Estrepitosa derrota del Reus B Cambrils al camp del Sant Andreu

Imatge d'arxiu d'un partit disputat pel Reus B Cambrils aquesta temporada

Tercera Divisió

Sant Andreu 6 - Reus B Cambrils 0

Estrepitosa derrota del Reus B Cambrils, aquesta jornada al camp del Sant Andreu –tercer classificat– per un contundent resultat de 6 a 0. Va ser un partit per oblidar per al filial roig-i-negre en el què no va tenir cap opció d'endur-se cap punt positiu. De fet, al primer quart d'hora de joc, el Reus B Cambrils ja perdia per 2 a 0, després de dos gols locals en els minuts 11 i 13. Tot i que el Reus B Cambrils va intentar reaccionar i retallar diferències, es va marxar al descans amb aquest mateix marcador. La segona part encara va ser pitjor per als interessos de l'equip roig-i-negre, perquè el Sant Andreu va sumar quatre gols més. En el minut 51, l'equip local situava el 3 a 0 després d'un gol en pròpia porteria d'un defensa del Reus B Cambrils, mentre que només tres minuts després, l'equip barceloní marcava el quart gol que feia pràcticament impossible la remuntada visitant. A més, només cinc minuts després del quart gol, els locals feien el cinquè i, en el minut 74, arrodonien la contundent golejada amb el sisè.
Amb aquesta derrota, el Reus B Cambrils suma 26 punts i ocupa la desena posició de la classificació. El proper partit de lliga serà a casa, el diumenge 17 de desembre a les 17.30 hores, contra l'Horta, equip que és l'onzè classificat.