Informació general

Can Bosch obté el quart lloc en el Trophée Gosset Celebris d'Espanya

Per Redacció



Montserrat Costa, Joan Bosch i Manel Subirà –sommelier del restaurant–al celler del restaurant el passat mes de novembre
El restaurant cambrilenc Can Bosch ha estat distingit com a quart millor restaurant pel que fa a la seva carta de champagne pel prestigiós Trophée Gosset Celebris d'Espanya. Aquest certamen està creat per la reconeguda marca Champagne Gosset i es celebra des de fa anys a diversos països d'Europa. Enguany s'ha celebrat la segona edició del Trophée Gosset Celebris a Espanya i han optat al premi els millors restaurants de l'Estat distingits amb estrelles Michelin.

La selecció dels finalistes es va realitzar a Barcelona el 17 de juny i a finals del mes de setembre es va anunciar el nom dels tres guanyadors al Casino de Madrid, en un acte que va comptar amb la presència de Jean Pierre Cointreau –president de Gosset–.

El quart millor restaurant pel que fa la seva carta de champagne

Els guanyadors del certamen van ser en primer lloc el restaurant El Bohío de Illescas, a la província de Toledo, en segon lloc el restaurant Aquarius d'Andorra i en tercer lloc el restaurant Martín Berasategui de Lasarte, a la província de Guipúscoa. Can Bosch va quedar classificat en quart lloc, cal destacar que en l'edició anterior el restaurant cambrilenc també va estar entre els finalistes.

Joan Bosch –propietari de Can Bosch– va comentar que aquest guardó és "un reconeixement a la feina feta pel que fa a la gestió de la bodega" i va voler destacar el paper del seu sommelier Manel Subirà. Actualment la carta de Can Bosch conté més de 800 referències i tal i com va explicar Bosch "això comporta una selecció acurada i justa".


Comenta aquest article