Continua la ratxa de victòries del Cambrils CH que el situa en primer lloc de la classificació

El jugador del Cambrils Jordi Prats controla la pilota davant d'un defensor del Torreforta en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Torreforta 1

El FC Cambrils es va emportar el derbi territorial en un partit força disputat. El Torreforta va plantar cara i va ser un rival incòmode pel FC Cambrils. L'equip local va fer una bona primera part i va aconseguir avançar-se al marcador amb un gol de Dani Robles. En aquesta primera part el FC Cambrils va disposar d'un parell d'ocasions clares per ampliar el seu avantatge. A la segona part el Torreforta va sortir amb més intensitat i va disposar, també, d'alguna ocasió força clara. Va ser el FC Cambrils, però, qui va fer el segon gol, a càrrec de Feliu. Un minut després el Torreforta feia el seu gol i posava emoció als 20 minuts que faltaven per a la finalització del partit. El triomf del FC Cambrils el situa en el cinquè lloc de la classificació.
La setmana vinent s'atura la competició pel Carnaval. El proper partit serà el dia 20 de febrer al camp del Canyelles.

Primera Territorial

UE Valls 5 - UCF Cambrils-Oleastrum 1

Contundent derrota de la UCF Cambrils-Oleastrum al camp del Valls, equip que va dominar el partit i que va poder ampliar, encara més, el seu avantatge. La primera part va acabar amb el resultat de 2 a 1 i a la represa, el Valls va marcar els altres tres gols. El gol cambrilenc el va fer Fernando.
Tot i la derrota, la UCF Cambrils-Oleastrum se situa fora dels tres llocs de descens directe.
El proper partit, d'aquí a 15 dies, enfrontarà la UCF Cambrils-Oleastrum amb la Cava.

Moment del partit entre el Vilafortuny i el Montbrió, que es va suspendre 25 minuts abans del final

Tercera Territorial

Vilafortuny - Montbrió (suspès, amb un resultat parcial de 2 a 3)

Partit accidentat el que es va viure ahir al matí a l'Estadi Municipal. L'àrbitre va suspendre el partit, a falta d'uns 25 minuts pel final, al ser agredit pel porter del Montbrió. La jugada que havia originat aquesta agressió tenia el seu origen en un penal que l'àrbitre va xiular i que s'havia produït clarament fora de l'àrea. Aquesta jugada, a més va significar l'expulsió d'un jugador del Montbrió. El penal va suposar el 2 a 3. Tot seguit, l'àrbitre va expulsar al porter del Montbrió, exhibint la targeta vermella des del mig del camp, per, suposadament, haver-lo insultat. Quan van estar a prop l'un de l'altre, el porter del Montbrió li va donar un cop de genoll a l'àrbitre que va caure estès.
Caldrà veure quina és la resolució de la Federació sobre aquests incidents.
El proper partit del Vilafortuny és d'aquí a 15 dies al camp de La Selva B.
D'altra banda, el partit que havia de disputar el Marina al camp del Salou B va quedar ajornat. El Marina jugarà el seu proper partit contra l'Almoster.

AE Montblanc 94 - CB Cambrils 80

El partit es va caracteritzar per la fluixa defensa cambrilenca, per la gran quantitat de pilotes perdudes i per l'encert de l'equip local des de la línia de 6,25, des de la qual va encistellar 16 triples. El Cambrils gairebé no va tenir opcions i va tenir el marcador en contra durant tot el partit, amb una diferència de 23 punts al finalitzar el tercer quart. En el darrer quart de partit el Cambrils va poder remuntar una mica i deixar la diferència de punts en 14.
El CB Cambrils jugarà el proper partit el diumenge 14 de febrer contra La Palma.

Hoquei

CP Riudebitlles 4 - Cambrils CH 8

El Cambrils CH es va treure l’espina del primer partit de lliga, en què va perdre a casa amb el CP Riudebitlles. Aquest passat dissabte, el Cambrils va afegir tres punts més al seu comptador particular, i ocupa provisionalment la primera posició de la classificació general.
La primera part va tenir un marcador ajustat i va donar pas a una segona part oberta i amb molts gols.
El Cambrils obria el marcador amb un gol de Jordi Mirado (0-1, 2’36”), però tan sols un minut més tard, el Riudebitlles empatava el partit (1-1, 3’22”). No va ser fins a 10 minuts del final de la primera part que, novament Jordi Mirado, desfeia l’empat (1-2, 15’04”). Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Del marcador escàs i ajustat de la primera part, es va passar a una trepidant segona part. Tan sols es portaven 15 segons de la represa, quan Jordi Mirado feia el seu tercer gol de la nit (1-3, 14”). Encara no havien acabat els cambrilencs de celebrar el tercer gol, quan Joan Muñoz, marcava el quart (1-4, 1’21”). El marcador advers va fer reaccionar als locals, i un minut més tard escurçaven diferències (2-4, 2’43”). Però el Cambrils no estava disposat a deixar-se sorprendre, i de la mà de Xavi Caparrós “Capi” va venir un nou gol cambrilenc (2-5, 5’22”). El marcador semblava definitiu, però el Riudebitlles encara es sentia viu i marcava el tercer gol que duia una espurna d’esperança a l’afició local (3-5, 9’04”). Però no havia passat un minut, quan el capità, Joan Roig, apagava la il·lusió local, fent pujar el sisè gol cambrilenc de la nit (3-6, 9’55”), un gol que gairebé sentenciava el partit. Els locals no es resignaven, i fruit de la insistència escorçaven novament diferències (4-6, 17’10”).
Els minuts finals del partit van ser clarament de domini visitant. Joan Roig marcava de falta directa un nou gol pels visitants (4-7, 20’54”). Faltaven menys de dos minuts per finalitzar el partit, quan Joan Roig marcava, després d’una gran jugada de Jordi Mirado, el seu tercer gol, i últim de la nit (4-8, 23’34”).

Una gran resultat dels homes de Salva Franch, que va comptar amb una gran actuació de Jordi Mirado, Joan Roig i Lluís Libiano que va aturar dos penals i dues faltes directes, així com del porter juvenil, Marc Nolla, que va defensar la porteria cambrilenca, per expulsió de Lluís Libiano (2’), mantenint-la a zero després d’aturar una falta directa i fer dues grans intervencions quan el partit es trobava en un perillós empat a un (minut 11' de la 1ª part).

El partit de la propera jornada s’avança al cap de setmana de Carnaval, i el Cambrils rebrà, el dijous dia 11 de febrer a les 21:30h., la visita del SH Casal de l’Espluga, un equip a priori assequible, però que els
cambrilencs recorden que els dos únics partits que ha perdut a casa aquesta temporada han estat amb equips que es troben a la part baixa de la classificació general.

Handbol

H Sant Martí Adrianenc 45 – 27 CH Cambrils

L’equip cambrilenc va patir, ahir, diumenge una contundent derrota a la pista barcelonina del Sant Martí Adrianenc. Els Cambrilencs van aguantar l’embranzida del rival durant gairebé tot el primer temps, però a la represa els barcelonins van aprofitar el seu poder físic per ampliar les diferències fins als divuit gols del final.
El partit va iniciar-se amb un ritme molt elevat i molt encert de cara a porteria. Els barcelonins van prendre ràpidament la iniciativa en el marcador, però els cambrilencs no deixaven que la diferència anés en augment durant els vint primers minuts, però en el tram final del primer temps els visitants van començar a errar en els seus atacs i els barcelonins van establir una diferència de 7 gols als descans (21-14).

La segona part va iniciar-se amb força igualtat i en els primers deu minuts la diferència es va mantenir en set o vuit gols, però dues exclusions consecutives dels cambrilencs van propiciar que els locals poguessin sentenciar definitivament el partit. L’últim tram de l’encontre va servir per donar minuts a tots els jugadors, sense perdre en cap cas la cara al partit.
A només tres jornades per al final de la primera fase, els Cambrilencs mantenen la cinquena posició i es jugaran la permanència en els encontres contra Amposta i Molins de Rei, dos dels rivals directes en la lluita per la cinquena posició.

CFS Mediterrani G. Sirvent 6 - Pradell F.S. 3

Tres punts d’or pel CFS Mediterrani que pren oxigen amb aquesta victòria a casa enfront un clàssic de la categoria. El partit en tot moment va tenir un ritme molt lent i únicament les individualitats van desigualar el resultat. A tots dos equips els convenia aquest fet. En primer lloc, als locals pels pocs canvis de què disposava i, per altra banda, al Pradell perquè sabien que en el transcurs del partit pagarien l’esforç realitzat, com al final va passar.

El primer gol del Mediterrani va arribar després d'un llançament de córner que Jordi Gibert l'engalta ajustada a l’escaire de la porteria. El Pradell ho intentava però només buscant l’esquena de la primera línia defensiva. Jonatan, després d’inventar-se una jugada des de la banda, batia novament el porter contrari. David, abans del descans aconseguia el 3-0 després de recollir una molt bona pilota a l’àrea. El Pradell abans del descans aconseguiria el seu primer gol després d’una molt bona i ràpida combinació (3 a 1) .

La segona part era una còpia en el plantejament dels dos equips i únicament en certs moments s’intentava accelerar un ritme molt baix. Jonatan, en jugada individual, posava el 4 a 1 però en una falta a pocs metres de l’àrea del Mediterrani, la va aprofitar Conrad per col·locar-la a l’escaire de la porteria local que la feia del tot imparable. Era el 4 a 2. Això creava incertesa en l’equip local, sobretot després dels últims partits en què se li havia complicat, tot i haver començat amb una còmoda renda. El següent gol de David significava el 5 a 2 i donava tranquil·litat al Mediterrani.

A falta de vuit minuts pel final les oportunitats es succeïen a totes dues àrees gràcies al canvi de ritme que proposava el Pradell i la falta de condició física de tots dos equips. El 5-3 aconseguit de doble penal pel Pradell tornava a crear dubtes als locals, però Marce aconseguiria el 6-3 que els retornava a la tranquil·litat. Després, un intent de jugar amb porter-jugador per part del Pradell va ser l’únic destacable fins el final. El proper partir es jugarà al camp del Futsal Valls, el dissabte a les 16 hores. El Mediterrani vol expressar el seu condol per la mort en accident de trànsit, el passat dissabte, d'Oriol Òdena, jugador dels 'Patxangueros d'Alforja', i que fa poc va visitar Cambrils per jugar contra l'equip local.