El Cambrils Unió es consolida en la tercera posició de la classificació després de vèncer a La Cava

El Cambrils Unió es va imposar per la mínima, 2 a 1, a La Cava

Segona Catalana, grup 6

Cambrils Unió 2 - La Cava 1

Ajustada victòria del Cambrils Unió a casa contra La Cava, 2 a 1, però que li permet sumar tres punts més i seguir en la zona alta de la classificació. Ben aviat, en el minut 11 de joc de partit, el Cambrils Unió aconseguia avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Samu. Després d'aquest primer gol, els cambrilencs van disposar d'una altra ocasió molt clara per marcar que els hauria donat una major tranquil·litat, però no ho van aconseguir. A partir d'aquí i amb el marcador a favor, el Cambrils Unió es va relaxar una mica i, fruit d'això, La Cava va poder fer l'empat, poc abans del descans, en el minut 43 de la primera part. Amb l'1 a 1 es va acabar el primer període.
En la segona part, La Cava va sortir a per totes i va desplegar un joc més dur per intentar travar el partit i treure algun punt positiu de la seva visita a Cambrils. De fet, l'empat en el marcador es va mantenir durant pràcticament tota la segona part fins que, en el minut 80 de partit, Joel desfeia la igualada i marcava el gol de la victòria per als locals. Un nou triomf i tres punts molt importants que mantenen l'equip en la tercera posició de la classificació amb 53 punts i a només un punt del segon classificat que és el Valls, amb 54 punts. El Tortosa segueix com a líder en solitari i molt més destacat amb 61 punts.
El proper diumenge 26 de març, el Cambrils Unió es desplaçarà al camp del Roda de Barà, equip que actualment ocupa el lloc 14 de la classificació.

Imatge d'una jugada del partit disputat el passat dissabte a la tarda

Els jugadors del Cambrils Unió Erik, Cristian i Joel –d'esquerra a dreta–celebrant la victòria, després del partit