Pau Avellana queda novè i Sandra Rebollo onzena al campionat de Catalunya de proves combinades d'atletisme

Pau Avellana, en primer terme de la imatge

El passat cap de setmana es va disputar al Campionat de Catalunya de Proves Combinades de Pista Coberta en la categoria Cadet a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. El campionat està reservat als dotze millors atletes de Catalunya de l'especialitat. De part del Club Atletisme Cambrils hi van participar la Sandra Rebollo i el Pau Avellana, que van rendir a un molt bon nivell. El Pau assolia marques personals als 60 llisos, 60 tanques, 1.000 llisos i en el conjunt de l'hexatló. La Sandra ho feia en el total de la combinada, sumant un total de 2.386 punts. a més, aquest registre suposava ser rècord de Cambrils. A la classificació final el Pau era 9è i la Sandra acabava en 11a posició.

Campionat de Catalunya infantil

El dissabte es va disputar, al mateix indret, el Campionat de Catalunya Infantil. Com a representant del Club Atletisme Cambrils hi va participar el Roger Baiges a la prova de 60 metres tanques. Va assolir la 5a posició a la segona sèrie amb una marca personal de 11"28. Amb aquest registre el Roger es classificava per a la fase final que es disputarà el proper 4 de març.