Edició 2973 | dilluns 11 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  RECAPTACIÓ. IMPOST ACTIVITATS ECONÒMIQUES  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | dilluns 18 maig '09 | 12:55 | 2761 lectures |
ASSEMBLEA

Els veïns de la Llosa no aconsegueixen votar la reordenació del carrer de les Orquídies en una assemblea carregada de tensió

Text Cristina Sierra | Lluís Rovira i Barenys  Fotografia Lluís Rovira i Barenys

Un moment de l'assemblea d'ahir a la tarda, que va tenir lloc a la sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran

Enmig d'un ambient carregat de tensió, l'Associació de Veïns del barri de la Llosa de Cambrils va celebrar al Casal de la Gent Gran una assemblea extraordinària per votar la proposta de reordenació del carrer de les Orquídies. L'acte, que va comptar amb l'assistència de més d'un centenar de veïns del barri, va començar enmig d'un ambient força crispat i va acabar, dues hores i mitja més tard, amb la indignació d'una majoria de persones, que van marxar abans d'iniciar-se la votació de la reordenació viària, sense aconseguir arribar en un consens.
Aquest punt s'havia deixat per al final de l'assemblea. La presidenta de l'Associació de Veïns, Ana Maria Franquet, va presentar les dues alternatives proposades per l'Àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Cambrils. L'alternativa A proposa convertir en sentit únic el tram de carrer de 110 metres comprès entre els carrers de Gervasi Artigues i el de Simón Bolívar, mentre que l'alternativa B proposa un tram de sentit únic més llarg, comprès entre el carrer de Gervasi Artigues i el Passeig de les Acàcies. El debat sobre aquesta qüestió va ser molt intens i molts dels veïns van demanar una opció C, que consisteix en la col.locació de semàfors al carrer de les Orquídies i aconseguir, d'aquesta manera, reduir la velocitat dels cotxes que hi circulen. D'aquesta manera, a més, no caldria desviar el trànsit cap els carrers de sota. El tresorer de l'Associació, Joan Culsan, a qui en un moment de l'assemblea la presidenta va convidar a que presentés la dimissió, va defensar aquesta alternativa, presentant la recollida de més de 320 firmes a favor.
Cal dir que a l'assemblea d'ahir hi havia tant socis com no socis de l'Associació de Veïns del Barri de la Llosa i que només tenien dret a vot els socis als que se'ls havien lliurat unes paperetes per a fer efectiva la votació.

Moments de tensió

Més d'un veí es va queixar durant l'assemblea de la manca d'informació de l'Associació sobre l'acte d'ahir a la tarda i dels plans de reordenació del carrer de les Orquídies. A l'hora de procedir a la votació, molts dels presents van afirmar que s'havia de votar les dues alternatives proposades per l'Ajuntament i a més, la C aportada pel tresorer de l'Associació de Veïns, Joan Culsan. La tensió va anar pujant de to i molts veïns, per la seva banda, van dir que no es podia votar un projecte que no s'havia presentat a l'Ajuntament. Aquest desacord va donar pas a que molta gent comencés a aixecar-se i marxar de la sala, posposant la votació per un altre dia. Franquet va afirmar, en mig del rebombori final, que des d'un bon principi hi havia gent que havia anat a l'assemblea amb la intenció de “boicotejar” la reunió.

Ana Maria Franquet, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, ha volgut deixar clar que les dues propostes presentades les ha fet l'Àrea de Mobilitat de l'Ajuntament i que ella, com a presidenta de l'Associació de Veïns va fer una instància a l'Ajuntament, amb data de 9 de febrer d'enguany, demanant que al carrer de les Orquídies, amb caràcter provisional, s'hi fessin unes bandes per alentir la velocitat dels vehicles, i que es fessin les voreres en els trams de carrer que no n'hi ha. En cap cas va demanar res de desviar el trànsit cap a carrers de sota. En canvi, segons ha explicat Franquet, l'anterior junta, a través de la seva presidenta, sí que va demanar aquest desviament de trànsit, tal com consta en unes instàncies presentades a l'Ajuntament, el 12 de setembre de 2006 i el 2 d'octubre de 2006.

Modificació dels estatuts de l'entitat i pàgina web

L'assemblea, però, tenia altres punts a l'ordre del dia i un d'aquests altres punts era el de la modificació dels estatuts de l'entitat. La presidenta, Anna Franquet, es va posar a llegir els diferents punts a modificar desatenent les indicacions que li feien alguns dels veïns en el sentit de que aquesta modificació no es pot fer en una assemblea extraordinària i s'ha de deixar per a una assemblea ordinària. Finalment, la presidenta ho va acceptar i es va deixar aquesta modificació per a l'assemblea ordinària de l'entitat.

Per la seva banda, l'expresidenta de l'Associació de Veïns, Carme Maroto, va prendre paraula per defensar la gestió que ella havia fet quan era presidenta i que s'estava posant en qüestió en aquesta assemblea. Maroto, també li va recordar a Franquet que el que s'estava fent era una assemblea extraordinària i no ordinària, ja que l'assemblea va començar amb la lectura dels estatuts i aprovació de l'última reunió, cosa que es fa en una ordinària.

Franquet va continuar explicant els problemes que havien tingut amb la pàgina web del barri dient que s'havia retirat per falta de pagament. En aquest sentit Maroto va explicar que ella havia estat darrere del tècnic i no havia rebut resposta. Va ser en aquell moment quan varies persones van recordar que si s'havien d'explicar tants punts en una assemblea extraordinària, era millor deixar parlar a la gent i que es pogués debatre punt per punt, ja que la presidenta no donava cap torn de paraula als assistents. Aquesta petició va ser l'esclat d'indignació de molts dels presents, ja que molts volien parlar i no es posaven d'acord.
La presidenta de l'associació també va voler explicar que dins la junta hi ha problemes amb una persona que es dedica a amenaçar, enviar cartes i trucar als altres membres que formen l'associació i que a partir d'aquest acte, volien que presentés la seva dimissió, sense nombrar en cap moment el nom de la persona.

Projecte d'un solar per celebrar les reunions

Franquet va presentar, a més, un projecte d'instal·lació d'uns mòduls en un solar del barri, facilitat per l'Ajuntament, per celebrar les reunions de la junta i les activitats veïnals. Molts dels socis ja han pagat els 15 euros que costa per persona el mòdul i això també va ser motiu de discusió sobre si aquesta derrama a més de la decisió de comprar un dels dos mòduls a instal·lar, s'havia d'haver aprovat per assemblea o, tal com s'havia fet en aquest cas, per junta. Això va tornar a donar pas a reclamar més informació de la junta cap als veïns del barri a través de les circulars que envien.
S'ha de dir que durant l'acte més d'una persona va reclamar que es fessin les intervencions en castellà i no en català, el que va provocar més d'una picabaralla entre els presents. A més, una persona en representació dels barris de la Dorada, l'Ardiaca, Mar Cambrils i Cambrils Mediterrani, segons va dir, va recordar a la presidenta que havia fet molt bé de dir que tenien subvencions per celebrar les festes del barri, però que l'any vinent els hi tocaria a ells i que durant quatre anys La Llosa no rebria subvencions. Aquestes declaracions van enfurismar a Franquet, que va admetre que aquella persona no era qui deia i que tot allò no era veritat.

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 21 comentaris rebuts

Pataletas de colegio, mamma mia.
Calle Orquideas de dos direcciones, lo que tienen que hacer es poner lo mismo que en el vial o en el CAP. Veras como no corre la gente.
Mazinguer Z | Contestar aquest comentari! | 18/5/2009 - 15:23
ACLARIMENTS DEL TRESORER

Referent al tema del módul, del qual ningú sap el cost el cost total de compra (inicialment eran 4.200,- euros), trasllats,altes de llum i agua, seguretat del espaius oberts, etc, la Junta prop fer-ne trasllat a l'assamblea i demanar l'aprovació, pero mai, segons diuen els Estatuts, procedir sense aquest requisit. La forma de cubrir el cost es pot mitajançant derrames. Jo vaig votar a favor de la seva adquisició, previa aprovació del socis.
En lo que respecte a la reordenacio del c/Orquídeas, la Presidenta i la Secretária volien aprovar una opció (crec que era ala B) dins la Junta, cosa a la que em vaig oposar totalment, ja que allí hi han 3 persones que viuen en aquell carrer, i que un tema d'aquesta transcendencia com el de modificar el vial principal de tota la vida, es tenia de fer en una Assamblea Extraordinaria i que hi tenien de participar tots els veïens del barri, socis i no socis. Vaig insistir que es volia vestir un sant i despullar-ne tres.
Com s'ha vista es va convocar la dita assamblea d'una manera molt "irregular", tant en la forma com en el horari.
Pot ser es volia que no assistissin el veïns del barri i només els socis beneficiats?
Jo com a President del Edifici Olímpic 92, vaig presentar un escrit de no acceptació de les opcions allí presentades i el sugeriment de:
-Treura els obstacles que hi han a la acera i que impedeixen el pas (2 postes de llum, 1 farola i 2 senyals de transit).
-Posar un semàfor entre el c/ Simón Bolívar i G.Artigas.
La junta anterior sempre va fer gestions per solventar el problemes de circulació del c/Orquídeas, tals com posar peralts de ciment, peró la contestació de la Policia Municipal, era de que no podía ser degut al cost de 5 MM. ptes. 30.000,-Euros)
També s'hauria d'aclarir que el tema de la reordenació és provisional, aixó no és cert, doncs les obres de millora del barri, fases 1 i 2, ningú sap quan es farán, pot ser dintre de varis anys, doncs l'Ajuntament, diuen que no té diner. Avui el Diari Tagna, diu que hi ha un deute Municipal de 43 MM.Euros.
Finalment crec que tots els veïns del barri haurien d'haver estat informats de tot, tant els residents fixes com temporals, o sigui tots els propietaris, doncs no es pot acceptar que 215 socis decideixin per 4000 veïns.
Pel que fa a les peticions de dimissió que em fa la Presidenta, aquestes són per no acceptar els seus accords fora els Estatuts que té el barri. Com que jo sempre faig el que diuen els Estatus i cumpleixo correctament amb la meva feina, no penso fer-ho fins el final del mandat 31-8-2009.
Crec que a l'assamblea ja va quedar clar qui coneix els Estatuts del Barri.
El tresorer | Contestar aquest comentari! | 18/5/2009 - 18:36
Enhorabona tresorer. Endavant!!!!
KMBRLNC | Contestar aquest comentari! | 18/5/2009 - 21:54
L´horari de fet no va ser correcte. La gent els diumenges dina tard, i sovint és queda amb la família. Igual que la gent d´afora que normalment marxa aviat. Hagués sigut més adient fer la assamblea dissabte al matí o la tarda, de les sis endavant.
Preguem per que tot això arribi a bon port. La gent s´esvera desseguida.
Kyra | Contestar aquest comentari! | 19/5/2009 - 0:28
No vull fer cap comentari descalificatiu, hi han que es donen a coneixer ells sols. A nosaltres ens agrada el diàleg i 9 membres de 10 que és com ens entenem. L´opisició es pels polítics. Nosaltres com tans altres que han ocupat un lloc a la junta, sóm veïns que trevallem per altres veïns i, com humans que som, ens podem equivocar.
Les factures del mòdul o les que siguin estan a disposició de tots els veïns. Sento que a molts no els hi agradi que la Llosa prosperi.
Respecte al carrer Orquídeas, els veïns rebran, en uns dies, informació de qui va demanar el projecte que nosaltres vam exposar als veïns.
Jo puc llegir els estatuts i preparar millor la propera reunió. Els que s´han proposat divir els veïns amb mentires, podrien apendre bones maneres?
Ana Maria Franquet. Presidenta del barri La Llosa.
Ana Maria Franquet | Contestar aquest comentari! | 19/5/2009 - 0:30
No sóc resident habitual a Cambrils, però conèc foça bé aquesta zona per on passo sovint a peu, i el que jo veig és que el carrer de les Orquídies hauria de ser de sentit únic i amb unes voreres més amples, doncs ara no hi ha forma de passar-hi amb un cotxet de nen sense haver d'esquivar faroles i altres obstacles i haver de baixar al mig del carrer amb el perill que això comporta, doncs alguns vehicles no hi circulen precisament gaire lents per aquest carrer. Sisplau! Mirem per millorar la circulació dels vianants i no només la dels vehicles.
El de fora | Contestar aquest comentari! | 19/5/2009 - 8:03
¿Como puede hablar la Presidenta de boicot a la Asamblea cuando lo único que pretendían los "supuestos" boicoteadores es hacerle ver que uno por uno de los temas a tratar no podía hacerlo ya que los estatutos preveen que lo sean en Asamblea Orinaria anual y no en Asamblea Extraordinaria? Ünicamente se podía tratar el tema de la calle Orquídeas para lo cual se hacía la Asamblea Extraordinaria, como tambien, los Estatutos lo permiten, comentar la estupenda fiesta que se hizo (calçotada), la colaboración con el Mueo de Historia o el estado actual y futuro de las obras. Y nada más, siempre de acuerdo con los Estatutos, por los cuales se rige cualquier Asociación y que en la nuestra, el estudiarlos o mínimamente leerselos (solo tienen 10 hojas a una sola cara) debería haber sido su primer objetivo cuando accedió a la presidencia en Agosto o Septiembre pasado (creo) y que, por lo visto, en los meses transcurridos desde entonces no lo ha hecho. Déjese de tanta autoalabanza y dedíquese a efectuar su labor correctamente, ya que de lo contrario, como reza el dicho "vá a durar menos que un caramelo en la puerta de un colegio". Créame, es usted simpática, pero minimamente eficiente. Corrijase y ojalá dure muchos años en el cargo, signo evidente de que lo desempeñaría correctamente
Alicia | Contestar aquest comentari! | 19/5/2009 - 12:58
Kyra, tienes razón en lo del horario. Mas de la mitad de asociados no residen en el Barrio y solo vienen los fines de semana, por lo que, a dicha hora vuelven a sus residencias.
En anteriores Directivas se tenía muy en cuenta este hecho y las convocatorias eran para sábados por la tarde o domingos por la mañana. Ignoro la intención o razones de haberlo hecho tan mal esta vez, pero por lo menos, se podía haber colocado un apartado en la citación que permitiera delegar en otro socio su voto. C0mo soy aficionada a los refranes, en este caso es aplicable aquel que dice: la mujer del César (en este caso del todo César) no solo debe de ser buena sino parecerlo.
Alicia | Contestar aquest comentari! | 19/5/2009 - 13:18
Sra Presidenta: sóc un veí i soci de La Llosa que vaig assistir a la reunió i que he llegit tots aquests comentaris (a casa d'un veí ja que no tinc PC). Estic sorprès pel que Vd. diu tant aquí com per televisió i aprofito aquesta oportunitat per a fer-li unes reflexions. 1º/ Diu Vd que no efectua desqualificacions. Doncs molt bé, però llegeixo que el Tresorer tampoc les fa, no falta a ningú. Solament explica que es regeix pels Estatuts per aprovar o no les propostes que es fan. Considero molt professional la seva postura i fa bé en no dimitir.
2º/ Diu Vd que li agrada el diàleg i, no obstant això, no deixava parlar a qui li deien que, segons els Estatuts (jo els vaig vore), no podia parlar en aquesta reunió de certs temes. Després va rectificar i va canviar de tema.
3º/ És d'agrair que Vd reconegui que pugues errar com qualsevol, però el seu càrrec implica almenys conèixer el contingut dels estattuts.
4º/ A causa de el seu comentari, pot Vd dir a qui no li agrada que prosperi La Llosa? Es aquest un comentari pataleta?
5º/ Moltes persones, que hem assistit a altres reunions anteriors, sabem de sobres que les solucions proposades havien estat fetes per anteriors directives. Es que Vd no assistia? Miri, el enviament que vol fer enviï-la solament a tots aquells veïns que contínuament ha estat molestant, fins i tot en hores intempestivas (jo soc un d´ells), i parlant malament de tot el món i continuament dient que gràcies a Vd tot serà meravellós.
6º/ Pot Vd dir de quines mentides parla ?
Per a finalitzar, és bo el que Vd diu que tractarà de llegir els estatuts per a la pròxima reunió. D'aquesta forma, ni Vd ni cap dels seus directius (espectacle final molt deplorable) podrà acusar de sabotejadors (vist per TV) a qui únicament intentaven que les coses es fessin correctament. Si és així, sortirem beneficiats tots els veïns i Vd principalment.
Un vehï | Contestar aquest comentari! | 19/5/2009 - 18:24
A LA PRESIDENTA y a los PIXAPINS:

Estoy alucinando que unos "vecinos" que no viven en Cambrils excepto unos cuantos fines de semanas y menos de un mes en verano se puedan permitir el lujo de hipotecar mi LIBERTAD CIRCULATORIA por la Calle de las Orquídeas. Hoy por hoy, es mi ruta mas segura y comoda entre el centro de Cambrils con Casa.

Mire Vd., Sra. Presidenta. Ignoro si usted es la que esta detras de todo esto de complicarnos la vida a la 3/4 parte de los vecinos de la LLosa y al 100 % de los otros vecinos de PONIENTES. O si es usted la simple mensajera de "Pixapins" y "ganxets" que quieren imponernos su ley en Cambrils. La cuestión es que nadie, excepto unos pocos, quieren hacer vender al ayuntamiento que es moral y obligatorio hacer la calle de las Orquideas de un solo sentido. PUES NO !!!! NO es moral ni es obligatorio.

Y este es el mensaje de mucha gente tanto de la LLOSA como de las urbanizaciones de PONIENTES. Y me es grato saber que como yo tambien opinan mucha gente de Cambrils que asi me han apoyado con sus respuestas de apoyo en la anterior noticia.

Y todavia alucino mas con la reunión. Maquiavelo no lo hubiera hecho mejor!

NO, NO Y NO A LA CALLE ORQUIDEA DE UN SOLO SENTIDO !

(Y por cierto, el Sr. Tresorero me ha parecido muy coherente si bien no comparto su opinión sobre el semaforo, sobre el cual, ya dictaran los doctores de la Iglesia).
EL PONIENTE TAMBIEN EXISTE | Contestar aquest comentari! | 19/5/2009 - 21:43
Al señor tesorero.Dejeme decirle que aunque a usted no le parezca correcta la forma de convocar la assamblea,a mi si me lo parece ya que llevo viviendo en el barrio cuatro años y si no recuerdo mal fue en septiembre del año pasado que gracias a una circular de estas me enteré que habia una associación en el barrio.Segundo en vez de criticar el horario yo he preguntado el porque este dia y hora? a lo que se me ha contestado que los demas dias y horas estaban cubiertas tanto en el casal como en centro ocupacional,(espero que este tema se solucione si se consigue tener los modulos)Tercero en la reunión que se celebró con el señor alcalde se habló bastante de la calle orquidias y se le pidío una solución,a la que a traves de la junta se da una posible solución siendo una propuesta por parte del ayuntamiento.Cuarto todavia no entiendo que tiene que ver que tres vecinos de la junta vivan en la calle orquideas,si la propuesta de que esta calle sea de sentido unico lo a propuesto el ayuntamiento y no la actual junta,pues lo que esta junta a pedido siempre al ayuntamiento y que se hagan badenes de hormigón como el que hay delante del ambulatorio y además a presentado presupuestos de lo podian costar estos badenes.Ah y que quede claro que no vivo en la calle orquideas,y que estoy a favor que sea de sentido unico aunque tenga que dar mucha vuelta para ir al puerto.
nekane | Contestar aquest comentari! | 19/5/2009 - 23:42
No hos equivoqueis, es el ayuntamiento quien quiere hacer la calle Orquideas de un solo sentido, cuando acaben las obras. La junta lo que quiere de forma provisional que se haga antes de verano, una foma muy coerente de provar su funcionamiento correcto o no.
f. merino | Contestar aquest comentari! | 20/5/2009 - 19:20
Vaya, vaya, ¿qué leo por aquí? ¡Pues si hablan de mi barrio!
Pues señores después de leer todo lo que exponen,llego a la conclusión que unos y otros tienen razón. Pero claro, no hay quorum. Pues aquí estoy yo para echar una mano y que conste que lo que voy a exponer, gustará al alcalde, a los de la calle orquídies, a los de Ponent y a mí.

LA SOLUCIÓN NO ES QUE SEA DE SENTIDO ÚNICO, SINO QUE VUELVA A SER COMO ERA AÑOS ATRÁS. ME EXPLICO.
EL SENTIDO PREDOMINANTE DE LAS CALLES ERA DIRECCIÓN MAR O DIRECCIÓN A LA NACIONAL. BUENO PUES ESTO ES LO QUE HAY QUE VOLVER A INTRODUCIR, PERO ACTUALIZADO. UNA CALLE DE BAJADA Y LA SIGUIENTE DE SUBIDA. Y LAS HORIZONTALES IGUAL, UNA HACIA PONIENTE Y UNA HACIA CAMBRILS, LO QUE DARÁ UNA MAYOR CANTIDAD DE APARCAMIENTOS. PARA QUE NOS ENTENDAMOS, COMO EN L'EIXAMPLE DE BARCELONA.
EL AUTOBÚS, EL TRÁFICO DE O HACIA EL PUERTO, QUE SE HAGA POR LA GENERAL, QUE TAMBIÉN TENDRÁ QUE MEJORAR SUS ACCESOS, PUES NO ME ENTRA EN LA CABEZA, QUE DISPONIENDO DE UNA AVENIDA COMO LO SERÁ LA GENERAL, O LA N-340, COMO PREFIERAN LLAMARLA, ESTEMOS DISCUTIENDO DE LA CIRCULACIÓN POR UN PAR DE CALLES MÁS ABAJO.
SI LA CALLE ORQUÍDIES NO TIENE PREFERENCIA EN LOS CRUCES, LOS VECINOS, INCLUÍDO YO, SALDREMOS A LA NACIONAL PARA DESPLAZARNOS HACIA EL PUEBLO O HACIA MIAMI. Y SI LO QUE QUEREMOS ES IR A LA PLAYA, PUES CALLE ABAJO Y DESPUÉS CALLE ARRIBA, CON TOTAL PREFERÉNCIA CON RESPECTO A ORQUÍDIES.
ESTO TAMBIÉN ES VÁLIDO PARA LA ESCUELA DE HOSTELERÍA, PARA EL CAMPING Y PARA TODOS AQUELLOS QUE QUIERAN VISITAR NUESTRO BARRIO O NUESTRAS PLAYAS.
sisquet | Contestar aquest comentari! | 23/5/2009 - 9:27
Bla, bla, bla.....................

Vaja un merder que us duieu els de La Llosa amb el carrer dels neulers.

No puc entendre que habent-se alliberat la antiga N-340 sigui tant problema el trànsit per aquest carrer.
Només cal que es desvïi el trànsit cap a la carretera a partir d'un dels accessos existents, sense necessitat de desviar-lo cap els altres carrers de les urbanitzacions, que a la fi també es tornaran igualment conflictius.

Com passa normalment, aquest tipus de associacions veïnals només serveixen per a lluïr l'ego d'algun/a estúpid/a, que se senten els "reis del mambo" amb ganes de "manar" i moltes vegades tenen molt per desitjar.
Miramar | Contestar aquest comentari! | 23/5/2009 - 11:52
Miramar, molt d´acord amb tu. La solució no és treure el problema d´un carrer per portar-ho als altres. O bé el deixen com està, o es pren una solució com la que tu has dit, que és la que la majoria de vegades faig jo.
Kyra | Contestar aquest comentari! | 23/5/2009 - 22:01
En primer lugar deseo agradecer al Sr. director de la revista, nos permita expresar nuestra opinión independientmente de quienes somos, ni de nuestra ideologia, ni de nuestra cultura.
Con permiso me voy a expresar en castellano aunque no es mi lengua habitual (perdon por las faltas) porque así vistos los comentarios, nos entenderemos todos, Gracias.
Y por último desea agradecer a mi vecina y amiga Kyra haya abierto el camino para personas como ella, como yo, y otras muchas, sin estudios ni cultura, podamos expresarnos sin complejos nuestra humilde opinión.
Apoyo al tesorero y a Kmbrlinr en su opinió, pero no creee que aunque tenga razón "un topo" en la junta, perjudica, mas que aporta?.
A la Pta. Sra Franquet en su apoyo , solo podemos criticar a quien trabaja (que bien se ven los toros desde la barrera), pero de verdad cree que los que no comparten su opinion, ¡NO QUIEREN QUE LA LLOSA PROSPERE?
Alicia, dice Vd. que desea que la presidenta dure muchos años, despues de lo dicho, ¿lo dice en serio?. Ahora bien , luego tiene una afirmación, que me descoloca, ya he dicho antes que somos muchas com Kyra,(que no tenemos mas estudios que los de ir por casa, y gracias por animarnos, me he atrevido a escribir, espero no la haya defraudado), me refiero a la mujer del Cesar, hasta aquí no llego, no se si te refieres a Livia, a Agripina o a Mesalina.
Sr. del ponent, aunque no sea mi caso, quiere decir que aquellos señores de los fines de semana o de verano que pagan los mismos impuestos que nosotros (el IBI), tienen menos derechos? Y por cierto de nuevo me encuentro sin saber que contestar, Alicia con el Cesar, Vd, con Maquiavelo, por que no me hablan de ZP, Rajoy o Carod que son los que veo en la tele? De este Maquiavelo al que Vd. se refiere, a que obra se refiere al Príncipeo a la Mandragora?.
He intentado comentar un poco las opinoiones, no me atrevo desde mi cocina dar de nuevas,
Y ahora permitidme, amas de casa, dependientas, jardineros ,empleados de la construcción, etc. Kyra nos ha abierto el camino, no hace falta tengamos estudios, ni cultura, pero como ella, expresemos, nuestra sincera y honrada opinión. Un beso Kyra. desde las Lilas, Laura.
LAURA | Contestar aquest comentari! | 24/5/2009 - 22:49
Gracias, Laura. Lo esencial aquí es que nos dejen expresarnos, porque hay mucha gente que se cree "lo más" y luego no entiende nada de lo que dices. Creo que somos muy coherentes. Yo sí tengo mis estudios, pero como digo siempre, tener una carrera no significa no ser un idiota.
Kyra | Contestar aquest comentari! | 25/5/2009 - 9:42
Jo ja notornaré a escriurw, ja que em sento representa pels escrits i el seny de Kyra, He de dir que les meves refeencies "intel.lectuals" a Maquiavel i a la dona del Cesar, provenent de la consulta a l'enciclopèdia i no de una "pedanteria" grullera per la meva part. SAgraït a tots pel temps que el he robat si és que algú ha llegit el meu escrit.
Laura | Contestar aquest comentari! | 25/5/2009 - 21:35
Por cierto, Laura, la opinión de un licenciado en económicas vale tanto como la nuestra, que estamos en casa, o la un jardinero, o cualquier profesional, como tú bien dices. No debemos permitir que los que se creen superiores a nosotros (no sé bien por qué), nos ridiculicen y no nos tomen en serio. Nuestra voz cuenta. No lo olvidemos.
Kyra | Contestar aquest comentari! | 25/5/2009 - 23:41
Sr. o Sra. EL PONIENTE TAMBIEN EXISTE,
Cadascú és d'on és i parla com vol, així que vostè que no escriu amb la llengua pròpia de Cambrils (a la qual cosa té tot el seu dret) hauria de ser el primer de no faltar el respecte als que venen d'un altre lloc i s'hi estàn el temps que poden o volen, només faltaria. La dictadura fa temps que es va acabar.
I pel que fa a la reordonació del carrer, només desitjo que es dongui la màxima prioritat i respecte al peató. Tant de bó, fèssim tot el barri peatonal i només fos accessible en cotxe, per entrar i sortir del barri, i no per travessar-lo, i més a la velocitat que el travessen la majoria.
Josep Puig | Contestar aquest comentari! | 26/5/2009 - 12:15
Laura, tu no has de demanar permis per escriure el que et dongui la gana. Tens tant dret com tothom. I si no, mira els que agafen mitja pàgina per explicar-nos la seva vida, (que per cert ens importa un rave), i deixar constància de que té carrera...
Ja vaig dir el que penso d´això. I tal i com va dir algú, no vull que ningú es pensi que vull ser el Moisés de la Llosa. Tens tot el dret d´expresarte quan vulguis i com vulguis.
Un petó, Laura, ànims, i no et deixis jutjar per ningú.
Kyra | Contestar aquest comentari! | 27/5/2009 - 14:10

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2973 (18/5/2009)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: