Cristóbal Ramírez, campió de Catalunya de tennis platja per quart any consecutiu

El cambrilenc Cristóbal Ramírez, el segon per l'esquerra, amb el seu company Quim Campillo

El cambrilenc Cristóbal Ramírez Gea, formant parella amb el seu company Quim Campillo, van guanyar el Campionat de Catalunya de Tennis Platja, per quart any consecutiu. La parella formada per Ramírez i Campillo es va imposar en la categoria federat masculí al duo Víctor Martínez i Marc Cruells, als quals van derrotar per un resultat de 6-3 i 6-2. El campionat, organitzat pel Club Tennis Torredembarra, es va disputar el passat 18 de setembre a la platja de Baix a Mar de Torredembarra dins del Circuit de Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis (FCT). L'esdeveniment va acollir 65 parelles entre federades i amateurs, i 22 infantils.