El Reus B Cambrils perd a Vilanova i suma la primera derrota de la temporada

Imatge d'arxiu del partit disputat pel Reus B Cambrils a casa, la setmana passada

Primera Catalana

CF Vilanova Geltrú 3 - Reus B Cambrils 2

Primera derrota de la temporada pel Reus B Cambrils. Un cop més, el Cambrils va ser el dominador del joc però li va faltar concreció a l'hora de materialitzar el seu domini sobre el terreny de joc. L'1 a 0 va pujar al marcador al minut 19 de partit i el Reus B Cambrils, mitjançant Marcel, va aconseguir l'empat, al minut 39, al transformar un penal amb el que havia estat castigat l'equip vilanoví. Amb l'empat a 1 es va arribar a la mitja part. Tot just a la represa, el Vilanova aconseguia fer el seu segons gol i al minut 56 Edgar Doblas empatava de nou el matx. Minuts abans l'àrbitre havia expulsat un jugador local i el Vilanova es quedava amb 10 jugadors al camp. Tot i això, un minut després del gol dels cambrilencs, el Vilanova aconseguia fer el seu tercer gol. Els intents del Reus B Cambrils per aconseguir algun punt van ser infructuosos i d'aquesta manera el Reus B Cambrils s'enduia la primera derrota de la temporada.
Després d'aquest resultat, el Reus B Cambrils ocupa un dels darrers llocs de la taula classificatòria. El proper cap de setmana el Reus B Cambrils rep, a l'Estadi Municipal, a l'Efac Almacelles, equip que té un balanç de dues victòries i dues derrotes en aquest campionat.