GAIRE GUANYAR-LOS VENGA A TIRAR DEL CARRO............. SORT QUE SÓN D'ESQUERRES !. SEGUR QUE HEU PLORAT MOLT, DONCS ARA QUE PLORIN ELLS. QUI FA MAL, AL FINAL HO PAGA I AQUESTS N'HAN FET MOLT
LILA | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 16:36
no es que tenga mucho conocimiento de la realidad pero esta claro que algo pasa si bien la oblijatoriedad de que pongan multas ,si bien los hay que cobran sobres ,o hay cargos de confianza que se columpian ,pero hay una cosa que si se la policia no tiene que tener miedo den nadie creo yo ,por consiguiente si hay pruebas de algo mal echo es tan facil como denunciarlo a la fiscalia con un par de huev........ como tiene que tener un hombre y con nombre y apellido y si no lo haceis es que no mereceis ningun respeto o es que sois unos gallinas ,por consiguiente no tendriais que ser polis,
miki | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 16:51
Se habla mucho, pero creo que como politicos votados por los ciudadanos de Cambrils ,o policia pagada con los impuestos de todos,ninguno de los dos a tenido la dignidad o valentia con la cantidad de medios de infomación de informar de lo que realmente pasa,o es que realmente es una cortina de humo para no dejar ver alguna otra cosa rara , creo que Cambrils se merece mucho mas que estas ñinadas , el Sr. alcalde tiene que saber que si un miembro de su equipo no funciona que lo cese , y si es un plante de la policia ,por muy funcinarios que sean susistema sancionador tiene que haber , Cambrils se merece que se pongan los punto sobre las is,que todos cobran sus buenos sueldos.Gracias
un parado que ya no cobra | Contestar aquest comentari! | 23/5/2010 - 8:24
Funcionario, a ver si enteras, porque parece que sólo entiendes lo que quieres, y en eso te empecinas, como los borricos. Te repito que ni soy funcionaria, ni policia, etc..., así que me parece de muy mal gusto que te refieras a mi persona como avestruz, cosa que por otra parte, será tu ilustre progenitor. Entérate de una vez que no me interesan tus opiniones, y así como yo me olvido de ti, (créeme, eres fácilmente olvidable) hazme el favor de hacer lo mismo. Aquí el tema es apoyar la policía local de Cambrils en su lucha, y si a ti no te parece que lo merezcan, allá tú, pero deja de buscar tus minutos de gloria a costa de meterte con el resto de los que comentamos en el foro cuando se te acaban los argumentos. No voy a perder más tiempo contigo, y te agradecería hicieras lo mismo. Y me importa un rábano que me prestes atención o no. Engorda tu enorme ego con la atención de otros.
Kyra | Contestar aquest comentari! | 23/5/2010 - 10:27
Para Kyra, lamento mucho haberte ofendido, recibe mi mas sinceras disculpas, hay mucha gente aquí que tiene opiniones dispares, y hay muchas que opinan lo contrario que yo, pero con algunas se puede conversar y aunque no comparto su punto de vista por lo menos argumentan su punto de vista, yo te explicaré porque he sido tan insistente en esta especie de debate, yo vivo en Cambrils y trabajo en el amplio mundo de la Seguridad pública (y no soy Policia de Cambrils) y estoy radicalmente en contra de que un policía se dé de baja sin motivo médico, tansolo como una medida de presión, de una forma reivindicativa, yo lo veo como una cobardía (es mi humilde opinión) creo en los derechos de los Policías pero como he dicho anteriormente nuestro trabajo no es como el de una Empresa, hay que tener mas responsabilidad, si un tabernero se da de baja, me voy a otra taberna y el que acaba perdiendo es el no el ciudadano, además el tabernero deja de cobrar ese día, el Policía que actúa de esta forma sigue cobrando y perjudica al ciudadano, según tu eso es Dignidad, estoy totalmente en contra de tu opinión pero no sabes rebatir e insistes demasiado, dices que no eres Policía de Cambrils pues ¿porqué insistes tanto? yo opino porque entiendo algo del tema, ¿tu que excusa tienes? todo el mundo puede opinar claro, pero cuando dices que eres una mera ciudadana parece que te va la vida en intentar defender la actitud de darse de baja para quejarse (haciendo una supuesta huelga encubierta) y si te sientes ofendida, no entres en el juego, por cierto te he llamado avestruz a ti y no a ningún familiar tuyo, dime lo que quieras a mi, que yo te puedo responder, pero deja a las familias aparte ten un poquito de compostura y DIGNIDAD, y por si no queda claro deseo de corazón que la situación se solucione y apoyo cualquier mejora que se pueda hacer a la Policía Local de Cambrils, pero no a cualquier coste, recordad sois Policías no mercenarios. Gracias por vuestra atención.
El funcionario | Contestar aquest comentari! | 23/5/2010 - 21:34
Funcionario, se te ve mucho el plumero sociata de tripartito... que también te pagan gratificaciones extras por no hacer nada? Es que te van a echar si los sociatas saltan de la poltrona? No eres imparcial, eres parte interesada y quieres convencer de algo que no tienes razón. Los policías de Cambrils se merecen algo mejor, se merecen que les dirija un policía sensato y coherente, y que les mande un concejal/a que sepa lo que hace y que no quiera utilizarlos a su antojo como su guardia pretoriana. Por qué los putean tanto y en cambio la Forcadell i el "Mosso" ganan pasta gansa cada mes? Que lo digan todo y cuenten cuanto ganan, que deberíamos saberlo porqué són cargos públicos. Por qué lo esconden? Qué temen que el pueblo se les eche encima?
Yo sí soy funcionario | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 13:47
Mira "funcionario", a la Kyra sembla que li vagi la vida quan defensa l'actitud de la Policia Local de Cambrils, però tu sembles la Regidora de Seguretat Ciutadana.
No se per a quin cos de seguretat treballes, però es clar que no tots són iguals i sembla que tu estiguis una mica resentit amb el teu.
Mira jo crec que si la situació s'ha tornat insostenible per la gran majoria dels membres de la Policia Local, el millor que poden fer es donar-se de baixa, tant per la seva pròpia seguretat com per la de tots els ciutadans de Cambrils.
Tot això afecta directament en la conducta emocional del seus menbres i si un policia no està la 101% millor que es quedi a casa fins que es posi bo.
No veus el perill que pot suposar i la imatge que pot donar 80 policies desmotivats actuant al carrer???
Afirmes que entens del tema, però jo crec que pels teus comentaris mostres que ets un INCONSCIENT!!!
Si entren a casa meva o al meu establiment dues persones armades per robar-me, FUNCIONARIO, jo no vull que la meva integritat física o la de la meva familia estigui en mans d'uns agents desmotivats i amb la ment a un altre lloc perquè la Regidora de Seguretat Ciutadana no sap o no vol posar fi a aquesta situació.
Tu si???
NO M'HO CREC.
rocky | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 9:31
Para "yo si soy funcionario", ¿que no soy imparcial? claro que no, en eso te doy la razón, tengo mi opinión y creo que la he dejado bien clara. ¿Que si soy sociata o del tripartit? nada mas lejos, sinceramente creo en la política pero no creo en ningún político, das a entender como otros que de alguna manera soy funcionario del Ayuntamiento de Cambrils, vuelvo a repetir solo vivo en Cambrils pero no dependo ni funcionalmente ni monetariamente ni orgánicamente del Ayuntamiento de Cambrils. Sobre lo de la pasta gansa de "la Forcadell" y del "Mosso" (imagino que es el jefe de la Policia Local de Cambrils), me hace mucha gracia parece que no lees mucha prensa, ¿porque esconden su sueldo?, culturizate un poco y en el DIARI DE TARRAGONA DEL DOMINGO 23 de mayo vienen detallados los sueldos de los políticos "mas importantes" de la provincia de Tarragona y de los Jefes de las diferentes Policías Locales, Alcalde de Cambrils 60000 euros al año, (el de la Forcadell no sale pero imaginaras que cobrará menos que el Alcalde) pero, si sale el sueldo del jefe de Policia Local de Cambrils, 34000 euros al año si lo divides en 14 pagas, aproximadamente son 2400 euros al mes y si no me equivoco al mes un PL de Cambrils cobra 1800 euros (hay 600 euros de diferencia desde un PL al jefe de PL de Cambrils, pero claro hay que mirar que por encima de un PL hay un Caporal que cobra mas que un PL y despues hay un Sargent que cobra mas que un Caporal y luego ya viene lo de subinspector e inspector, creo, en esos cargos ya me pierdo el orden que llevan, que por supuesto cobran mas que un Sargent hasta llegar al sueldo de jefe de Policía), cabe destacar, que de las demas localidades que han publicado en el Diari, es el jefe de Policía Local que menos cobra, (Salou 71280 euros al año, Vila-seca 39111 euros al año, Cunit 80703 euros al año, Amposta 47490 euros al año, Valls 49781 euros al año, Tortosa 63573 euros al año, Reus 70962 euros al mes, Tarragona 82649 euros al año) ¿que te parece "yo si soy funcionario"? de momento parece que es el que menos cobra de los jefes de policias locales de Tarragona, informate antes de hablar, es facil hablar por hablar, por políticos que hablan como tu, yo no creo en ellos, por favor antes de decir chorradas piensa con lo que te está sujetando el cuello.
Para "Rocky", primero, AMO a mi Cuerpo Policial, y desde luego me siento ORGULLOSO Y HONRADO de llevar el uniforme que llevo, que no todos los Cuerpos son iguales está claro, me gusta tanto el mio que yo nunca me he planteado el "cambiar de chaqueta" y también he pasado épocas malas y he tenido superiores nefastos pero, he aguantado como muchos, y he luchado en la medida y con el modo correcto y aquí sigo AMANDO mi Cuerpo Policial (y eso que mis condiciones laborales son muchiiiiiiiiiisimo peores que las vuestras, en equipamiento, sueldo, horarios, vacaciones...), lo de darse de baja es no respetar al ciudadano y no respetar vuestro uniforme, Rocky inconsciente eres tu al decir lo peligroso que es tener en la calle a un grupo de PL con una conducta emocional variable o inestable, estamos hablando de personas que llevan un arma, repito RESPONSABILIDAD, pues no se en vuestro Cuerpo Policial, pero en el mio si alguien se da de baja médica por motivo psicológico lo primero que hacen es retirarle el arma, y si se observa conductas emocionales inestables se le lleva a un psicólogo concertado y hacer test psicológicos para ver si esa persona puede portar un arma de ahí en adelante, es muy grave lo que dices, estas dando a entender que hay gente en vuestra plantilla que no puede llevar armas o simplemente que no puede ser Policía por favor que lo mire bien quien lo tenga que mirar (hay servicios de los PL que estan cerca de niños, regulando el tráfico a la hora de entrada y salida de los colegios, a ver si esta emocionalmente inestable y hace una locura, por favor seguimiento de los PL de baja psicológica, que por lo que da a entender Rocky pueden hacer una locura, esto es MUY SERIO). Y por cierto uno de los trabajos duros de un buen policía es no esperar una palmadita en la espalda (aunque siempre va bien) para motivarse y hacer bien su trabajo, la vocación debe ser la principal motivación de un Agente. Y de verdad parece que los esten matando en esa comisaría, si es así los que no estén a gusto pues cambio de lugar o de trabajo y que se repongan. Gracias por vuestra atención.
El funcionario | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 19:02
Funcionario, manipulador.. no tienes ni idea. Eso es mentira. Si el subjefe gana unos 60.000, el jefe de la policia cuanto debe ganar? Pues + o - lo mismo... y la regidora? Imáginate!!!! Esos datos son falsos, ´dados por el ayuntamiento. El 'Mosso' se está haciendo de oro, como el subjefe, la regidora, el del cargo de confianza... y ojalá nosotros ganáramos 1800EUR al mes. Estamos en 1650EUR. Que saquen los números oficiales, y no lo que les interesa. Ah, y leo la prensa cada día, para tu información, nuestro futuro sale cada día en la prensa, y a partir de hoy cada multa 200EUR. La Forcadell ya se frota las manos... dineeeers...dineeeers... Tú eres un manipulador, adulador de los que mandan, pero tranquilo, ya caerán, y tú con ellos. Ven a dar la cara y hablamos de todo esto. Acércate a Cambrils y aparca mal, que tenemos una 'receta' de 200EUR para ti. Listo, más que listo!
Yo si soy funcionario | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 21:05
Mira funcionario es inútil dialogar con tigo porqué se ve claramente que estás vendido a no se que.... i a ver si no crees todo lo que lees porqué la información casi siempre, por desgracia, está distorsionada para confundir a la gente.
Si es verdad que perteneces a ese amado cuerpo tuyo sabrás que el sueldo que publica el Diari de Tarragona del Cap de la Policia Local de Cambrils (34000EUR) es una mentira, si el segundo de abordo cobra un poco menos que lo que dicen que cobra el alcalde que son casi 60K. Todo mentiras para confundir a la gente, a saber lo que realmente cobra el alcalde.
Y se ve claro que a ti tambien te gusta confundir, pero lo tienes claro.
PASANDO DE TI....
rocky | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 21:17
Buenas tardes:
En cuanto a lo que pasa en la Policía Local de Cambrils no voy a opinar. En cuanto a los sueldos de los Jefes de Policía Local si. Y concretamente he de decir que hay muchos errores en el artículo del Diario de Tarragona y sobre todo relacionado con el del Inspector Jefe de la Policía Local de Cambrils que es..... MENTIRA.
Gracias.
Qualsevol | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 21:41
yo soy PL y por fin alguien a dado en el clavo.Si estan de baja por presion de los mandos ,se pediran el alta voluntaria (PORQUE ALLI NO DIMITE NI EL CHACHO)sin estar a 100 por cien y en este trabajo si no estas bien, puedes ser una bomba de relojeria .Si no que se acuerden de "LA ESCOLA".
COMPANY | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 22:08
Para Rocky y para Qualsevol, bueno que facil es decir eso es mentira, nene no gutta, lo siento mucho pero me creo antes a un Diari de Tarragona que da la cara, que hay una persona detras de un artículo con nombres y apellidos y al que se le puede rebatir y te puede contestar (decirte de donde a sacado la información y como la ha contrastado) antes que a un "Rocky" y a un "qualsevo" que dicen "...eso es mentiiiira..." "...nos estan engañaaaando..." "...todo el mundo se ha puesto en contra nuessstra..." claro ahora es una confabulación mundial, tened cuidado que seguro que la crisis mundial ha sido consecuencia de la situación insostenible que se vive en la comisaría de Cambrils, por favor señores, tengo un poquito mas de mundo como para dejarme convencer por las tonterías que decis, me remito a hechos, y los hechos me lo aportan los datos y la experiencia cosa que por lo que se ve no teneis ninguno de vosotros. Vuelvo a repetir mejoras laborales para los Policías ya, y si hay responsabilidad política en el "supuesto malestar" de la plantilla, dimisiones ya de responsables políticos, siempre que sea verdad, porque si los argumentos son como los de Rocky o los de Qualsevol, "...eso esta mal porque si..." "...eso es mentira porque no me gusta como suena..." por favor madura, lee, culturizate, ¿confusión? la que me provocas cuando leo lo que pones. Gracias por vuestra atención
El funcionario | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 0:19
En verdad os digo hijos del mundo, que yo EL FUNCIONARIO soy el possedor de la verdad, y que todo el resto de los mortales sois unos IGNORANTES.
Madre mía, eres el omnipotente y todopoderoso EL FUNCONARIO, Dios Salve a Usted Muchos Años, igual que al alcalde y a la señora regidora.
AMEN | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 14:29
Funcionario... eres un esquirol!!! Un manipulador!! Debes tener mucho tiempo libre porqué siempre estás tocando las narices... anda vete a trabajar y déjanos luchar por lo nuestro.... y tu a cobrar tus gratificaciones... impresentable!!
IMPRESENTABLE! | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 20:58
Esto es lo que pasa cuando no se tiene ni idea de lo que está pasando en realidad. La gente opina y opina sin tener base informativa, oyen campanas de iglesias que no existen y como despotricar es gratuíto, pues venga.
Qué fácil es insultar a la Policia y tacharlos de mercenarios cuando la tiranía procede de la cúpula política.
Recordemos que la regidora fue la que ordenó la famosa tolerancia "0" para acribillar el pueblo con fines recaudatorios, pero claro, cuando los ciudadanos se quejaron ella misma se ocupó de decir que la culpa era de la policía, que se le había interpretado mal (toda la plantilla????) hipócrita.
Entre otras perlas.
Perlas | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 8:54
Funcionario ...rocki.. teneis que saber que tanto el Sr. alcalde como el capo de la policia .
cobran el jornal min. interprofesional inpuesto por el gobierno
cunplel su trabajo por amor a Cambrils y para defendernos de las injusticias a todos los ciudadanos o sea como todos los politicos
antiseptico | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 13:03
Hoy un policia local de Cambrils me ha perdonado la vida. Si tan solo, por estar en la Plaza de Carlos Roig, esperando que saliera mi hija del colegio. No ha tenido ni la decencia, ni dignidad necesaria para bajarse de su moto, y decirme con educación que me quitara de ahí que estaba mal aparcada. Tan solo se ha puesto detrás de mi de manera desafiante, retadora, comportandose como un chulo sin educación. Y a éste le pagamos los ciudadamos de Cambrils el sueldo?. Que bien domesticados los tienes Laura Forcadell
Dulcinea | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 15:06
Era un agente interino, te lo aseguro. Estamos cansados de la actitud de los interinos. ¿cómo identificarlos? Pués si te viene uno mira si lleva arma o no, y si no la lleva, es un interino y vigila, porqué algunos van a muerte, y parece que les vaya la renovación.
Harto de los interinos incompetentes | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 20:55
Para el funcionario, lo que está claro funcionario es que tienes mucho tiempo libre y te preocupa demasiado nuestra situación, y como dices que no perteneces a nuestro cuerpo, igual eres de la regiduria para rebatir i desempañar lo que habeis hecho. La verdad es que me gustaria ver como te desemvolverias tu en nuestra situación, no vale la pena gastar el tiempo contigo, dejanos luchar por nuestra causa o unete a ella, pero no desestabilices. La dictadura acabó hace años y somos un cuerpo civil con derechos y obligaciones deacuerdo con la legalidad.
basta de ya | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 17:06
Para funcionario.. la verdad que el nombre te va que ni pintado.. estás siempre por aquí, tu si que eres funcionario.. que no "curras"??? Y lo del sueldo publicado es mentira..
Un agente raso de cambrils cobra mas 38.000 EUR brutos... como va a cobrar el jefe 34.000EUR..
Venga hombre.. habla de lo que sepas..
Para funcionario | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 17:19
38000EUR bruts? Tios aixó es una pasta.Pasta que surt de les butxacas de la gent.Ai,Ai.Ai, a veure si al final tindrem que ser el ciudadans de cambrils els que us tinguin que demanar explicacions?Aixó sí,a tots, tan als de dalt com els de baix pasan pel mig i fins i tot als que s'amagen darrera les cortines que per mi son els que tenen mes culpa.
poc i mal repartit | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 21:02
Que sepa todo Cambrils que la tensión en comisaría es bestial, la desmotivación es enorme y empieza a ser un peligro salir a trabajar así, en estas condiciones laborales. Todo gracias al nuevo jefe y a la Forcadell. Que alguien haga algo, porqué esto puede ser mucho peor. Es un peligro trabajar así, porqué los afectados somos los propios agentes y los ciudadanos. Mientras el jefe y la regidora siguen sin hacer nada, presionando y llenándose los bolsillos. Eso sí, de momento han quitado el servicio de grua, de manera que esto ha servido para quitar el servicio de grua. Todo fachada, en unos días volverá. Y desde hoy las denuncias suben casi todas a 200EUR. Si aplicamos la tolerancia 0 que nos piden jefe y regidora esto será un caos.
un PL desmotivadísimo | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 21:10
PARA FUNCIONARIO, EN TARRAGONA CIUDAD HAY UNA FRASE POR LA CALLE DESDE HACE AÑOS QUE DICE ASI: ¨MIENTES MAS QUE EL DIARIO ESPAÑOL(AHORA DIARI DE TARRAGONA¨SI TU TE FIAS DE UNA PAGINA DE UN PERIODICO , QUE NO CONTRASTA LAS NOTICIAS Y QUE SOLO PONE LO QUE LE PASA UN POLITICO O CAP DE PRENSA DE UN POLITICO, APAGA Y VAMONOS, PORQUE UNA DE LAS COSAS QUE ENSEÑANEN LA UNIVERSIDAD DE PERIODISMO ES QUE SE HAN DE CONTRASTAR LAS NOTICIAS PARA SABER SU VERACIDAD.
ESTO ES LA BOMBA | Contestar aquest comentari! | 26/5/2010 - 21:54
QUANDO VAYAIS A LA PLAYA ESTE AÑO, CONSEJO: SOLO LLEVAR LA SOMBRILLA Y LAS TOALLAS, PORQUE ENTRE CARTERISTAS I MANTREROS,OS VAIS A QUEDRAR SI NADA. PORQUE SE VAN ENCARGAR DE VIGILAR LAS PLAYAS LOS INTERINOS, QUE NO TINEN COMPETENCIA EN DENUNCIAR.
INFORMADOR | Contestar aquest comentari! | 27/5/2010 - 12:59
O dimiteix ella, cosa que no emb crec o be ens fotra a tots comencan amb el polis ,40 persones de baixa es molta jent
jo crec que el qui hi tendria que posar ma ja ho te be
pero te que saber que en aquesta vida tot es posa al seu lloc
sisco | Contestar aquest comentari! | 25/6/2010 - 20:19
Fem-ho rodó
360 | Contestar aquest comentari! | 5/8/2010 - 18:09
Maca, molt maca la puja als guardies i felicitats per ells. Nomes demano a l'equip de gobern que actui amb igual criteri amb tots els treballadors de l'ajuntament que no el divideixi amb treballadors de 1ª,2ª i 3ª tal i com pasa ara.
I han moltisims treballadors pares de familia amb sous miserables 900e i al damunt sels aplica la reducció del 5%. Sius plau una mica de coherencia doncs tenin la majoria de la plantilla a l'humbral de la pobresa no podem actuar aixi. Sincerament voldria demanar una revisió de les rendes mes desfavorides doncs segur i han families que tenen molts problemes economics. Segur que així ens sentirem orgullosos d'haber votat un partit d'esquerres.
igualtat pels treballadors | Contestar aquest comentari! | 13/1/2011 - 16:20

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

NOTÍCIES RELACIONADES


 3 dies després | dijous 20 maig '10

L'alcalde obrirà expedients informatius per a investigar l'increment de baixes laborals dels agents de la Policia Local
84 comentaris

 2 dies després | dimecres 19 maig '10

Els tres grups a l'oposició demanen la dimissió de la regidora de Seguretat Ciutadana a causa de la greu situació que pateix la Policia Local
54 comentaris
  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2973 (17/5/2010)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: