David Llobet fitxa pel Cambrils Unió

David Llobet amb la samarreta del Cambrils Unió, ahir a l'estadi municipal
El Cambrils Unió ha incorporat a les seves files el cambrilenc David Llobet, jugador de 26 anys (aquest proper dilluns en fa 27) que prové del Masnou, de la Tercera Divisió i que té una llarga trajectòria en equips de Tercera Divisió i de Segona B. Llobet va començar a les categories base del Cambrils i del juvenil del Cambrils va passar al juvenil del Nàstic. La temporada següent va jugar al juvenil de l'Europa, a la divisió d'honor. Després va jugar una temporada a l'Europa, de Tercera Divisió; una temporada a la Pobla de Mafumet, de tercera Divisió; tres temporades al Sant Andreu, de Segona Divisió B; 1 any al Northgreen (Anglaterra); una temporada al Prat de Llobregat, de Tercera Divisió i la darrera temporada al Masnou, també de Tercera Divisió.
David Llobet juga a la posició de mitjapunta i serà un important reforç pel Cambrils Unió de cara a aquesta temporada tan exigent a la Segona Catalana.

Cambrils Unió 0 - CF Vila-seca 2

Llobet ja es va poder estrenar, ahir mateix, en el partit de pretemporada que el Cambrils Unió va jugar davant el Vila-seca, equip de la Primera Catalana. Llobet va jugar en la primera part del partit. Els gols van arribar al minut 5 (0-1) i al minut 60 (0-2)

Cambrils Unió 1 - CF Pobla de Mafumet B 1

En el partit disputat aquest passat dissabte a l'estadi municipal el Cambrils Unió va empatar a 1 amb el Pobla de Mafumet B, equip de la Tercera Catalana. L'1 a 0 el va marcar Sosa i la Pobla va empatar al minut 36 de partit. Va ser un partit força fluix per part de l'equip cambrilenc. Cal dir, però, que en el partit d'ahir davant el Vila-seca ja es va notar una millora en el joc.