Contundent victòria del Reus B Cambrils davant el Castelló B

Per Lluís Rovira i Barenys, Ferran Tuset

Un jugador del Reus B Cambrils controlant la pilota davant un jugador del Castelló B

Reus B Cambrils 6 - Castelló B 1

Victòria contundent del Reus B Cambrils davant el Castelló B, equip de la Preferent valenciana que correspon a la categoria de Primera Catalana. Els gols van venir tots a la segona part ja que la primera part es va acabar amb empat a zero. El partit va tenir diferents fases de joc. El Reus B Cambrils, que aquest passat dissabte ja disposava de la major part dels jugadors que han estat entrenant fins ara amb el primer equip, va controlar els primes 20 minuts de joc davant un Castelló B que l'esperava en camp propi. Quan l'equip visitant va pressionar els locals en la sortida de la pilota les coses van canviar i fins i tot el Castelló B va disposar de la primera ocasió clara de gol. A la segona part, però, les coses van canviar i el Reus B va sortir decidit a resoldre el partit. L'1 a 0 es va marcar al minut 48 i el va fer Xavier Jaime. De manera successiva van anar caient la resta de gols. Xavier Fabra en va marcar dos i Gonzalo, Forgàs i Marcel van fer la resta davant un rival que ja no presentava gaire resistència.
D'altra banda, el partit disputat pel Reus B Cambrils, el passat 6 d'agost a Vila-seca, es va saldar amb el resultat de 0 a 6 a favor del conjunt cambrilenc.
Ahir, en el darrer partit de la pretemporada del Reus B Cambrils, disputat al camp del Flix, el resultat va ser de 0 a 6 a favor del Reus B Cambrils. A la mitja part es va arribar amb el resultat de 0 a 2.

Lesió important d'Álex Fernández

El defensa cambrilenc del Reus B Cambrils es va trencar el peroné en un entrenament de la setmana passada amb el Reus de la segona divisió i passarà pel quiròfan aquest proper divendres. S'estima un període de baixa d'entre 2 i 3 mesos. La lesió arriba en el moment més inoportú per a la carrera futbolística del central cambrilenc ja que el Reus Deportiu es plantejava fer-li fitxa del primer equip per a suplir una de les baixes que té a la plantilla.