Victòria per la mínima del Laguna, 2 a 3, a la complicada pista del Salou

Imatge d'arxiu dels jugadors del CFS Laguna en un dels partits d'aquesta temporada

Primera Divisió Catalana de futbol sala

Salou B 2 - CFS Laguna 3

Partit molt important del Laguna contra un dels principals equips per a la lluita d'estar en les primeres posicions de la classificació.
 Va ser una primera part marcada per la pressió intensa dels locals i per la precipitació i alguns nervis dels jugadors cambrilencs que va permetre a l'equip local marcar el primer gol en el minut 14 de la primera part. El Salou hauria pogut marxar al descans amb un avantatge més ampli sinó arribar a ser per un espectacular Pantalla que va protagonitzar nombroses parades a boca de gol.
 En la segona part, el Laguna va sortir a guanyar el partit i va fer valer el seu joc de pressió. Així doncs, va arribar el gol de l'empat a través de Bryan que va rematar un xut de Fabi en el segon pal. L'equip cambrilenc va mantenir la pressió i, a través de Palermo, el Laguna s'avançava en el marcador, 1 a 2. Un minut després però, els locals feien l'empat al culminar un contraatac. Quan semblava que el partit acabaria amb empat i repartiment de punts, a falta de dos minuts del final, el capità del Laguna –Isma– empenyia al fons de la porteria el gol de la victòria després d'una jugada embolicada. A partir d'aquí, dos minuts de patiment defensiu per als jugadors del Laguna que van defensar el joc de 5 de l'equip local perfectament. Finalment, victòria i tres punts molt importants en un camp tan difícil com el del Salou.